- 30 Kasım 2013
- 152
- 9
- Konu Sahibi zeynep28zeynep
Ailelerinize maddi anlamda yardımcı oluyor musunuz? Içimden yardım etmek geciyor ama cok yardım edemiyorum evlendigimizden beri kredi ödüyoruz vede zorunlu olarak 2 kere ev taşıdık, başka bir sehirde çalışmak icin kendime ev actım onun icinde bir sürü masrafa girdim. Daha sonra esimin yanına geldigimde cocuk istedik ve cocuğumuz olmadı bu yüzden tup bebek denemelerine başladık ilaçlar ve tedavi masrafları derken tekrar maddi durumumuz bozuldu. Su an cok şükür bebeğimiz var tabi bebegin masrafları maddi durumumuzunuzerine tuz biber oldu. Yalnız bebeğe yaptığımız masraflar gözüme hic gelmiyo öderiz ne olacak ki. Ama sorun ki aileler bizim yaptığımız yaşadığımız maddi duruma her seferinde siz ne masraf yaptınız ki, niye bu kadar borcunuz var olarak surekli söyleniyor esimle birlikte yaklaşık 5000 tl alıyoruz tamam yuksek bi rakam ailelerimiz emekli maaşı ile geçiniyorlar ve bizden yüzümüze soylemeselerde destek bekliyorlar. Onlara gittiğimizde elimiz bos gitmiyoruz ama cok yardım da edemiyoruz siz ne yapıyorsunuz? Bazen esim bizim bu kadar borcumuz var kendi ailemi düşünmek zorundayım yardım edemem diyo sizin esleriniz yada siz ne düşünüyorsunuz?