- 24 Aralık 2014
- 5.388
- 7.251
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Bizim ev durumuyla ilgili konu acmistim daha önce ufak prefabrik ev kondurup borclarimiz bitince gücümüz yettiginde normal ev temeli atip ev yapma planimiz var ben diyeyim 3 sene siz diyin 4 seneyi bulur yap et sonucta sıkıstıran olmayacak idare ederiz dedik o arada 1+1 bile yeter yeter ki kirada olmayalim dedik.Ama kayinpederim ve babam aralarinda bulusup konusup anlasmislar babamin bir davasi vardi tazminat kazandigi onu yeni temin etmis kayinpederimin de isle ilgili bi durumi vardı toplu para gelecek olan o gelmis biz onlarla cocuklara yardim edelim celik ev yaptirmak icin firmalarla görüselim sürpriz yapalim demisler binanin kabasini tamamlayacak miktar cikiyormus birlestirince ve bir firmayla anlasmak üzerelermis geriye planina karar verme izin asamasi kaliyormus eger kabul edersek geri kalan ince isini de bir sekilde hallederiz demisler.Bunu daha yeni söylediler acikcasi esim de ben de bu kadar fazlaca bir yardimi kabul etmek istemiyoruz ama gönül koydular.
Kayinpederim öncesinde ben de yardim ederim demisti ama ev parasinin cogunu verecegini düsünmemistim hele babam yeni dügün yapti kardesime asiri mahcup hissediyorum.
Bir de birileri bir yardim ettiginde ileride yüzüme vurulur korkusu yüzünden hic kimseden en ufak yardim bile isteyen biri degilim yapi geregi kabul et ne var onlar senin ailen diyor bir tarafim diger tarafim da onca yükün altına girilmez ömür boyu minnet edeceksin diyor hangisi dogru.Yardimlarini kabul edip sonra onlara borc ödesek biz borcla mi yaptik derler siz olsaniz ne yapardiniz ? Ben yine biraz daha ılımlıyım ama esim hic istemiyor geri ödemezsek asla olmaz diyor ne yapmak lazim
Kayinpederim öncesinde ben de yardim ederim demisti ama ev parasinin cogunu verecegini düsünmemistim hele babam yeni dügün yapti kardesime asiri mahcup hissediyorum.
Bir de birileri bir yardim ettiginde ileride yüzüme vurulur korkusu yüzünden hic kimseden en ufak yardim bile isteyen biri degilim yapi geregi kabul et ne var onlar senin ailen diyor bir tarafim diger tarafim da onca yükün altına girilmez ömür boyu minnet edeceksin diyor hangisi dogru.Yardimlarini kabul edip sonra onlara borc ödesek biz borcla mi yaptik derler siz olsaniz ne yapardiniz ? Ben yine biraz daha ılımlıyım ama esim hic istemiyor geri ödemezsek asla olmaz diyor ne yapmak lazim