Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayri ve uzak sehirdeler.Neden gitmiyorsunuz ? Nedeni nedir ?
Gormez artik onlemimi aldim. Ama gorse de korkum yok.sonucta kotu bisey yazmiyorum benSanki esinin gorecegini bile bile yazmis gibisin
bence de, arkadasa katılıyorum neyse ola olmuş da kurban bayramında mutlaka gidinuzak olsunlar ne fark eder ki keske 2. gün sabah cıkıp gitseydiniz.. ilk bayrammıs üstelik esinin anlayıslı davranması gerekiyordu..
Abim var ama o da calisiyokardeşleriniz falan yok mu annenizin yanında yoklugnuzu hissetrmiyecek kadar
konu sahibi zaten gitmek istiyor küslük falan yok ki..off keşke gitseydiniz.şimdi kimbilir ne kadar üzülmüşlerdir.size belli etmeselerde hala sizin yolunuzu,kapının açılmasını ve sizin geldiğinizi görmeyi hayal ediyorlar.lütfen gidin.bayram günlerinde kırmayın kalplerini.bunca yıl kimbilir sizi büyütmek için ne kadar zorluklar yaşamışlar.yememişler yedirmişler,giymemişler giydirmişler.anne ve babanın kalbini kırmaya değmez hiç birşey için.eşin olmadığında,eşinin ailesi olmadığında onlar vardı senin hayatında.eşine anlat bence gitmenize izin verir.kendisi sizinle gelmek istemiyor belli ki.sizde yalnız gidin.bir günlük bile olsa mutlaka uğrayın,bayramlarını kutlayın.