Ailem bayramı yalniz geciriyo

Evet neden gitmiyorsunuz gitmeniz gerekir onun ailesi aile de senin ki degil mi .eşit şekilde her iki tarafında memnun edebilirsiniz .

Bunu dile getirerek,şikayetci oluyorsunuz aslında.. Bu durumdan rahatsızlığınızı eşinize dile getirin :)

Eşinden korkuyo musun anlamadım? Bu bayramlar artık insanlara zehir olmaya başladı. İlişkilerde kim üstünse onun evine gidiliyor.

Ya bayramlarda ailelerinize gideceğinize bayramdan önce aileleriniz sırayla size gelsin bayramda da tatile çıkın :)))

off keşke gitseydiniz.şimdi kimbilir ne kadar üzülmüşlerdir.size belli etmeselerde hala sizin yolunuzu,kapının açılmasını ve sizin geldiğinizi görmeyi hayal ediyorlar.lütfen gidin.bayram günlerinde kırmayın kalplerini.bunca yıl kimbilir sizi büyütmek için ne kadar zorluklar yaşamışlar.yememişler yedirmişler,giymemişler giydirmişler.anne ve babanın kalbini kırmaya değmez hiç birşey için.eşin olmadığında,eşinin ailesi olmadığında onlar vardı senin hayatında.eşine anlat bence gitmenize izin verir.kendisi sizinle gelmek istemiyor belli ki.sizde yalnız gidin.bir günlük bile olsa mutlaka uğrayın,bayramlarını kutlayın.

Ben de eşimin ailesiyle gorusmuyorum. Ama eşim her zaman gidebilir. Böyle bir kısıtlama olabilir mi ya garip siz neden eşinize böyle bir şey olamayacağını söylemiyorsunuz ki en doğal hakkiniz

off keşke gitseydiniz.şimdi kimbilir ne kadar üzülmüşlerdir.size belli etmeselerde hala sizin yolunuzu,kapının açılmasını ve sizin geldiğinizi görmeyi hayal ediyorlar.lütfen gidin.bayram günlerinde kırmayın kalplerini.bunca yıl kimbilir sizi büyütmek için ne kadar zorluklar yaşamışlar.yememişler yedirmişler,giymemişler giydirmişler.anne ve babanın kalbini kırmaya değmez hiç birşey için.eşin olmadığında,eşinin ailesi olmadığında onlar vardı senin hayatında.eşine anlat bence gitmenize izin verir.kendisi sizinle gelmek istemiyor belli ki.sizde yalnız gidin.bir günlük bile olsa mutlaka uğrayın,bayramlarını kutlayın.
konu sahibi zaten gitmek istiyor küslük falan yok ki..

eşin ne bencil bir adam seni eziyor ne demek sadece onun ailesine gitmek sen ağaç kovuğundan mı çıktın?

X