- 26 Kasım 2019
- 74
- 53
- 3
- 33
- Konu Sahibi Buhayatbeni7bitirdi
-
Arkadaşın burda asıl anlatmak istedigi o degil ailesin dedigi laf ana konu bi evlada bedava ekmek yiyorsun drnilmez zoruna gider aynı şey dana yspılsa ne düşünürsünE sen kendin belki gelmem demişsin.
Hem naz yapıp hem kırılıyorsun.
Anlamadım seni.
İyi de ben yorumumu güncellemişim zaten, ayrıca benim yorumumun sizi ilgilendiren kısmı nedir?Arkadaşın burda asıl anlatmak istedigi o degil ailesin dedigi laf ana konu bi evlada bedava ekmek yiyorsun drnilmez zoruna gider aynı şey dana yspılsa ne düşünürsün
Naz yapak gibi bir lüksüm yok. Şu aralar biraz paraya sıkıştım için belki gelemem dedim.E sen kendin belki gelmem demişsin.
Anlamadım seni.
Yorumumu güncellemiştim bakabilirsiniz.Naz yapak gibi bir lüksüm yok. Şu aralar biraz paraya sıkıştım için belki gelemem dedim.
Yorumun beni ilgilendiren kısmı yok kusura bakmayın güncellemeyi şimdi gördüm ama ilk verdiginiz tepki agırdı benceİyi de ben yorumumu güncellemişim zaten, ayrıca benim yorumumun sizi ilgilendiren kısmı nedir?
Yorumumu düzenlerken yanlışlıkla cevaplamışım, ondan sonra silip düzelttim. Estağfurullah ne kusuru. Bu konuda acımasız yorum yapılmaz zaten. Konu sahibinin konusu çok üzücü.Yorumun beni ilgilendiren kısmı yok kusura bakmayın güncellemeyi şimdi gördüm ama ilk verdiginiz tepki agırdı bence
Çok haklısın canım baya bir süredir seviniyordum işte yine hep beraber bütün aile orda olacağız diye. Ama durum belli. Evet ayrı evim var ama bu yüzdende bana kızıyorlar, onların yanında kalayım istiyorlar. Neyapcamı ben artık bilmiyorum.Evlat ayrımı yapan ebeveynler kayırdıkları evladın hayrını malesef gormuyor.
İlahi adalet var cunku. Haksızlığa ugradıgımı dusundugum de Allah var dıyıp kenara cekılıyorum. Edenin bulmadığını henuz görmedim, eden buluyor
Bırak kayırsınlar, bosver gitme.
Onlarla aynı evde yasamaman bıle sukredılecek bir neden, otur oraya gidemiyorsun diye uzulecegıne buna sukret.
Tabiki de ayrı yasamaya devam edip evladına kendine isine gucune bakacaksın. Bıgun ıyı bir adama denk gelip asık olursan tadından yenmezÇok haklısın canım baya bir süredir seviniyordum işte yine hep beraber bütün aile orda olacağız diye. Ama durum belli. Evet ayrı evim var ama bu yüzdende bana kızıyorlar, onların yanında kalayım istiyorlar. Neyapcamı ben artık bilmiyorum.
Kin tutarsalar senelerce belki de hayatımdan çıkarlar. Bunu tek başıma bir coçugumla göze alamam. Sonuçta bana birşey olsa annanesi dedesi var olur. Malesef hep böyleydi aramız. Bekarken koymuyordu gülüp geçiyordum gençtim takmıyordum hayatı. Ama şimdi ise kötü bir evlilikten sonra birde böyle şeyleri kaldıramıyorum.E sen kendin belki gelmem demişsin.
Anlamadım seni.
Baban patavatsızmış ayrıca.
Ben olsam kin tutsalar bile yanlarında kalmazdım. Çok onur kırıcı.
Sanki evlenmeden önce orada kalmıyordun. Evlenip boşanınca ne değişti, evlatlık statüsünden falan mı düştün?
Ayrı evin varken bir lokma ekmeğin lafı ediyorlarsa, beraber yaşasan neler derler allah bilir.Çok haklısın canım baya bir süredir seviniyordum işte yine hep beraber bütün aile orda olacağız diye. Ama durum belli. Evet ayrı evim var ama bu yüzdende bana kızıyorlar, onların yanında kalayım istiyorlar. Neyapcamı ben artık bilmiyorum.
Ama belki demiş. Demek ki maddi vs gibi bazı sebepler o an kafasında oturmamış. Ama babasının "gelmezsen gelme " demesi sizce de cok itici degil mi? Zaten konunun devamına bakınca da babanın normal olmadıgı ortada.E sen kendin belki gelmem demişsin.
Anlamadım seni.
Baban patavatsızmış ayrıca.
Ben olsam kin tutsalar bile yanlarında kalmazdım. Çok onur kırıcı.
Sanki evlenmeden önce orada kalmıyordun. Evlenip boşanınca ne değişti, evlatlık statüsünden falan mı düştün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?