Ailem beni dışlıyormu? N yapmalıyım

Buhayatbeni7bitirdi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2019
74
53
3
33
Kızlar hemen konuya gircem,
Son iki haftadır annemlerde annem babam ve 4 kardeşimle aynı evde yaşıyorum. Annem son günlerde yorgun ve biraz üşütmüştü bende hem yardım edeyim hemde biraz havam değişir diye coçugumla ısrarla çağırdıkları için geldim.

Konu ise babam. Sürekli bana karşı bir öfkesi var. Yakın zamanda yakın akrabamızın türkiyenin diğer ucunda düğünü var ve uzun zamandır nasıl gideriz ederiz diye konuşma geçti aramızda. Boşandım için maddi durumum çok ta iyi değil ve ben belki gelmem dememe bugün atladı ve gelmezsen gelme diye çıkıştı. Hemen kardeşime plan yaptırıp kendilerine rezervasyon yaptırdılar. Bu duruma ben çok kırıldım sonuçta fazla biryere gitmem ve gerçekten düğüne bende gitmek istiyordum. Neyse herkezin reservasyonu tamam bana kimse sormadı söylemedi. Duyduma göre dügünden 1 hafta sonra geri gelmeyi planlıyorlar.
Ben benimde keşke bir fikrim alınsaydı diye biraz kızdım buna karşılık sofrada. Bana geri denilen cümle ise birebir 'sen burda bedavaya ekmek yiyorsun' du babamdan. O kadar gücüme gitdiki sofradan hemen kalkıp odama geçtim oğlumla ve aç açına oturuyorum. Bir an evime gitmek geçti aklımdan ama annem çok kinci olduğu için ve aramız açılmaması için kalmaya karar verdim.
Sürekli benim bir küçüğüme aşırı ilgi vermeleri beni sinir de etmiyor değil. Oğlunun bir dediğini iki etmez bana gelince bedava ekmek diyor. Hayatda başka kimsem olmadı için susuyorum.
Sizce ben mi abartıyorum?

E sen kendin belki gelmem demişsin.
Hem naz yapıp hem kırılıyorsun.
Anlamadım seni.

Baban patavatsızmış ayrıca.
Ben olsam kin tutsalar bile yanlarında kalmazdım. Çok onur kırıcı.
Sanki evlenmeden önce orada kalmıyordun. Evlenip boşanınca ne değişti, evlatlık statüsünden falan mı düştün?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın burda asıl anlatmak istedigi o degil ailesin dedigi laf ana konu bi evlada bedava ekmek yiyorsun drnilmez zoruna gider aynı şey dana yspılsa ne düşünürsün
İyi de ben yorumumu güncellemişim zaten, ayrıca benim yorumumun sizi ilgilendiren kısmı nedir?

Vicdansızlıktır bu. Bakın ne yaşadınız bilmiyorum ama siz yanlış bir evlilik yapmış kötü bir evlat bile olsanız bir baba evine gelmiş çocuğuna bu şekilde bir laf söyleyememeli. Söylememeli demiyorum SÖYLEYEMEMELİ. Hiç polemiğe girmeyin sakin kalın ve babanızın biraz olsun utanması için kendisiyle pek muahttap olmamaya çalışın.

Naz yapak gibi bir lüksüm yok. Şu aralar biraz paraya sıkıştım için belki gelemem dedim.
Yorumumu güncellemiştim bakabilirsiniz.
Ben sizin yerinizde olsam onların yanında kalmazdım. Evlenip boşanınca ne oluyor sanki. Evlatlıktan mı düşüyorsunuz. Babanızla aranızda başka birşey var mıydı daha önceden? Bir anlaşamamazlık falan?

Yorumun beni ilgilendiren kısmı yok kusura bakmayın güncellemeyi şimdi gördüm ama ilk verdiginiz tepki agırdı bence
Yorumumu düzenlerken yanlışlıkla cevaplamışım, ondan sonra silip düzelttim. Estağfurullah ne kusuru. Bu konuda acımasız yorum yapılmaz zaten. Konu sahibinin konusu çok üzücü.

Evlat ayrımı yapan ebeveynler kayırdıkları evladın hayrını malesef gormuyor.
İlahi adalet var cunku. Haksızlığa ugradıgımı dusundugum de Allah var dıyıp kenara cekılıyorum. Edenin bulmadığını henuz görmedim, eden buluyor
Bırak kayırsınlar, bosver gitme.
Onlarla aynı evde yasamaman bıle sukredılecek bir neden, otur oraya gidemiyorsun diye uzulecegıne buna sukret.

Çok haklısın canım baya bir süredir seviniyordum işte yine hep beraber bütün aile orda olacağız diye. Ama durum belli. Evet ayrı evim var ama bu yüzdende bana kızıyorlar, onların yanında kalayım istiyorlar. Neyapcamı ben artık bilmiyorum.

Tabiki de ayrı yasamaya devam edip evladına kendine isine gucune bakacaksın. Bıgun ıyı bir adama denk gelip asık olursan tadından yenmez
Arada misafir gibi git gel Kafı.

Kin tutarsalar senelerce belki de hayatımdan çıkarlar. Bunu tek başıma bir coçugumla göze alamam. Sonuçta bana birşey olsa annanesi dedesi var olur. Malesef hep böyleydi aramız. Bekarken koymuyordu gülüp geçiyordum gençtim takmıyordum hayatı. Ama şimdi ise kötü bir evlilikten sonra birde böyle şeyleri kaldıramıyorum.

Ayrı evin varken bir lokma ekmeğin lafı ediyorlarsa, beraber yaşasan neler derler allah bilir.

Duygusal mesafe koymazsanız ailenizden daha çok üzüleceğiniz laflar duyarsınız mesafe olursa en azından sizin de kırıldığınızı görüp ona göre davranırlar.Çocuğunuzu da kırmaktan çekinmez böyle bir baba

sizi annenize bakmak için ısrarla çağırıyorlarsa bir de üstüne bedava ekmek yiyorsun diyorlarsa evinize dönmeniz daha mantıklı. 4 kardeş de varmış ayrıca bakan biri illa bulunur.

Ama belki demiş. Demek ki maddi vs gibi bazı sebepler o an kafasında oturmamış. Ama babasının "gelmezsen gelme " demesi sizce de cok itici degil mi? Zaten konunun devamına bakınca da babanın normal olmadıgı ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…