Ailem beni dışlıyormu? N yapmalıyım

Ama belki demiş. Demek ki maddi vs gibi bazı sebepler o an kafasında oturmamış. Ama babasının "gelmezsen gelme " demesi sizce de cok itici degil mi? Zaten konunun devamına bakınca da babanın normal olmadıgı ortada.
Ben zaten yorumumda söylemişim babanın normal olmadığını. Çok onur kırıcı demişim.

Bedava ekmek yiyosan belediye aşevininkini yemiyorsun ya babanın ekmeği paçası yemiyorsa bir kızına bakmayı yapmasaymış sizi tavşan gibi üremenin lüzumu neymiş😒ben olsam aramı annemle kardeşimle vs bozmam ama babamın suratına tiksinerek bakar psikolojik baskı yaparım yukarda yazdıklarımı da suratına söylerim (tavşanlı kısım hariç tabi🙈)vicdansıza bak ya

E sen kendin belki gelmem demişsin.
Hem naz yapıp hem kırılıyorsun.
Anlamadım seni.
Ama zaten param yok gelemem mevzusunun üstüna. Babası diğer kardeşleri dahil rezervasyon yaptırıp gidiyor. Belliki onlarıda babası karşılıyor Sorun bu

Baban patavatsızmış ayrıca.
Ben olsam kin tutsalar bile yanlarında kalmazdım. Çok onur kırıcı.
Sanki evlenmeden önce orada kalmıyordun. Evlenip boşanınca ne değişti, evlatlık statüsünden falan mı düştün?

Kendinizi bir şekilde idare ediyorsunuz ki ayrı evde kalabiliyorsunuz, daha iki gün orada kalmakla burada bedavaya benim ekmeğimi yiyorsun diyorsa aynı evde yaşayınca iyice burnunuzdan getirir.
Yerinizde olsam kendi evime geçerim, evladının yediği ekmeği sayan bir babadan da bir süre uzak dururdum. Siz o evde kaldığınız sürece babanız pişmanlık duymaz.

Back
X