- 28 Nisan 2022
- 541
- -50
- 28
- Konu Sahibi Darknesrises
Bu tarz başlıklar açmaktan sıkıldım bilmem kaçıncı kez buna benzer başlık açtım çoğu dedi ki ayrı eve çık malum ekonomi bir tarafa çıksam aile olamayan aileciğim beni komple silecek bende evlilik aşamasındayım en azından evlenirken annesiz babasız demesinler diye sabır ediyorum bugün ki mevzumuz da şöyle oldu kısaca bahsedeyim genelde evde bana asla nasılsın felan denilmez eve geldim merhaba napiyosunuz dedim her zaman ki gibi soğuk bir ifadeyle iyiyim felan denildi biraz daha bakınca gergin gergin bakıp ne var ne inceliyosun şeklinde cikistilar ne inceliyosun ne demek dedim size ne batiyo ne oluyor dedim bunu diyen sen misin zaten annem başladı nasihatlere nasıl bir nankör olduğumdan felan başıma binbeşyüz kez kalktığı okuttuk lafını yine vurdu tabii atlamadigi bir konu daha var o da sürekli psikolojik problemlerin var evlenince kocan sana katlanmaz demesi hayır yani çevremde o kadar pasif hale gelmişim ki artık onların sözü yüzünden biri kötülük bile yapsa sesim çıkmıyor kime ne zararım dokunmuş onu da bilmiyorum sen bizim evladımızsın sen nasılsın diyeceksin sen günaydın diyiceksin biz sana ne günaydın diyicegiz senin görevin felan dediler bunun görevle alakalı olmadığını söylesemde tabii açıklama yapmama bile izin verilmiyor annem sürekli kocasının yani babamı üzemezmişim hakkımı savunmak bile ona göre kabahat bir kere nasılsın dememişim yalana bak yalana hiç mi demedim desemde soğuk bir şekilde iyim diyip hiç sohbet edip yüzüme bile bakmiyorsunuz ben ne yaptım dedim hayır ustelesem karı koca kalkıp beni dövecek bir de gelmiş utanmadan biz anayiz babayiz diyorlar hangi hakla ya valla böyle insanlar anne baba olmasın olmasın.!!