Merhaba arkadaslar
22 yasindaym ve surekli ailemle sorunlar yasmaya basladim daha oncede yazmistim buraya. Arkadaslar kac aydir surekli eve gidip geldigimde bi huzursuzluk cikiyo annem surekli suratsiz mutsuz huzursz babam deseniz oda aynisi bana karsi dusman gbiler .simdj diceksiniz bisey mi yaptin felan diye hicbir sey yapmadim o okdr bu davranislarina karsi saygimi esirgemiyorum onlardan.ama artik cok bunaldm bu sabah evden cikarken annem gomlegimi utulememis uyanmis oturuyodu bende gec kalmak uzereydim anneme tulermisin dedim hizmetcin yok senin dedi git yapmiyorum oyle git dedi anne gec kaliyorum cantami hazirlarken sende utule nolucak ddm hayirr diye bagirdo ardindan babm uyanndi ikisi birden bagirmaya basladilar noldugunu anlamadan aglamaya basladim ve ise gtm her gun bunun gbi olaylar eve donuyorum isten kapiyi aciyot odaya gecip kapatiyo kapiyi salona girmiyim die bn napiyim daha nasil davraniyim?
onlardan gizli yapyıgın bişeyi mi öğrendiler de söylemiuyolar acaba :26:Merhaba arkadaslar
22 yasindaym ve surekli ailemle sorunlar yasmaya basladim daha oncede yazmistim buraya. Arkadaslar kac aydir surekli eve gidip geldigimde bi huzursuzluk cikiyo annem surekli suratsiz mutsuz huzursz babam deseniz oda aynisi bana karsi dusman gbiler .simdj diceksiniz bisey mi yaptin felan diye hicbir sey yapmadim o okdr bu davranislarina karsi saygimi esirgemiyorum onlardan.ama artik cok bunaldm bu sabah evden cikarken annem gomlegimi utulememis uyanmis oturuyodu bende gec kalmak uzereydim anneme tulermisin dedim hizmetcin yok senin dedi git yapmiyorum oyle git dedi anne gec kaliyorum cantami hazirlarken sende utule nolucak ddm hayirr diye bagirdo ardindan babm uyanndi ikisi birden bagirmaya basladilar noldugunu anlamadan aglamaya basladim ve ise gtm her gun bunun gbi olaylar eve donuyorum isten kapiyi aciyot odaya gecip kapatiyo kapiyi salona girmiyim die bn napiyim daha nasil davraniyim?
akşamdan yapsaydın ütünü ayağına hizmet mi bekliyosun var bunda bi iş..hiçbir şey yapmadım diyosun belkide sebep evde hiçbir şey yapmamandır ki öyleyse haklılar otel değil orası...ama açıklamayı yine sen yapacaksın yargısız infaz olmasın benimkisi
Tıpkı benim annem.. aynı cevaplar aynı hareketler aynı olaylar.. anneniz kaç yaşında ve anne babası yasıyormu acaba?
konuşa konuşa..Ben hafta sonu evin tum temizligini tum isleri yapan birisiyim zaten ben kendimi bildigimden beri annemin derin bir t3mizlik yaptigini hatirlamam 2 gun calismadgm bi gn sadece eve ayiriorum maddi acidan deseniz maasimin uarisini onlara veriyorum gene yaranamiyorum her zmn bi huysuzlukla4i vardi evet ama gun gectikce bu artti bi senedir cekilcek durum deil .o gunde bi gun oncesi mesaideydim diye gec geldim uykumu alamadim ondan rica ettim bu hicbisi deil hergun yaptigi seylerden biri ama patlama noktasi oldu bende
Diorum ya hafta sonumdan bi gun evin temizlgini yapiyorum annemin tek yaptigi gunluk islerdir maasim deseniz yarisini onlara veriyorum kackerese alip karsima konustum ciddiye almiyolar ki artik okdr bunaldim ki mutluluk denen bisey yok evde hep olumsuzluk pskljm bozuluo git gideVardır bir sebebi.. Çok rahat, ev işine yardım etmeyen biri misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?