ailem beni istemiyor mu?

eslemms

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
27
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaslar
22 yasindaym ve surekli ailemle sorunlar yasmaya basladim daha oncede yazmistim buraya. Arkadaslar kac aydir surekli eve gidip geldigimde bi huzursuzluk cikiyo annem surekli suratsiz mutsuz huzursz babam deseniz oda aynisi bana karsi dusman gbiler .simdj diceksiniz bisey mi yaptin felan diye hicbir sey yapmadim o okdr bu davranislarina karsi saygimi esirgemiyorum onlardan.ama artik cok bunaldm bu sabah evden cikarken annem gomlegimi utulememis uyanmis oturuyodu bende gec kalmak uzereydim anneme tulermisin dedim hizmetcin yok senin dedi git yapmiyorum oyle git dedi anne gec kaliyorum cantami hazirlarken sende utule nolucak ddm hayirr diye bagirdo ardindan babm uyanndi ikisi birden bagirmaya basladilar noldugunu anlamadan aglamaya basladim ve ise gtm her gun bunun gbi olaylar eve donuyorum isten kapiyi aciyot odaya gecip kapatiyo kapiyi salona girmiyim die bn napiyim daha nasil davraniyim?

çok ilginç :26::26:

Tıpkı benim annem.. aynı cevaplar aynı hareketler aynı olaylar.. anneniz kaç yaşında ve anne babası yasıyormu acaba?

evdeki huzursuzluk kdr berbat bişey yok yaaa. insanın ayakları geri geri gdıo. büyüklerimiz hep der ya eşine kapıyı guleryuzle ac dıye. bak bu cidden cok öenmlı bişey.. böle suratsız bi şekilde karsılandgnda insan cok snir oluyor.

bence onlara neden öyle davrandıklarını bir sor durup dururken neden ikisi böyle yapsınki?

Yalniz degilsiniz... benim annemde hemen hemen boyle, biz okuldan geliriz mesela yemek yoktur evde annem ev hanimi olmasina ragmen yapmaz anne neden yapmadin deriz ben sizin hizmetciniz miyim diye baslar kendi yer yemegini abur cuburunu bizde ekmek peynir, bisey de yaptirmaz ne yaparsam kavga cikarir çünkü bende korktugum icin yemek yapamiyorum o derece. Bunlar dert bile degil artik okadar cekiyoruz ki ondan kardeslerimle... ben suan unve yeni basliyorum 5 senem var okulu bitirmek icin sonra munkunse ayri eve geçmek istiyorum cunku artik cekilecek dert degil siz calisiyormussunuz bence kesinlikle ayri eve cikin kendi ayaklarinizin ustumde durun boyle size pislik gibi davranan aileyle olacaginiza kendi evinizde kendi huzurunuz olsun tek basiniza olun ama huzurlu olun ben senelerdir bunun hayalini kuruyorum insallahta gerceklesecek
allah hepimize sabir versin onlari da ıslah etsin

Çalışıp para kazanıyor ancak eve maddi açıdan yardımcı olmuyorsanız (bir fatura ödemek, bir market alışverişi yapmak gibi) aileniz de sizden bunları istemeye utandığı için, size bir şekilde belli etmeye çalışıyor olabilir bu durumu.

onlardan gizli yapyıgın bişeyi mi öğrendiler de söylemiuyolar acaba :26:

Allah allah çok anlamsız. Gidin konuşun bence. Neymiş sorun öğrenin.

Hep boykeniydi aileniz belki huysuzdurlar suanlik olan bir durum degildir diye düşünüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

akşamdan yapsaydın ütünü ayağına hizmet mi bekliyosun var bunda bi iş..hiçbir şey yapmadım diyosun belkide sebep evde hiçbir şey yapmamandır ki öyleyse haklılar otel değil orası...ama açıklamayı yine sen yapacaksın yargısız infaz olmasın benimkisi

22 yasindasin annenden hizmet beklemen cok dusuncesizce olmus artik sorumluluklarinin farkina var diye ilgisiz davraniyorlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben hafta sonu evin tum temizligini tum isleri yapan birisiyim zaten ben kendimi bildigimden beri annemin derin bir t3mizlik yaptigini hatirlamam 2 gun calismadgm bi gn sadece eve ayiriorum maddi acidan deseniz maasimin uarisini onlara veriyorum gene yaranamiyorum her zmn bi huysuzlukla4i vardi evet ama gun gectikce bu artti bi senedir cekilcek durum deil .o gunde bi gun oncesi mesaideydim diye gec geldim uykumu alamadim ondan rica ettim bu hicbisi deil hergun yaptigi seylerden biri ama patlama noktasi oldu bende

konuşa konuşa..
al önüne konuşun canımı sıkıyorsunuz sebebi varsa söyleyin ben de hatam neyse düzeltmeye çalışırım falan de. evinizde beni istemiyorsanız söyleyin nasılsa çalışıyorum giderim, zorla durmam burda de.

Vardır bir sebebi.. Çok rahat, ev işine yardım etmeyen biri misin?
Diorum ya hafta sonumdan bi gun evin temizlgini yapiyorum annemin tek yaptigi gunluk islerdir maasim deseniz yarisini onlara veriyorum kackerese alip karsima konustum ciddiye almiyolar ki artik okdr bunaldim ki mutluluk denen bisey yok evde hep olumsuzluk pskljm bozuluo git gide

annenizin aılesını bılerek sordum.. annemınde tavırları cok kırıcıdır zaman zaman usandırır.. cocuk yasta babasını lıseden sonrada annesını kaybetmıs ve babaannesi büyütmüş.. babaannesının tavırlarını ve huylarını kapmış.. babaannesıde devamlı laf sokan sert sınırlı bır kadınmıs.. nasıl yetıstırılmıs ne zorluklar cekmıs buyurken bunlar cok onemlı. annemınde tavırları cok serttır ve bıktırır zaman zaman .. Allah sabır versin ben oldukça zorlanıyorum..siz kaç yasındasnız acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…