• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem beni sevdiğim cocuga vermiyooo

Esra2234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
361
236
73
35
su bir aydır okadar dertliyimki. 7 senelik bir ilişkim var ailemin 4 senedir haberi vardı 4 seneden beri isteme muhabbetini hep ertelediler bu sene babam gelsinler dedi okdar sevindimki artık kabullendi vericek beni dedim ogece ailesine düşünelim dedi 1 ay oldu hala bizimkilerden ses cıkmadı .erkek arkadasımla 1 aydır etmediğimiz kavga kalmadı cocukta haklı artık bişi demeye yüzüm yok.babam benim gönül rızam yok gidersende elaleme rezil olmamak için düğün yaparım ama bizi sil diyo.cok arada kaldım erkek arkadasımda kaç diye baskılar yapmaya basladı iyice arada kaldım kafayı yemek üzereyim artık napsam bilmiyorummmm

aşkimı kaybediyorummm gün gectikçe cok zor durumdayım 7 sene dile kolay nasıl atayım içimden bitarafta ailem bi tarafta askım cok zorrr cok

Aileni kaybetmeye değmez hiç kimse ve hiç bir aşk, iyi düşünün:44:

Yaşadıklarını ucundan kıyısından yaşadım. Memleket ayrımı yüzünden çok sorun yaşadık :31:
Baban sana şimdi öyle söylüyor ama silmesi imkansız seni. Babam bana neler dedi. İşin kilit noktası babanın erkek arkadaşını sevip benimsemesi. Anlat ona durumu babanla yakınlaşsın. Hiçbir şey olmaz emin ol. Benim babam da eşimin ailesini sevmedi ama eşimi araştırmış herkes pırlanta gibi çocuk demiş. Ondan sonra yumuşadı.
Baya bi çekersin ama seviyosan sabrediceksin başka çaren yok :10:

aileni terketmeyi hiç düşünme derim ben. orta yolu bulabilirsin yaseminA'nın dediklerine çok katılıyorum. baban çocuğu sevsin yumuşayacaktır. ama bu dönemde aileni terketme gibi birşey düşünme, o zaman kaybedersin onları. sana kıyamazlar, evlatlarısın gönüllerini hoş tutmayı dene... erkek arkadaşın azıcık yanaşsız ailene :)

Seni cok ii anliyorum arkadasim benimde basimdan gecti ve ben sevdigimi tercih ettim kactim yani cok sukur mutluyumda ama tavsiye etmiyorum cok zor bi durum er yada gec yaptigin yanlis yuzune vuruluyor ve o kadar guzel seylerden mahrum kaliyosun ki gun geliyor can yakiyor sabirli ol ve dua et

su bir aydır okadar dertliyimki. 7 senelik bir ilişkim var ailemin 4 senedir haberi vardı 4 seneden beri isteme muhabbetini hep ertelediler bu sene babam gelsinler dedi okdar sevindimki artık kabullendi vericek beni dedim ogece ailesine düşünelim dedi 1 ay oldu hala bizimkilerden ses cıkmadı .erkek arkadasımla 1 aydır etmediğimiz kavga kalmadı cocukta haklı artık bişi demeye yüzüm yok.babam benim gönül rızam yok gidersende elaleme rezil olmamak için düğün yaparım ama bizi sil diyo.cok arada kaldım erkek arkadasımda kaç diye baskılar yapmaya basladı iyice arada kaldım kafayı yemek üzereyim artık napsam bilmiyorummmm

canım senin yaşadığın durumun aynısını en yakın arkadaşım yaşadı yok memleketinden dolayı yok işinden dolayı bahane aradı ailesi.
sevgilisi ile kavga etmeye hatta ayrılmaya kadar geldiler senin sevgilin gibi gel kaçalım bile demiş ...
ama gel gelelim arkadaşım çok ağladı çok yalvardı çok üzüldü hatta ikiside üzüldüler ama şimdi nişanlandılar yakın zamanda da evlenecekler... önceleri ailesi çok önyargılıydı şimdi çok seviyorlar, kızlarının mutluluğunu görünce daha da mutlu oluyorlar tabi..
bu durumlar biraz böyle oluyor galiba arkadaşım pes etmedi ne ailesini, erkek arkadaşına bişey demesine izin verdi, ne sevgilisinin demesine iki tarafı da idare etti ..
sizde kavga ediyorsunuz ama Allah büyük be canım pes etmeyin sende aileni razı etmeye çalş konuş araya aile büyüklerini sok.
sonunda baban senin üzülmeni istemeyecek ve evlenmenize izin verecektir sevgilini tanıdıkça da çok severler önyargıları gider,inşallah.

Son düzenleme:
Aileni dinle canım hiç zorlama. Kapris yapmıyorlarsa önü sonu haklı çıkıyorlar. Bunu bilir, bunu söylerim...

7 sene çok uzun bi süre bu kadar emeği paylaşımı çöpe atmamalısın ailen elbet affeder seni silmezler silemezler . Bence sevdiğinden vazgeçmemeli ve onu seçmelisin . Bu bi seçim olamaz elbet her iki taraf da eninde sonunda yanında olacaklardır .

Offf offf aynı derdi paylaşıyoruz resmen. Bende sevglmle 4.5 yıldır çıkıyorum. Ve ailemin onu memlket meselesnden dolayı kabul etmiyceğini düşünüyorummm. Offf ne saçma bi düşünceleri var bu ailelerin.:14:

bu kadar mı olur ya arkadasım bende bu dertten muzdaribim :( benim ilişkime 5 sene oldu aynen memleket hatta ırk yüzünden ayrım yaparda babam vermez diye düşünüyorum ben türk sevgilimde kürt sırf bu yuzden babam problem cıkaracak ben biliyorum :( seneye istemeye gelicekler ama çok korkuyorum çocuguda oyalıyorum hep artık oda bıktı sabretmek zor geliyo hep kavga ediyoruz hadi söylesene daha ne bekliyosun gibisinden ama babam çok sert ve anlayıssız nasıl söylicem bilmiyorum :(

Son düzenleme:
çok benzer birşey çok yakın bir arkadaşım da yaşadı aynı köylden geçmişten gelen bir aileler arası anlaşmazlık ve kavga yüzünden kızın ailesi çocuğu istemedi ya o ya ben dedi. kız dayandı sabretti sonunda kabullendiler ve şimdi kadın kendi oğlundan daha çok damadını seviyor. sen içini ferah tut sakın sıkıntı yapma ve akışına bırak. acele etme!!

Back
X