Ailem beni üvey evlat olarak görüyor hor görüyor eşimi de ..cocuklarımı da..ne yapmalıyım

Annemi artık hiç sevmiyorum bu yıl içimdeki bütün sevgisini aldı götürdü aynı evde olmak beni çok geriyor ..odada ders calsiirken yanıma geldi aniden basım ağrıdı çok gerildim gıcık oluyorum gıcık. Buda dursun bir yerde ....

Sana gelirse sende onlardan bir şey umma sende onları yoksay ...negatif olan herşeyi vicdanımi susturup hayatımdan olabildiğince Aticam..

Halbuki bana azıcık iyi davransalar dünyaları vermeye hazırdim .. bu hayallerle bosanmistim ailemi tatillere goturecektim umreye gidecektik birlikte ama şimdi eve çöp alsam zoruma gidiyor çünkü çöpümü dahi haketmiyorlar ...

Yobazsin anne işe yaramaz hasta ruhlunun tekisin senden çok çektim ...inşallah kurtulucam ahirette mümkünse hiç karşıma çıkma yüzünü görmek istemiyorum asla seni de o pis zihniyetli ortanca evladını da ... Fitne fesat dedikoducular sizi
herkes ailesinden bişeyler çekiyo demekki

Cok haklısınız gücenmekte, kardeşler arası bu kadar açık ara fark insanın canını sıkar.

Acaba sırayla mı yapıyorlar desteği , bilemedim, anne baba neden böyle bir ayrım yapar ki ?

Bu duygularınızı açık açık konuştunuz mu ailenizle, ne diyorlar ?
şimdi istesem de konuşamam bosverdim Allah deldiği boğazı doyurur gibisine... kac kere dna testi yapasım geldi ama nafile davranış olarak üvey evlat gibi hissediyorum

Aileniz karfeşlerinize ev verip size vermemezlik yapamaz. Ne olursa olsun bu kadar adaletsizlik olmamalı. Mahkemeye verip hakkımı çatır çatır alırım gerekmedikçe de görüşmem yerinizde olsam. Kardeslerinize verilen evlerde sizin de hakkınız var.
biliyo musunuz hiç öyle bakmadım kendi malı kendi tercihi dedim ama soğudum yemin ederim ….canım bi iğne alasım yok... çünkü yıllarca kandırıldım oynatıldım gidesim de yok.... soğudum......

Önceki konunuzda da eltiniz ile kaynıniz çocuklarımı sevmiyorlar diye değinmiştiniz.Enerjinizi etrafınızdakilere harcamaktan vazgeçin.Siz tüm enerjinizi çocuklarıniza yöneltin.Onlar başka sevgiye ihtiyaç hissetmezler.

Evlatlar arasındaki adaletsizlik kırgınliğa sebep oluyor.Ama yapacak bir şey yok.Mutlu olmak için beklentilerinizi minimuma indirin.Yoksa mutsuz bir anne/eş olarak ailenize en büyük zararı siz verirsiniz.
dediğiniz gibi yapıyorum inanın ama illa ki kırgınlıklar oluyo. onların tercihi deyip geri çekildim maasım kadar harcama yapıyorum ve mutluyum ama davranışlarının farkında değiller anlayıncaya kadar mesafe koymaya devam ne yazık ki...olanı yazıyorum yasadıklarımı sizin için değiştiremem ki ……. yı
Valla ben ailemden nefret ediyorum ama ozellikle annemden konusmuyorum da simdi bir tane kardesim var bekar,evlendiginde bana yapmadıklarını yapacaklar biliyorum. Babamin bana borcu var kardesimi tatile gönderiyor. Ben artik bisey demiyorum en guzeli görüşmemek sende gorusmezsen bunlari düşünmezsin cocuk larinla ilgilen ayrıca bir cocugun anneanne sevgisine de cok ihtiyaci yok. :KK66: birak sevmesinler. Demek ki seni sevmiyorlar neden senin cocugunu sevsinler boyle dusun üzgünüm dost aci soyler benim annem de beni sevmiyor.
doğru söylüyon

dediğiniz gibi yapıyorum inanın ama illa ki kırgınlıklar oluyo. onların tercihi deyip geri çekildim maasım kadar harcama yapıyorum ve mutluyum ama davranışlarının farkında değiller anlayıncaya kadar mesafe koymaya devam ne yazık ki...olanı yazıyorum yasadıklarımı sizin için değiştiremem ki ……. yı

doğru söylüyon
Maasiniz da varmış.daha ne demeye beklentiye giriyorsunuz? Kendiniz alın makinanizi da.
İstenilmeyen bir evlilik mi yaptınız ondan mi boyleler

biliyo musunuz hiç öyle bakmadım kendi malı kendi tercihi dedim ama soğudum yemin ederim ….canım bi iğne alasım yok... çünkü yıllarca kandırıldım oynatıldım gidesim de yok.... soğudum......
Mal paylaşımında evlat ayrımı yapamazlar, sizin de hakkınız var. Ben hakkımı son kuruşuna kadar alırdım.

Yaa evt listem deki. Seyleri alcam. Granit tencere tava gibi
Bende yok granit tencere tava . eşya hayalim de yok. Sıkıntınız beklentilerle ilgili. Eksik kalıversin. Gücünüz olursa alırsınız. Yardımla, beklentiyle yaşarsanız çok ihtiyacınız olur. Salıversin biraz. Amannnn tek derdim tencere, tava olsun.

Bende yok granit tencere tava . eşya hayalim de yok. Sıkıntınız beklentilerle ilgili. Eksik kalıversin. Gücünüz olursa alırsınız. Yardımla, beklentiyle yaşarsanız çok ihtiyacınız olur. Salıversin biraz. Amannnn tek derdim tencere, tava olsun.
Ya da ben garibim. Kendi gücümün yetmediği birşeyi kimseden beklemedim. Ailem mi böyle yetiştirdi diyeceğim ama yok. Kardeşim 35 yaşında, evlendi benden ala evde oturuyor, çalışmıyorlar karı-koca. Bilemedim, aç sefik kaldım ama ben dedim. Kimseden birşey istemedim beklemedim.

yanlış yazmış olmalıyım granit tencere almıyolar demedim ki ailede ayırt ediliyorum ne yapmalıyım dedim granit olmasın celik olsun huzur olsun yeter ki...

Ya da ben garibim. Kendi gücümün yetmediği birşeyi kimseden beklemedim. Ailem mi böyle yetiştirdi diyeceğim ama yok. Kardeşim 35 yaşında, evlendi benden ala evde oturuyor, çalışmıyorlar karı-koca. Bilemedim, aç sefik kaldım ama ben dedim. Kimseden birşey istemedim beklemedim.
bende aynen dediğiniz gibi kimseden bişey istemedim istemem de misal veriyorum git özel hastanede doğum yap dediler bana devet hastanesinde yaptım para istemedim kimseden bu hep böyle oldu ...ac kaldım cogunlukla su da yok demedim fazla gurur yaptım galiba...

Back
X