• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem beni yiparati ve kisitliyor

Artik bende bikdim bedenimde. 19 yasinda hayla liseye giden bir kizim . Cumartesi günleri calisan ve harcligini kendi cikartan bir insanim. Öncelik ile herkeze merhaba uzun gercekden aylardir süren icimdeki bu hiclik hissi beni buraya sürükledi. Ailem ile yaklasik son 2 senedir gercekden anlasamiyorum . Tek sorun benim kendi hayatimi kendim cizmek istemem. Mesela giyim makyaj taki takmak beni güclü his etiriyor seviyorum da ama ailem sürekli neden böyle giyindin dügüne mi gidiyorsun bir b..lar yapiyorsun ya bakalim hayirlisi gibi seyler söyliyor . Bu yasima kadar sadece 13 yasinda beden dersi bosdu son dersdi Hamburger yemege gitmisdim ve babam yakaladi ama nasil sinirli . Evde beni dövmüslerdi. Bir keresinde 16 yasimda karneden bir gün önce okulu ekmisdim ya yaz tatili sonucda son gün ders yok . Eve bir getirdi annem oklava ile dövmeye kalkdi. Hayla dizlerim yumusuyor aklima gelince. Bir keresindede uzak mesafe iliskim olmusdu ve o zaman bile 2 hafta konusmadim . Yolda yakin erkek bir arkadasi gördüm yürüdük annem aradi oda bir konusdu sesi geldi. Eve geldim yine kavga . Bikdim resmen unutamiyorum bunlari. Iki hafta öncede tatil vardi iki hafta arkadasim ile ikinci kez bulusacakdim nasil diyor sen nasil geziyorsun öyle o..... kizlar gezmez bu kadar o lafi söyledi babam basladim bagirmaya sen yasayamadigin gencligin acisini benden cikartamasin insanim ben köle degilim dedim . Banyoya yanima geldi dövcek. Yemin ederim gözlerim doldu bunu okul yolunda yaziyorum zor tutuyorum kendimi. Ne o.....luğumu gördü bu güne kadar arkadaslarim her hafta bir erkek ile bulusuyor bende yapabilirdim ama yapmadim allah var büyük o görüyor diye. Bir insanin kendini sevmesi niye bu kadar batiyor onlara anlamiyorum. Evlenip kurtulcam demisdim taa 1 yil önce o gün dedi zaten sen evlenip kurtulmak istiyosun diye . Unutmamis sasirsim. Gercekden sadece evlenmek istiyorum ilk önce güzel bir meslegim olsun onu bekliyorum sadece. Bugün yine bir Short aldim annem bagirdi bunu o..... kadin gibi nasil giyiceksin elaelam ne der diye. Oysaki altina corap giyinicekdim ne var bunda. Gercekden yoruldum o kadar yanlizim ki. Ablam olacak o kadin da bana sürekli o..... diyor hayat doluyum ne biliyim hayata hep Positiv bakan birisiyom o benim tam tersim . Annem babam bunlari duyuyor bir sey demiyor ya diyorum ne diyor bana sanki hak veriyormis gibi susuyorlar öylesin diyorlar . Cok yoruldum gercekden okulda otobüsde sürekli bunlari düsünüyorum gözüm yasariyor . Ben simdiye kadar hic o.....luk yapmadim allah biliyor diyorum sadece. Arkadasin yok senin diyor o abla denilen harbi bir iki tane var ama ben bundan rahatsiz degilim .sürekli benim mutsuz olmam onu mutlu ediyor . Küçük kardesim ah bitanem sürekli kavgalarimizda beni korumaya calisIyor onu o kadar seviyorum ki sirf onun icin bu evdeyim yoksa oda yanliz kalip pisirik biri olucak. Sürekli kübra güclü dur demekden bikdim. Ilgi görmek icin hic kimseyede yazmam slm mrb yazanlara asla cevap vermem o insan en yakisikli olsa bile. Artik onlara bile dedim evlenmeyi bekliyorum sizden kurtulmak icin diye. Annemde ne koca meraklisin diyor. Elin oglundan sevgi görmek icin kendini bu yasda evlilik düsüncelerine kapatan bir cocugum olsa benim icim parcalanir .yanlizim gercekden dua edin okulum hemen bitsin ve güzel bir isim olup özgür yasamaya baslayim.
Kendi yaşadıklarımı gördüm sende. O.... lafı hariç. Benimkisi daha ağırı tabii. 18 yaşıma kadar dayandım. Hemşirelik bitirip, işe başladım ve kaçarak evlendim. Şükürler olsun iyi bi kocam var ama her insana, her kurtulmak isteyene de iyi birisi denk gelmiyor. Lütfen sabret, işini eline al.
Onlar seni kisitladikca çevreye cabuk kanacaksın ama nolur dikkat et. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma. Allahım kolaylık versin 😔

öncelikle korkunç derecede yazım hataların var , bol bol kitap oku.anlatımın da çok kötü.bunlar üniversite sınavında batırır seni.asla ve asla ailenden kaçıcaksın diye evlilik yapma kafanı taştan taşa vurursun.bir an önce artık bitir şu liseyi bir üniversite kazan.şehir değiştir hem çalışır hem kyk bursu/kredisi alırsın hem de okursun.
Yurt disinda yasiyoruum
Öncelikle hayla diye bir kelime yok güzel türkçemizde. Önce doğrusunu öğrenmekten başla derim.Ayrıca evlenmeyi düşünene kadar okumayı kariyer sahibi olmayı düşün.Yarın birgün gittiğin koca sana ailen gibi baskı yaparsa napacaksın garantisi var mı bu işin ?? Aklını başına topla okuldan kaçarsa eğer benim çocuğum senin ailen gibi aşırı tepki vermesem bile bir güzek azarı işitir.Ergenliktesin belli ki ailen yanlış birşeyler yapmandan korkuyor.Bu sana hakaret edecekleri anlamına gelmiyor tabiki ama korumacı bir aile olduğu belli.Sen biran önce üniversiteyi kazanıp kendi ayakların üzerinde durmana bak.

Canım şehir dışında bir üniversite kazanmaya bak. Güzel bir bölüm kazanıp oradan kendi hayatını kurarsın yavaş yavaş. Ben seni anlıyorum. Aileye vefa elbette önemli ama böyleleri bence terk edilmeyi hakediyor. Sakın yanlış bir evlilik yapma bu evden kurtulmak için. 💜

Canım şehir dışında bir üniversite kazanmaya bak. Güzel bir bölüm kazanıp oradan kendi hayatını kurarsın yavaş yavaş. Ben seni anlıyorum. Aileye vefa elbette önemli ama böyleleri bence terk edilmeyi hakediyor. Sakın yanlış bir evlilik yapma bu evden kurtulmak için. 💜
Sarilasim geldi sana ❤

Evlilik çözüm degil, ailenin yaptigindan daha kötülerini yaşayabilirsin.
Ve lütfen derslerine sıkı sıkı sarıl, kurmak istediğin hayatı sadece meslegin saglar sana.
Ve lütfen kendini gelistirmek için bol bol kitap oku

Seni çok iyi anlıyorum ama sakın evlenmeyi düşünme. Kendi ailen neler yapıyor kaldı ki el neler yapar. Iyileri vardır muhakkak ama rastlamak çok zor. Bir de sakın kimseye anlatma. Senin bu durumundan faydalanmaya çalışabilirler. ( erkekler yani)
Okulunu bitirene kadar onların istediği gibi takıl. Mesleğini eline aldıktan sonra eyvallah etmezsin. :KK200:

Ailen maalesef çok cahil
Kafaları hala 100 yıl öncesi
Kullandıkları kelimeler cahilliklerinden ötürü yoksa bilinçli bir aile öz kızına o lafları diyemez.
Ya ne bilim zorla mı yapıyorlar bu çocukları madem zor geliyor yapmayın kardeşim ya
Ona güzel bir gelecek sunmayacaksanız çocuk yapmayın diyecem ama kimin umrunda.takır takır yapıyorlar sonra geçim sıkıntısı bilmem ne .
Çekilen geçim sıkıntıları da suçsuz masum çocuklardan çıkıyor .
Kahperengi diye bir roman vardı yaşadıklarını o romandaki kıza benzettim
Çok yazık .Allah kurtarsın demekten başka birşey gelmiyor elimden .

Back
X