- 27 Mart 2014
- 33
- 9
- 286
- 33
- Konu Sahibi slawxx1122
-
Laf ağızdan çıkana kadar senin kölendir ama ağızdan çıktıktan sonra sen onun kölesi olursun.ben normalde cok konuşan bi kızım heleki haksızlığa uğradığımda hiç susmam çenemle karşımdakini yer bitiririm. Bu huyum başıma çok işler açtı söylediğim laflar vs birçok kişi beni sevmesede ailemle aram çok iyiydi su sızmazdı. Beni birçok kez uyardılar herkese güvenme neyi nerde anlattığını bilmiyosun ama hep yanımda olmuşlardı takii abim evlenene kadar yengeme çok güvendim herkesle iyi anlaşırdı bende onu samimi gördüm boş boş herşeyden konuştum (tek başıma konuşmadım tabiki, oda bana anlattı bişeyler) fakat birkaç gün sonra aramız açıldı hergün abimle kavga etti şu şunu demiş bu bunu dedi ben böyle dedim diye diye 3 ay geçti şimdi bu 3 ay içinde ne söylediysem gidip herkese anlattı bende bigün dayanamadım onun bana anlattıklarını anlattım. Ailemle aram açıldı hiç kimse benimle konuşmak istemiyo bu duruma dayanamıyorum bekar olsaydım çoktan intihar etmiştim ama bir kızım var cesaret edemiyorum
şimdiye kadar her konuda kendimi savunurdum fakat şuan ağzımı açamıyorum hiç kimse beni dinlemiyo
buna benzer şeyler yaşayan varmı lütfen yardımcı olun ne yapıcağımı bilmiyorum
Yengenize ne söylediniz de bu kadar ailenizle aranız açıldı ?
al yengeyi vur görümceye bence farkınız yok..tüm aile bana sırtını çevirdiyse ve ben haklı olduğumu düşünüyorsam bi tarafıma takmam eşimle çocuğumla mis gibi bir hayat yaşarım..o aile de annem babam dahi varsa benimle canları istediğinde konuşmak isterlerse yok öyle bir dünya güle güle yaşlandıklarında da gelin hanım baksın herkese.
gıybet yapmıyacaksın canım yaparsan böyle sonuçlarına katlanırsın kimsenin arkasından konuşma ben benim yanımda başkalarından konuşandan uzak dururum çünkü o insana hiç güvenmemben normalde cok konuşan bi kızım heleki haksızlığa uğradığımda hiç susmam çenemle karşımdakini yer bitiririm. Bu huyum başıma çok işler açtı söylediğim laflar vs birçok kişi beni sevmesede ailemle aram çok iyiydi su sızmazdı. Beni birçok kez uyardılar herkese güvenme neyi nerde anlattığını bilmiyosun ama hep yanımda olmuşlardı takii abim evlenene kadar yengeme çok güvendim herkesle iyi anlaşırdı bende onu samimi gördüm boş boş herşeyden konuştum (tek başıma konuşmadım tabiki, oda bana anlattı bişeyler) fakat birkaç gün sonra aramız açıldı hergün abimle kavga etti şu şunu demiş bu bunu dedi ben böyle dedim diye diye 3 ay geçti şimdi bu 3 ay içinde ne söylediysem gidip herkese anlattı bende bigün dayanamadım onun bana anlattıklarını anlattım. Ailemle aram açıldı hiç kimse benimle konuşmak istemiyo bu duruma dayanamıyorum bekar olsaydım çoktan intihar etmiştim ama bir kızım var cesaret edemiyorum
şimdiye kadar her konuda kendimi savunurdum fakat şuan ağzımı açamıyorum hiç kimse beni dinlemiyo
Beni birçok kez uyardılar herkese güvenme neyi nerde anlattığını bilmiyosun ama hep yanımda olmuşlardı
Susmayı denemelisin. Çok rahat oluyorben normalde cok konuşan bi kızım heleki haksızlığa uğradığımda hiç susmam çenemle karşımdakini yer bitiririm. Bu huyum başıma çok işler açtı söylediğim laflar vs birçok kişi beni sevmesede ailemle aram çok iyiydi su sızmazdı. Beni birçok kez uyardılar herkese güvenme neyi nerde anlattığını bilmiyosun ama hep yanımda olmuşlardı takii abim evlenene kadar yengeme çok güvendim herkesle iyi anlaşırdı bende onu samimi gördüm boş boş herşeyden konuştum (tek başıma konuşmadım tabiki, oda bana anlattı bişeyler) fakat birkaç gün sonra aramız açıldı hergün abimle kavga etti şu şunu demiş bu bunu dedi ben böyle dedim diye diye 3 ay geçti şimdi bu 3 ay içinde ne söylediysem gidip herkese anlattı bende bigün dayanamadım onun bana anlattıklarını anlattım. Ailemle aram açıldı hiç kimse benimle konuşmak istemiyo bu duruma dayanamıyorum bekar olsaydım çoktan intihar etmiştim ama bir kızım var cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?