ailem benimle konuşmak istemiyor .

slawxx1122

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
33
9
286
33
ben normalde cok konuşan bi kızım heleki haksızlığa uğradığımda hiç susmam çenemle karşımdakini yer bitiririm. Bu huyum başıma çok işler açtı söylediğim laflar vs birçok kişi beni sevmesede ailemle aram çok iyiydi su sızmazdı. Beni birçok kez uyardılar herkese güvenme neyi nerde anlattığını bilmiyosun ama hep yanımda olmuşlardı takii abim evlenene kadar yengeme çok güvendim herkesle iyi anlaşırdı bende onu samimi gördüm boş boş herşeyden konuştum (tek başıma konuşmadım tabiki, oda bana anlattı bişeyler) fakat birkaç gün sonra aramız açıldı hergün abimle kavga etti şu şunu demiş bu bunu dedi ben böyle dedim diye diye 3 ay geçti şimdi bu 3 ay içinde ne söylediysem gidip herkese anlattı bende bigün dayanamadım onun bana anlattıklarını anlattım. Ailemle aram açıldı hiç kimse benimle konuşmak istemiyo bu duruma dayanamıyorum bekar olsaydım çoktan intihar etmiştim ama bir kızım var cesaret edemiyorum
şimdiye kadar her konuda kendimi savunurdum fakat şuan ağzımı açamıyorum hiç kimse beni dinlemiyo
buna benzer şeyler yaşayan varmı lütfen yardımcı olun ne yapıcağımı bilmiyorum

Neden aranız açıldı anlamadım yengenizin dediklerini söylediniz diye mi?
Ne söylediniz ki açıklasanız çünkü böyle öylesine sizinle konuşmuyorlar gibi bi anlam çıkıyor.

ailenizin guvenini sarsmissiniz tekrar geri kazanmaya calisin.birde sunu soyluyeyim.sonradan aileye giren gelinlere ve damatlara anlatilmaz boyle seyler.derdini anlatma derdinden vurur derler.

Laf ağızdan çıkana kadar senin kölendir ama ağızdan çıktıktan sonra sen onun kölesi olursun.
Kimin yanında olduğu önemli değil, dedikodu yaparsan olacağı bu. Malesef.

İntihar mı?
Siz ölmeyi kolay mı zannediyorsunuz?
Buncacık sorun için hayattan vazgeçmek ne demek?
Bundan sonra konuşmamayı öğrenirsiniz zamanla herşey yoluna girer

İntihar etmek ne demek?

Ama işte çok konuşurum bahanesiyle de olsa, laf taşımak kabul edilebilir şey değil. Yengenle aran bozulmasaydı okey miydi herşey? Samimi tövbe edin bol bol, bir ders olsun bu yaşadığınız sıkıntı.

al yengeyi vur görümceye bence farkınız yok..tüm aile bana sırtını çevirdiyse ve ben haklı olduğumu düşünüyorsam bi tarafıma takmam eşimle çocuğumla mis gibi bir hayat yaşarım..o aile de annem babam dahi varsa benimle canları istediğinde konuşmak isterlerse yok öyle bir dünya güle güle yaşlandıklarında da gelin hanım baksın herkese.

gıybet yapmıyacaksın canım yaparsan böyle sonuçlarına katlanırsın kimsenin arkasından konuşma ben benim yanımda başkalarından konuşandan uzak dururum çünkü o insana hiç güvenmem

Beni birçok kez uyardılar herkese güvenme neyi nerde anlattığını bilmiyosun ama hep yanımda olmuşlardı

Demek ki sorun yengene çok güvenmen,
sonucunda da hüsrana
uğraman değil
senin boş bogazlığın.
Bugun olmasa yarın mutlaka bir yerde patlayacaktın.

Aileni de mi gömdün naptın
konuşmana bile izin vermeyecekleri
kadar ne söylemiş olabilirsin acaba

Susmayı denemelisin. Çok rahat oluyor

bi söyledikleriniz üstüne düsünün
eger aranizdan su sizmayan ailenizle araniz bu denli acildiysa cok ta masum göremedim sizi

cok konusuyorum, agzimda laf tutamiyorum bahanesinin arkasina siginip baya baya laf tasimissiniz

gecmis olsun

aman bu sebepten intihar mı edılır
ailenle ne kadar küs kalabılırsın ki?

Çok konusmuşsunuz bence artık biraz susun ve herşeyi akışına bırakın ölmeyi falan da aklınızdan gecirmeyin yazık günah

Cok konusan ayni zamanda bos konusan bir kizsin galiba, once kendini elestirmeyi bil.

empati yapayım. kardeşim benim özelimi millete anlatsa çok pis bozulurdum. evet ailen haklı. bu da sana ders olsun
dipnot: hayır yengenin suçsuz olduğunu düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…