Ailem burnumu beğenmedi moralim bozuk

Bu arada benim burun ucum cok dusmeyecekmis dr aradaki kasi kestim dedi dusmesin diye mesafem kisaydi cok dussun istemiyorum bende kalkik hosuma gitti dr duser diyosa duser dusmez diyosa dusmez

Bu arada benim burun ucum cok dusmeyecekmis dr aradaki kasi kestim dedi dusmesin diye mesafem kisaydi cok dussun istemiyorum bende kalkik hosuma gitti dr duser diyosa duser dusmez diyosa dusmez
Bana hafif inicek dedi kas olayını bilseydim doktora sorardım siz memnunsanız çok iyi illa kası kesmek zorundalar mı ki of çok kötü oldum inmez yani

İnşallah benim kesmemiştir doktor sorun olursa 6 ay sonra gel dedi telefonla yarın arayıp sorsam mı

İnşallah benim kesmemiştir doktor sorun olursa 6 ay sonra gel dedi telefonla yarın arayıp sorsam mı
bence kafani karıştırma benim cok dusuktu bi daha dusmesin diye belki bende bugun ogrendim cok esniyorum bisey olurmu dedim hayir ben aradaki kasi kestim.dedi :) gulunce ve esneyince kipirdamiyor burnum

Bana hafif inicek dedi kas olayını bilseydim doktora sorardım siz memnunsanız çok iyi illa kası kesmek zorundalar mı ki of çok kötü oldum inmez yani
deri kendini salicak bndede sendede ama septum.ne ise o ucu bariz inmez seni gormedende yorumlamak yanlis olur

Merhaba 2 ay önce burun ameliyatı oldum burun ucum düşüktü kaldırdı ama çok kaldırılmış kız kardeşim hariç ailem beğenmedi en kötüsü söylemeleri annem daha bugün bana bakıp konuşuyorken burna bak dedi geçenlerde küçük kardeşimde bakıp burnun çok kötü oldu oldu dedi ailemle aram çok iyi değildir kız kardeşim hariç küçüklükten yana pek sevilmedim hissettim genelde belli etmeyeye çalışıyorum böyle yaptıklarında ama çok üzülüyorum bu ameliyatı yıllardır istiyordum sonuç hüsran simam çok değişti burun ucum çok büyük doktor ucunu küçülttüm dedi burnu çok kalkık ve ucu çok büyük olup 6 ay içinde düzelen varsa lütfen yazsın moralim çok bozuk
Canim hic kendini uzup durmadan aynaya bakma o burnun daha cook degisecek haftalik resim cek ne demek istedigimi anlarsin odemler gittikce seklini alicak 6. Ayinda tamamen oturacak jeyfini cikar bence seen memnunsan kimseyede nasil olmus diye sorma sonucta eski burnundan daha iiyi olucak inan bana

Canim hic kendini uzup durmadan aynaya bakma o burnun daha cook degisecek haftalik resim cek ne demek istedigimi anlarsin odemler gittikce seklini alicak 6. Ayinda tamamen oturacak jeyfini cikar bence seen memnunsan kimseyede nasil olmus diye sorma sonucta eski burnundan daha iiyi olucak inan bana
Çok teşekkür ederim siz ameliyat oldunuz mu?

Merhaba.burnunuz zamanla inecek inanın.benim burun ucum ilk zamanlar çok kalkıktı.herkes çok kaldırmış burun ucunu bu ne böyle, estetikli olduğu çok belli oluyor diyordu.şimdi 6.Ayımdayım.o kalkıklıktan eser kalmadı.tamamen oturdu şimdi.ucu bayağı düştü.bence sabret.2 ay çok erken konuşmak için.6.ayda hala burun içi şişlerim var.düşün artık.iniyor zamanla.sabret canım
Ben size bişey diyim mi benim ikinci ayda yüzüm bile şişti hala ki burun ucu en çok şişen ve en son düzelen yer hele ki kalın deride iyileşme daha geç oluyor bende kalın deriliyim bu arada ben ilk ameliyattan çıktığımda burun kemerim olduğu gibi duruyordu burun deliklerim asimetrikti ve burnum çok kalkıktı ucuda top gibiydi bir elimde ayna bir elimde telefon burdan habire burun estetiğiyle ilgili yazıları okuyordum psikolojim alt üst olmuştu.sonrasında burun kemerim 1. Ayda geçti burun kalkıklığım ve burun deliklerimdeki asimetri 3. Ayda geçti şuan 4. Ayımdayım ucu hala top hafif bir incelme var sanki ama ben inanıyorum o da düzelicek. Benim burun ameliyatında anladığım tek şey sabır hele ki kalın deriliysen. ( kendini üzme kimsenin söylediğini takma inşallah bir kaç aya kadar bariz düzelmeler yaşayacaksın o zaman havanı atıcaksın herkese)
Bu ne güzel bi yorum oldu böyle bende şu an bi elimde ayna bi elimde telefon yorum arıyorum moralimi düzeltecek ama insan yinede bilemiyo sanki benimki hiç inöicek gibi bugün22 günlük pldu

Merhaba 2 ay önce burun ameliyatı oldum burun ucum düşüktü kaldırdı ama çok kaldırılmış kız kardeşim hariç ailem beğenmedi en kötüsü söylemeleri annem daha bugün bana bakıp konuşuyorken burna bak dedi geçenlerde küçük kardeşimde bakıp burnun çok kötü oldu oldu dedi ailemle aram çok iyi değildir kız kardeşim hariç küçüklükten yana pek sevilmedim hissettim genelde belli etmeyeye çalışıyorum böyle yaptıklarında ama çok üzülüyorum bu ameliyatı yıllardır istiyordum sonuç hüsran simam çok değişti burun ucum çok büyük doktor ucunu küçülttüm dedi burnu çok kalkık ve ucu çok büyük olup 6 ay içinde düzelen varsa lütfen yazsın moralim çok bozuk
Nasıl bir burun olduğunu çok merak ettim.fotoğraf paylaşır mısınız

Back
X