• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem Bütün ilişkilerime Karşı çıkıyor!? Lütfen akıl verin bende kalmadı. /:

• Merhabalar konuya direk dalıcam 5 aydır görüştüğüm biri var ve evlenmek istiyoruz. Çünkü ailem çok sıkı bir aile dışarı çıkartmazlar gece gündüz fark etmez. Bir kafeye gitmeyi namussuzluk zannedeler. Dışarı çıktığımda görüntülü ararlar. Diceksiniz ki Güven vermemişsin hayır çocukluğumdan beri bu şekilde sıktılar bende kaçak göçek gittim biryerlere. Neyse ben 23 yaşındayım ve evlemek istedim kişide 35 yaşında evlenip ayrılmış bir tane oğlu var büyük. Aileme onunla evlenmek istediğimi söyliyorum fakat bu durumdan dolayı (çocuk ve yaş) olumsuz yönde etkiliyorlar. Hep yalan söyliyorlar. Hatta ben kuaföre gidiyordum ve annem babamı aramış kız evde kaçıyor diye babam yolda beni tek başıma görüyor arabayla bana çarpıp bıçakla zorla eve götürüp dövdüler. Şimdi dünde artık okadar çok ısrar ettim diye adamla görüştü babam. Adama farklı konuşuyor bana farklı konuşuyor. Adama beni kötülemiş. Banada adamı kötülüyor millete kızım kadın satıcısına kaçıyor diyor. Şimdi bana akıl verin ne yapim çıkmazdayım. Adamı seviyorum adam da beni seviyor. Çocuk vs gözüme batmıyor gayet mükemmel bir insan. Her kadının istiyeceği biri. Bana yardım edin. Bende artık babamın ses kayıtlarını almaya başladım sürkeli yalan söyliyor diye.
  • Not: ailem adama hakaretler etti küfürler ve adam yine saygısızlık etmedi. Çocuğunu kucağında bilmemne yapıcaz gibi küfürler ama ses yok
  • Adam hep beni dik tutmaya çalışıyor.
  • Ve ben daha önce sözlenmiştim başka biriyle ailem ondada sorun çıkarttı evlenmemiş yaşı yaşıma uygun biriydi ailem yüzünden ondanda ayrıldım.

Çocuk vs gözüme batmıyor gayet mükemmel bir insan. Her kadının istiyeceği biri.....bu cümlelerinizi okuyunca ailenize hak verir gibi oldum....

Back
X