kızlar eski konularımı bilirsiniz boşanma aşamasındayım.eşimin çalışmaması, şiddet,hakaret ve küfürlerinden dolayı ayrıyım iki aydan beiri.boşanmayı istiyorum fakat ailem çocuklarımı horluyor,onlara değer vermiyor.babam ve erkek kardeşlerim özellikle.biraz daha zaman geçse dövecekler nerdeyse.ben çocukları anneme emanet edip gitsem aklım hep kızlarımda kalacak.çok zor durumdayım.eşimin yanına gitsem ben şiddet vs gibi sorunlara devam edeceğim gitmezsem kızlarım burda ezilecek.ben de asgari ücret için koşturcam...eşim ben buraya geldiğimde hakarete varan mesajlar attı. durdu.şimdi boşanma davasını açtığımı öğrenmiş.'ben boşanmak istemiyorum,neden dava açmışlar.böyle olmasını istemiyordum demiş' ben telefonlarına cevap vermiyorum. şimdi kızlar şöyle düşünüyorum.kendisi kızkardeşinde yaşıyor ve onların lokantasında çalışıyor ve ben geri döneyim evimde yaşayaım kızlarımla.iki dairesi var kiraları toplamda bin tl,bu kiralarla geçinip.kızlarımla yaşasam diye düşünüyorum.kendisi kızkardeşinde yaşasın haftanın bir günü gelip çocukları eve girmeden görüp gitsin diyorum...bu şartı kabul ederse dönerm desem mi sizce?