- Konu Sahibi Nazlican333
-
Sorunlar aile kaynaklı değil. Bizim kendi aramızda ama işin içine mahkeme girince eşimin ailesi böyle bir tavır sergiliyor işte. Bu arada dört yaşında da bir kızım var. O da etkileniyor tabi. Her şeye onun için katlsniyoruz. Ailelerle ilişkilerN Nazlican333 sorunlar senin ailenden kaynaklimi onun ailesindenmi kaynakliydi
Sorunlar aile kaynaklı değil. Bizim kendi aramızda ama işin içine mahkeme girince eşimin ailesi böyle bir tavır sergiliyor işte. Bu arada dört yaşında da bir kızım var. O da etkileniyor tabi. Her şeye onun için katlsniyoruz. Ailelerle ilişkiler dışında bir sorunumuz yok
Çocuk var canım 4 yaşında.O da etkileniyor tabi. Sürekli annanemler bize gelsin deyip duruyorBastan böyle karar verdiyseniz birakin böyle sürsün. Yoksa barisip bugunlerinizide ozleyebilirsiniz.Erkek aileleri siniri koruyamayabiliyor.Fazla müdahale edebilirler.yeniden sorun yasamaktansa ilerde cocuk olur onlardan biri hastalanir gecmis olsun vs derken mesafeler azalir durup durup yarayi kaşımayın derim
YA zorunuz ne anlamiyorum..adam sizi bu konuda suclamiyorsa gidip kendi ailesini ziyaret edip donuyorsa sizde aynini yapiyormussunuz zaten, birakin zamana boyle sursun bi muddet..sonra ailelerde sorunlari astiginizi gorup onlarda buzlari cozecek..kendinizide esinizide niye huzursuz ediyorsunuz..rahat olun biraz..kendi sorunlarinizi halledin once..Mahkeme aşamasından döndük. Üzerinden bir yıl geçti ama hala bu asamadayiz. Ne olacak bilmiyorum. Ben onun ailesini arasam eşim benim ailemi aratmayacak. Benimkilerde insan sonuçta. Ben de aileme değer verilsin istiyorum. Eşimin tutumunu bildiğim için ben de onun ailesini aranıyorum.
Ama çok üzülüyorum.Bazen keske mahkemeden donmeseydim diyorum.
Siz ailenize sık gidin.bi süre gelmesin aileniz.sonra bahane bulup gelirler esinde alışır zamanla.sende zamana birak gerginlik cocuga ve ese yansir sakin olmaya calis.biliyorum zor amaÇocuk var canım 4 yaşında.O da etkileniyor tabi. Sürekli annanemler bize gelsin deyip duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?