Ailem evime gelmiyor çok üzülüyorum.

yaşlarınız kaç?
yıllar böyle geçer mi aileden uzakta?
bayramlarda napıyorsunuz? eşinin kardeşleri senin kardeşlerin yok mu onlarla görüşüyor musunuz?

N Nazlican333 sorunlar senin ailenden kaynaklimi onun ailesindenmi kaynakliydi
Sorunlar aile kaynaklı değil. Bizim kendi aramızda ama işin içine mahkeme girince eşimin ailesi böyle bir tavır sergiliyor işte. Bu arada dört yaşında da bir kızım var. O da etkileniyor tabi. Her şeye onun için katlsniyoruz. Ailelerle ilişkiler

eşin çok bencil ya onun ailesi keyfine senle görüşmek istemiyor
sen mi dedin benle küsün evime gelmeyin diye
peki onlar görüşmüyorsa bunda senin ve ailenin suçu ne
kimi cezalandırıyor
ben mahrum kalıyorum sen de kal tavrı nedir
çok sinirleniyorum bu erkeklerin densizliklerine saygısızlıklarına ailelere karşı

Biz konulari bilmiyoruz ki nasil bu noktaya geldiginizi vs. Yorum yapmak zor ..

çok kötü bir durum. Allah yardımcın olsun. Aynı durumu yaşadım ama biz bu durumu atlatamadik çünkü benim esim gittikce ailesine başlanmıştı. Bol bol dua edin muhabbet dualari var onlari okuyun

bence huzurlu bir yaşam

kimse diğeri hakkında konuşmaz

kendi ailenle görüşmende de sıkıntı yokmuş

5 saat mesafe varmış hiç kavga olmasa sanki yılda kaç kere gelecekler

sen git güzelce görgel kaynana kp sıkıntısı da yaşama

eşinle de senin ailen benim ailem kavgası olmaz

kendi ailenizi kurup yaşayın işte

Bastan böyle karar verdiyseniz birakin böyle sürsün. Yoksa barisip bugunlerinizide ozleyebilirsiniz.Erkek aileleri siniri koruyamayabiliyor.Fazla müdahale edebilirler.yeniden sorun yasamaktansa ilerde cocuk olur onlardan biri hastalanir gecmis olsun vs derken mesafeler azalir durup durup yarayi kaşımayın derim

Çocuk var canım 4 yaşında.O da etkileniyor tabi. Sürekli annanemler bize gelsin deyip duruyor

Yerinde olsam böyle bir aileyle görüşmediğim için sevinirim. Cidden çok şanslısın.

Kendi ailene gelince o ev senin de evin. İstediğin zaman gelir ailen. Kocan da kendini pek bir şey sanmasın. Görüşmek istemiyormuş.. Paşamızdaki lükse bak. Sanki haklı olan o.

Mrb. Bence suçhangi tarafta olursa olsun öncelikli olan sizin eşinle olan aileniz geri kalanlar malesef geniş aile canı ne ısterse onu düşünsün. Sen eşinle mutlu olmaya bak. Siz mutlu oldugunuzda aile sorunlarıda kalmaz bir süre sonra. okkafayı takma bu konulara. Boşanmadan dönmüşsün. tehlıkeli dönemlerdesin. Çocugunuz varmı bilmem ama olsa mecbur görüşürdünüz gerçi.Evinde huzuru yakala. sosyal medyada eşinle güzel fotolar cektir at. Eşinin ailesi sizin mutlu olduğunuzu görünce mutlaka dahil olmaya çalışacaklardır.

YA zorunuz ne anlamiyorum..adam sizi bu konuda suclamiyorsa gidip kendi ailesini ziyaret edip donuyorsa sizde aynini yapiyormussunuz zaten, birakin zamana boyle sursun bi muddet..sonra ailelerde sorunlari astiginizi gorup onlarda buzlari cozecek..kendinizide esinizide niye huzursuz ediyorsunuz..rahat olun biraz..kendi sorunlarinizi halledin once..

Valla bu kadınları anlamak zor.. Başka bir konuda kayınvalidenle arana mesafe koy gidip gelme. ,aman ne güzel gelip gitmesinler uzak olun daya iyi diye akıl verenler şimdi Aaa ne ayıp diyor.. Fark ne kendi ailesi olunca böyle oluyor işte değilmi.. Biraz empati her zaman iyidir.
Konu sahibi arkadaşım bu olaylar yaşanalı ne kadar oldu bilmiyorum ama yeni ise biraz daha zaman ver. Sonrasında bayramlarda falan ara ,boşanma aşamasında neler olduda böyle oldu bilemiyorum ama çok büyük sürtüşmeler ve sözler sarfedilmediyse zamanla düzelir merak etme..Annenlerde bir süre evinize gelmesin ne yapalım sen gidiyormuşsun ya yeterli

ya siz sık sık gidin, size gelmesinler.
zaten gelseler de rahat edemezler onlar sizde, eşiniz tamam dese bile bir bakışı bir sözü huzursuz eder ailenizi. hiç kendinizi de ailenizi de bu duruma sokmayın.
eşiniz de ailesine istediği zaman gitsin.

çocuğun her iki aileye gitmesi gerekir ama. o konuyu nasıl ayarlıyorsunuz?
bir bayram birine diğer bayram birine şeklinde olsa diyeceğim de daha 4 yaşındaymış. sizden çok uzun süre ayrılması da olmaz.

Ya ben çok uç seyler olmadığı sürece (burda o kadar uç seyler okudum ki gözlerim böyle okudum,onlar dışında) bana yan baktı,görümcem sunu dedi kaynım gözünü devirdi gibi sebeplerle. Eşinin ailesini (kadın içinde erkek içinde geçerli) evine kabul etmeme olayını asla kabul edemiyorum kusura bakmayın. Ki zaten ben elimin ailesini eve almasam muhtemelen eşimde gelmez :) ikincisi hadi diyelim çok çok ekstrem olaylar oldu ve bu karar aldınız. Ya derdiniz ne de tekrar ortaya sorunla geliyorsunuz anlamıyorum ki. Ada'm size uymuş istediği Zaman gidiyor ailesini eve çağırmıyor. Dizinde gidip gelmenize karışmıyor. E bacım git göreceğini gör yani. Haaaaaaa eğer yaptıklarında haksız olduğunu kabul ediyorsan (ki önceki konularını bilmiyorum) o Zaman sıkıştırıp kuyruğu gideceksin önce eşimin ailesine. Özür dileyeceksin büyüğümsünüx yanlış yaptım affedin diyeceksin sonra eşinden senin ailene ılımlı olmasını bekleyeceksin. Annem hep der bir kapıdan geri girme ihtimalim varsa sert kapatma sonra gitmeye yüzün olmaz.

sizin anneniz gels,in neden gelmiyor anlamadım.kv görüşmek istemiyormuş neden zorluyorsunuz,kaşınmayın bence..

Çocuk var canım 4 yaşında.O da etkileniyor tabi. Sürekli annanemler bize gelsin deyip duruyor
Siz ailenize sık gidin.bi süre gelmesin aileniz.sonra bahane bulup gelirler esinde alışır zamanla.sende zamana birak gerginlik cocuga ve ese yansir sakin olmaya calis.biliyorum zor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…