canim benim daha yasin kücük, meslegini yeni almissin eline, bir kac sene kavrul bakalim mesleginde, ayaklarinin üzerinde durun bakalim bir süre.
Dügün icin, gelecekteki eviniz icin simdiden para biriktirin sen ve sevgilin, ondan sonra evlenin.
Acelen ne?
Ailenle, onlar saglikliyken yasasaniza hele bir kac sene. Keyfini cikarsana ailenle.
Kaynana derdi, koca derdi daha hayatinin 50 senesini alacaktir....
Cocugun olsun onu el bebek gül bebek büyüt, meslegini yapsin ve vvvvviiinnnnnnn kocaya. Ne bu ya????
Iyiki cocugum yok, demek artik hep böyle bu zamanda yap büyüt, gitsin.....eeeee......
Ben cocugumla yasamayacakmiyim birseyler? Aceleniz nedir anlamiyorumki, kimse kacmiyor, sevgilin o dönem calissin bir daire alsin sonra evleniriz de.
Bakalim gercekten seni seviyormu?
Fedakarliklar yapilmadan evlenilmez, yapsin bakalim sevgilin, hayattaki cabasini göstersin, bak bakalim sen olmadanda ayaklari üzerinde birseyler basariyormu? Calissin söyle 4-5 sene sonra evlenirsiniz o dönemde para biriktirmis olursunuz, en dogrusu bu.
Yoksa sende öteki kadinlarimiz gibi, keske evlenmeseydim, keske büyüklerimin sözünü dinleseydim dememen icin, bence daha yasin cok genc evlenmek icin bekle ve zamana birak bazi seyleri.
Ha birde burda dert bölümlerini bol bol oku, hemen aklin basina gelir, o zaman ne demek istedigimi anlarsin.
Ailenide üzme sakin, onlarin sayesinde bu güzel hayati yasiyorsun, birazcikda minettar olmali insan.
ben 2 yıllık öğretmenim.bu yıl 3. yılıma başlayacağım.erkek arkadaşım da 4. yılına başlayacak.maddi olarak tüm birikimlerimizi yaptık çok şükür.acele etmemizin sebebi aramızda binlerce km var.küçük bir yerde çalışıyorum.çok rahat görüşemiyorz.ayrıca onun doğu görevi var.eş durumundan yanıma gelecek.nikahımız olsa benim yaşadığım şehirde 3 yıl durup döneceğiz.bu iş uzadıkça ben bu şehirde yaşamak için uzatmaları oynuyorum