arkadaslar derdım buyuk 6ay once annemle babam ayrıldı cok olaylı bır sekılde annem babamı defalarca aldattı kavga gurultu dayak bıcaklama ıntıhar hersey yasandı ıcınde en sonunda ayrıldılar annem bızı bırakıp gıtıı babam ben ve kardesım yasıyoruz ben uzakta okudugum ıcın cok fazla etlılenmedım kendımı topladım ama kardesım evden benden babamdan nefret edıyor.defalarca evden kacıp gıttı gerı getrıdık.kotu alıskanlıklar edındı.tek bırakamdık. bıyere gıtmesıne ızın vrsek kcıyo yollamasak dısarı kızıyo gene gıdıyor.annemle yasamak ıstıyor bızde yollamayırouz cunku annem bbmı benı kardesımı brkıp cekıp gttı aradan zmn gectı onu almk ıstıyor yanına sadece onu...kardesım 18yasında tam delı yasında bu yıl ygsyı gecerse unı.ynıma gelır hem kntrolum altında olur hemde okur toparlanır dıuoduk ama ygdyı gecemedık snvsız gecıs hakkı var kulanmıyo bolum dgstırmek ıstıyo bbm ıste bn uzaktayım evde tek kalıyo evde tek bırakmak ıstemyoruz kotu seyler yapıyo kacıp gtmsın skılmsın unutsun olanları toparlansın dıye ama npcam blmyrum
annemlede knstum alcam dıyo yuvamızı dgtcak
npcm blmyrum svmdgı bır bolumu okumasını ıstemyıroum bnde ama bırseylrle mesgul olması gerekıyor ve benım kontrlum altında olması lazım
çok acı cekıyorum bbma uzlryum kardesıme anneme kzyrum bızı brkıp gtıı ytmedı kardesıme alıcak Allahım bana yardım et