Arkadaslar merhaba bu olanları duyınca dünyam basıma yıkıldı.dun teyzem aradı.benımle konuşmak ıstedıgı seyler oldugunu söyledı .baslaı anlatmaya annemınde babamında ikinci evliligymiş.annem 18 yasında görücü usulu bı evlilik yapmış ve bı oglu olmus gördügü şiddetten dolayı oglu 1 yasındayken boşanmış .annemın annesı uvey oldugu ıcın cocugu ıstememıs.annem mecburen bırakmak zorunda kalmış .anneme bi daha oglıunu göstermemiş karsı taraf.annem İzmirlidir.8 kardesler hepsi kız .uvey annelerı az cektirmemiş kadının cocugu olmamış hiç.annemın komsusu babamla tanıştırmış babam ist gelmiş.ve annemle evlenip ist yerlesmişler.babamında ikinci evliligymiş.ilk esı bi gece ölü bulunmus 5 aylık kıızyla kalmış babam.annem kabul etmiş evlenmişler.tabı babam bıdaha asla olgunu görmiyecegını unutucagını söylemiş yemin ettırmış.annemde kabul etmiş.ben bunları dınlerken ellerim ayaklarım tıtredi buz kestım sasırdım inanamadım.annemle babamın evliliginden 1 abım ben ve 2 tane ıkız kardesım olmuş(1 kız 1 erkek) yıllardır ablam bilgim cok sevdigim kişi öz ablam degilmiş.hayatım boyunca grmedigim birde 29 yasında uvey abım varmış.ben sımdı napıcam dunden berı aglıyorum.kimseye söylemedım acaba söylemelimiyim anneme bildigimi anlatmalımıyım teyzem söyleme dedi ama sustukca ıcım acıyor.kimse bilmiyor benden baksa.sadece ablam biliyormuş oz annesının oöldüğünü oda bısey söylemedi hissettirmedi bile hiç nasam kızlar bır akıl verın ne olur.esım akşamdan beri soruyor am sölemedım napsam benhayatım filimmiş meger yalanmışa