• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem hakkındaki gercekler beni mahfetti

cincancon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
484
35
73
35
Arkadaslar merhaba bu olanları duyınca dünyam basıma yıkıldı.dun teyzem aradı.benımle konuşmak ıstedıgı seyler oldugunu söyledı .baslaı anlatmaya annemınde babamında ikinci evliligymiş.annem 18 yasında görücü usulu bı evlilik yapmış ve bı oglu olmus gördügü şiddetten dolayı oglu 1 yasındayken boşanmış .annemın annesı uvey oldugu ıcın cocugu ıstememıs.annem mecburen bırakmak zorunda kalmış .anneme bi daha oglıunu göstermemiş karsı taraf.annem İzmirlidir.8 kardesler hepsi kız .uvey annelerı az cektirmemiş kadının cocugu olmamış hiç.annemın komsusu babamla tanıştırmış babam ist gelmiş.ve annemle evlenip ist yerlesmişler.babamında ikinci evliligymiş.ilk esı bi gece ölü bulunmus 5 aylık kıızyla kalmış babam.annem kabul etmiş evlenmişler.tabı babam bıdaha asla olgunu görmiyecegını unutucagını söylemiş yemin ettırmış.annemde kabul etmiş.ben bunları dınlerken ellerim ayaklarım tıtredi buz kestım sasırdım inanamadım.annemle babamın evliliginden 1 abım ben ve 2 tane ıkız kardesım olmuş(1 kız 1 erkek) yıllardır ablam bilgim cok sevdigim kişi öz ablam degilmiş.hayatım boyunca grmedigim birde 29 yasında uvey abım varmış.ben sımdı napıcam dunden berı aglıyorum.kimseye söylemedım acaba söylemelimiyim anneme bildigimi anlatmalımıyım teyzem söyleme dedi ama sustukca ıcım acıyor.kimse bilmiyor benden baksa.sadece ablam biliyormuş oz annesının oöldüğünü oda bısey söylemedi hissettirmedi bile hiç nasam kızlar bır akıl verın ne olur.esım akşamdan beri soruyor am sölemedım napsam benhayatım filimmiş meger yalanmışa

arkadaslar merhaba bu olanları duyınca dünyam basıma yıkıldı.dun teyzem aradı.benımle konuşmak ıstedıgı seyler oldugunu söyledı .baslaı anlatmaya annemınde babamında ikinci evliligymiş.annem 18 yasında görücü usulu bı evlilik yapmış ve bı oglu olmus gördügü şiddetten dolayı oglu 1 yasındayken boşanmış .annemın annesı uvey oldugu ıcın cocugu ıstememıs.annem mecburen bırakmak zorunda kalmış .anneme bi daha oglıunu göstermemiş karsı taraf.annem izmirlidir.8 kardesler hepsi kız .uvey annelerı az cektirmemiş kadının cocugu olmamış hiç.annemın komsusu babamla tanıştırmış babam ist gelmiş.ve annemle evlenip ist yerlesmişler.babamında ikinci evliligymiş.ilk esı bi gece ölü bulunmus 5 aylık kıızyla kalmış babam.annem kabul etmiş evlenmişler.tabı babam bıdaha asla olgunu görmiyecegını unutucagını söylemiş yemin ettırmış.annemde kabul etmiş.ben bunları dınlerken ellerim ayaklarım tıtredi buz kestım sasırdım inanamadım.annemle babamın evliliginden 1 abım ben ve 2 tane ıkız kardesım olmuş(1 kız 1 erkek) yıllardır ablam bilgim cok sevdigim kişi öz ablam degilmiş.hayatım boyunca grmedigim birde 29 yasında uvey abım varmış.ben sımdı napıcam dunden berı aglıyorum.kimseye söylemedım acaba söylemelimiyim anneme bildigimi anlatmalımıyım teyzem söyleme dedi ama sustukca ıcım acıyor.kimse bilmiyor benden baksa.sadece ablam biliyormuş oz annesının oöldüğünü oda bısey söylemedi hissettirmedi bile hiç nasam kızlar bır akıl verın ne olur.esım akşamdan beri soruyor am sölemedım napsam benhayatım filimmiş meger yalanmışa
teyzenizin ne üstüne vazifeymiş durup dururken iyi mi etmiş kötü mü bilemedim açıkçası ,annenle ve babanla konuşup gerçeği artık bildiğini ve onlardan da doğru dürüst dinlemek istediğini söylemelisin bence ,fazlada kendini kaptırıp yıkıma uğrama birçok insan hayatında bu ve benzeri sırlar vardır,sevgilerimle..........

arkadaslar merhaba bu olanları duyınca dünyam basıma yıkıldı.dun teyzem aradı.benımle konuşmak ıstedıgı seyler oldugunu söyledı .baslaı anlatmaya annemınde babamında ikinci evliligymiş.annem 18 yasında görücü usulu bı evlilik yapmış ve bı oglu olmus gördügü şiddetten dolayı oglu 1 yasındayken boşanmış .annemın annesı uvey oldugu ıcın cocugu ıstememıs.annem mecburen bırakmak zorunda kalmış .anneme bi daha oglıunu göstermemiş karsı taraf.annem izmirlidir.8 kardesler hepsi kız .uvey annelerı az cektirmemiş kadının cocugu olmamış hiç.annemın komsusu babamla tanıştırmış babam ist gelmiş.ve annemle evlenip ist yerlesmişler.babamında ikinci evliligymiş.ilk esı bi gece ölü bulunmus 5 aylık kıızyla kalmış babam.annem kabul etmiş evlenmişler.tabı babam bıdaha asla olgunu görmiyecegını unutucagını söylemiş yemin ettırmış.annemde kabul etmiş.ben bunları dınlerken ellerim ayaklarım tıtredi buz kestım sasırdım inanamadım.annemle babamın evliliginden 1 abım ben ve 2 tane ıkız kardesım olmuş(1 kız 1 erkek) yıllardır ablam bilgim cok sevdigim kişi öz ablam degilmiş.hayatım boyunca grmedigim birde 29 yasında uvey abım varmış.ben sımdı napıcam dunden berı aglıyorum.kimseye söylemedım acaba söylemelimiyim anneme bildigimi anlatmalımıyım teyzem söyleme dedi ama sustukca ıcım acıyor.kimse bilmiyor benden baksa.sadece ablam biliyormuş oz annesının oöldüğünü oda bısey söylemedi hissettirmedi bile hiç nasam kızlar bır akıl verın ne olur.esım akşamdan beri soruyor am sölemedım napsam benhayatım filimmiş meger yalanmışa

hayatta hersey oluyor canım bızım basımıza neler gelıcek neler görücez yasadıgımız sürece bilemeyiz dıymı kımseye kızma öncelıkle.. Teyzen bunu neden anlattı sana sebep ne aılenle aranımı bozmak ıstedı acaba ?? Ayrıca ablan bılmesıne ragmen ne guzell hıc hıssettırmemıs sana sevınmen lazım gercek bır bag var aranızda sevgı bagı.. Allah razı olsun annenden ablanı buyutmus bakmıs öz cocugunun acısını cekmesıne ragmen.. Bence hıc teyzenı dınleme ablanada bırsey deme ıcındede buyutme süphe öfke ınsanın ıcıne gırdı mı cıkmaz günden güne büyür evinde huzurun bozulur allah korusun eşinde farklı bırseyler var dıye dusunur.sen annenı babanı al karsına teyzem bana bunları dedı sasırdım ondan duymak ıstemezdım de onların mutlaka bır acıklaması vardır.konus duygularını söyle aılende zor gunler gecırmıs demek..özellıkle annen evladından ayrı kolay mı :( mantıklı ol.

teyzenizin ne üstüne vazifeymiş durup dururken iyi mi etmiş kötü mü bilemedim açıkçası ,annenle ve babanla konuşup gerçeği artık bildiğini ve onlardan da doğru dürüst dinlemek istediğini söylemelisin bence ,fazlada kendini kaptırıp yıkıma uğrama birçok insan hayatında bu ve benzeri sırlar vardır,sevgilerimle..........[/

bunca yıl sonra nereden cıktı bılmıyorm .onlara nasıl soylerım onuda bılmıyorum.teyzemı mahfeder babam...ama bu saatten sonra kimse umrumda degıl yalanla yasamısım

Ah be güzelim şok olmakta bu kadar üzülmekte haklısın,bi anda en sevdiklerinin senden sakladıkları sırrlarını öğrenmek çok zor.Ama siz bi ailesiniz gerçek her ne olursa olsun onlar annen baban,saklamalarının kendilerince muhakkak bı açıklaması vardır.Sizleri üzmemeli için,onları yargılamamanız için,hesap sormamanız için,verilecek her cevabın çocuklarına yeterli bı açıklama olamayacağı için belkide.... Geçmişte her ikisininde yaşadıkları zor şeyler,annen evlendirilmiş çocuğu elinden alınmış,baban bı bebekle öylece kalakalmış.O yüzden güçlü ol yıpratma kendini,kendini topla ve aılenle oturup konuş detayları bılmek istediğini buna hakkın olduğunu söyle.Eminim onlar içinde açıklaması zor olucak bı durum.Keşke teyzen bunları telefonda değilde sen yanındayken anlatsaymış yada bunca yıldır neden şimdi anlattı? Eğer içinde tutmak daha çok canını yakıyosa eşinle paylaş anlat ona bıraz içini dök,en azından rahatlarsın.

Bence burada yalan degilde saklama söz konusu kendini cok yipratma bence sen ailene kizmak yerine tsk etmelisin yasadiklari acilari sana hissettirmedikleri icin ve sevgi bagi kurabildikleri icin ozellikle annene ve ablana .. teyzen neden aile ici meselelere dahil olmus anlamak zor..ama hepimiz insaniz basimiza neler gelecegini bilemeyiz annen icin cok üzüldüm güçlü kadinmis boyle bir yükü kaldirmak hic kolay olmasa gerek. .

annenınız kusura bakmayında daha kendıne guvenen ve karakterlı bırı olsaymısta ogluna sahıp cıksaymıs
cokmu onemlıymıs uckur kusura bakma bunları sor annene

annenınız kusura bakmayında daha kendıne guvenen ve karakterlı bırı olsaymısta ogluna sahıp cıksaymıs

Sizin nasıl bi zihniyetiniz var lütfen düzgün okumadan cevap vermeyelim.evlenen insanlar uçkur içinde evleniyor.sonuçta.eski esi göstermemiş üvey annesine istememiş sokaktami kalsın bilmeden konuşmak yanlış ve ayip

Yorumunuz destekten cok oduna ates atmak gibi olmus .. hic yorum yapmasaniz daha iyi.. belli ki cahillsiniz günluk hayatinizdada düsünmeden konusuyorsaniz cok cekicek cileniz gelecekte sizi bekliyor demektir.. buyük lokma ye ama buyuk söz konusma

Teyzen neden anlatma ihtiyacı hissetmiş acaba ?
Kime ne faydası var bunu bilmenin ? Veya bilmemenin ne zararı var ?

Madem artık öğrendin,bunu içinde tutma,annenle paylaş.
Yoksa kendi kendine işin içinden çıkamazsın.
Annene açıkça söyle,teyzem anlattı,doğru mu,neden sakladınız diye...
Belki annenin de içini boşaltmaya ihtiyacı vardır.

Ama suçlayıcı değil sitemkar konuşmaya çalış bence.Annen az üzüntü çekmemiştir.
Açıkçası bunu size hayatınızın hangi döneminde anlatabilirlerdi veya anlatmaları gerekir miydi bilemedim.
Kırık hayatlarını yeniden toparlayıp bir aile kurmuşlar.Ne güzel ablanı ayırmamışlar demek ki hiç aklınıza gelmemiş.

Ufak da olsa teyzenin uydurma ihtimali var mı acaba ?
Teyzenin ruh sağlığı yerin de mi ?

Öyle veya böyle,bence mutlaka annenle paylaşıp konuşmalısın.

bizimi kekliyosun müge anlıdan seçmeler olmuş resmen inanmadım nedense. kimse yıllarca saklanan bişeyi telde gel sana bişey anlatcam diyip yırtık dondan çıkar gibi anlatmaz durduk yere çok saçma

yavrum biz aldığımız 1 ayakkabıyı saklayamıyoruz evde, destan gibi sır nasıl saklı kalmış 29 sene hey maşallah. ne bileyim bir de soruyorsun anneme söylesem mi diye, yok söyleme gitsin bir 29 sene daha. kim öle kim kala :ssz:

Arkadaslar merhaba bu olanları duyınca dünyam basıma yıkıldı.dun teyzem aradı.benımle konuşmak ıstedıgı seyler oldugunu söyledı .baslaı anlatmaya annemınde babamında ikinci evliligymiş.annem 18 yasında görücü usulu bı evlilik yapmış ve bı oglu olmus gördügü şiddetten dolayı oglu 1 yasındayken boşanmış .annemın annesı uvey oldugu ıcın cocugu ıstememıs.annem mecburen bırakmak zorunda kalmış .anneme bi daha oglıunu göstermemiş karsı taraf.annem İzmirlidir.8 kardesler hepsi kız .uvey annelerı az cektirmemiş kadının cocugu olmamış hiç.annemın komsusu babamla tanıştırmış babam ist gelmiş.ve annemle evlenip ist yerlesmişler.babamında ikinci evliligymiş.ilk esı bi gece ölü bulunmus 5 aylık kıızyla kalmış babam.annem kabul etmiş evlenmişler.tabı babam bıdaha asla olgunu görmiyecegını unutucagını söylemiş yemin ettırmış.annemde kabul etmiş.ben bunları dınlerken ellerim ayaklarım tıtredi buz kestım sasırdım inanamadım.annemle babamın evliliginden 1 abım ben ve 2 tane ıkız kardesım olmuş(1 kız 1 erkek) yıllardır ablam bilgim cok sevdigim kişi öz ablam degilmiş.hayatım boyunca grmedigim birde 29 yasında uvey abım varmış.ben sımdı napıcam dunden berı aglıyorum.kimseye söylemedım acaba söylemelimiyim anneme bildigimi anlatmalımıyım teyzem söyleme dedi ama sustukca ıcım acıyor.kimse bilmiyor benden baksa.sadece ablam biliyormuş oz annesının oöldüğünü oda bısey söylemedi hissettirmedi bile hiç nasam kızlar bır akıl verın ne olur.esım akşamdan beri soruyor am sölemedım napsam benhayatım filimmiş meger yalanmışa

Aglama nneden agliyorsun??
Oz kardes olmayabilirsiniz ama bu zamana kadar aranizdan ayri ayri boganizdan lokma gecmemistir... kardeslik budur...bence bu ir jul hakkidir herkesin bilmesi gerekiyor caniimm. Bu dunya gecici . Kalici olacak obur dunyayi dusunmeliyizzz :))) ilk annen ile sinra snnen ve baban karar versin obur kardeslerinizede aciklayin .

Üzülmeyin bence, evet şaşırtıcı hatta şok edici birden bunları öğrenmek ama biraz düşünürseniz bugüne kadar öğrenmemiş olmanız da çok tuhaf. Çünkü insan çeşitli vesilelerle vukuatlı nüfus kayıt örnekleri almak zorunda kalıyor. Aile bireylerinin bütün nüfus hareketleri bu belgede görünür. Demek ki size hiç lazım olmamış. Ya da ne bileyim ablanızın nüfus cüzdanını hiç mi görmediniz ki bugüne kadar? Ana adının farklı olduğunu görüp anlardınız. Tesadüfler ve belli çabalarla gizli kalmış aile sırları. Bunları öğrenmek hakkınız. Annenizle konuşabilirsiniz. Teyzenizle olan görüşmeyi saklayıp, vukuatlı nüfus kayıt örneği çıkartıp annenize gösterip açıklama isteyebilirsiniz. Ama suçlar tarzda, gücenmiş bir tavırla değil de ona cesaret vererek, anlayış ve saygı göstererek olayların ayrıntılarını öğrenirsiniz.

Son düzenleme:
Sizin nasıl bi zihniyetiniz var lütfen düzgün okumadan cevap vermeyelim.evlenen insanlar uçkur içinde evleniyor.sonuçta.eski esi göstermemiş üvey annesine istememiş sokaktami kalsın bilmeden konuşmak yanlış ve ayip

pekı evlenırken kocası yanı babanızın ne hakla görmeyeceksin dediğinde anne bunu kabul görüyor
Bende bunu anlamıyorum

Yorumunuz destekten cok oduna ates atmak gibi olmus .. hic yorum yapmasaniz daha iyi.. belli ki cahillsiniz günluk hayatinizdada düsünmeden konusuyorsaniz cok cekicek cileniz gelecekte sizi bekliyor demektir.. buyük lokma ye ama buyuk söz konusma

Belliki cahil değilim aynı yollardan gecmiş biriyim ve cocuguma sahip cıkmış biriyim olması gerektiği gibi
Benide evladımdan ecel haricinde birşey ayıramaz sizin cocugunuz varmı? gercekten onu seviyormusunuz onuda ben bilemicem

Aglama nneden agliyorsun??
Oz kardes olmayabilirsiniz ama bu zamana kadar aranizdan ayri ayri boganizdan lokma gecmemistir... kardeslik budur...bence bu ir jul hakkidir herkesin bilmesi gerekiyor caniimm. Bu dunya gecici . Kalici olacak obur dunyayi dusunmeliyizzz :))) ilk annen ile sinra snnen ve baban karar versin obur kardeslerinizede aciklayin .
arkadaşın bana yaptıgı yorumu begenmıssınız baktımda ne yazmıssınız dıye

o abla bu kızın kardesıde obur bırakılan anne sevgısınden ve aıle sevgısınden mahrum buyuyen cocuk hayvanmı?
Pes hepinize

arkadaşın bana yaptıgı yorumu begenmıssınız baktımda ne yazmıssınız dıye

o abla bu kızın kardesıde obur bırakılan anne sevgısınden ve aıle sevgısınden mahrum buyuyen cocuk hayvanmı?
Pes hepinize

olay çok farklı senin yorumun çok farklı, o zaman çocuğu olan anneler başka adamlarla evlenmeyecek herkes çocuğunun babasıyla ne olursa olsun kovulsa da şiddet de görse oturacak çocuğu için, eğer çocuğu varsa kendisi için değil çocuğu için yaşayacak. Senin dediğin gibi evlenmeyecek uçkur için veya her neyse sen aynı yollardan geçerken böyle mi yaptın? hayat bu peşin peşin konuşmamak lazım allah herkesin yardımcısı olsun.

Back
X