- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
olay çok farklı senin yorumun çok farklı, o zaman çocuğu olan anneler başka adamlarla evlenmeyecek herkes çocuğunun babasıyla ne olursa olsun kovulsa da şiddet de görse oturacak çocuğu için, eğer çocuğu varsa kendisi için değil çocuğu için yaşayacak. Senin dediğin gibi evlenmeyecek uçkur için veya her neyse sen aynı yollardan geçerken böyle mi yaptın? hayat bu peşin peşin konuşmamak lazım allah herkesin yardımcısı olsun.
hayır bu senın yorumun
Anne olmus kadınlar cocugu ıcın yasasın demıyorum , yeniden hayat kuracakları hayatta cocuklar ya son sırada yada hıc olmamalımı ? yanı evlıyken evet cocugu var bosandıktan sonra onları yokmu saymaları gerekıyor.
bu konuda anne hadı cahıl hadı gercekten mecburdu yıl 2013 gunumuz ınsanı halamı boyle dusunuyor mesela sız ?
Gerekirse cocugunuz için onun hayatını yaşamazmısınız?
bende aynı bu yollardan gecerken ben ıhanete ugradıgımı ogrendıgımde terk edılmıstım o yuzden cocuk ıcın kalıp savasabılecegım bı durum yoktu
fakat cok merak edıyorsanız oglum 3.5 yasını bıtırmek uzere 3 senede tedavı surecınde ben 6.5 senedır oglum ıcın gerektıgı kadar fedakarlık zaten yaptım yapmayada devam edıyorum
onu sevıyorum ve Allahın bana emanet ettıgı varlıga yapmam gerekenı yapıyorum
asıl bunu yapmayanlarda problem ben yorum yazılmaya bıle degmemelıyım suanda
Sevgiler
Eger henuz anne degılsenız dılerım bır gun bır tane en azından cocugunuz olur ıste o zaman bırını sevıp sevebılecegınız en uc noktasında severken bakalım onu bırakıp bır hayat kurmayı dusunebılıyormusunuz'u bırakın ote , ıse gıtmek bıle ne kadar agır .
yok anlayamıyorsanız ve eger anneysenızde bu yorumu yazıp bu sekılde dusunuyorsanız Allah sıze akıl fıkır versın
Cocuktan daha onemlı kım olabilir şu dünyada ...
Ben bilmiyorum
Ve yazsınlar bakalım şuraya kim cocugu olupta kendi hayatını dolu dolu yaşıyor cocugun uyudugu saatte uyumayabilirsin ama onun uyandıgı saatte kalkarsın bakın kalkmak zorundasın bıle demıyorum .
neyse cok uzatmıyayım
Son düzenleme: