• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem hakkındaki gercekler beni mahfetti

1.çocumu her hafta alıpp hasretimi azda olsa gideriyorumm
2.benle ugraşma kendine git başka birini bull büyükte konuşmaada basına gelmesn.
3.benim kaçtane çocuk doguracama senmi karar vereceksin artı sen kimsin benm analıma laf ediyorsun
4.allah senin gibi idil uzatanları gözüm gördü bi şekilde verdi cezasını senide görmek öbür dünyaya kalmış biliip blmeden hakkımda olumsuz yorum yaptın için hakkımı haram ediyorum.
5.allah senin gibi olumsuz düşünen kötü huylu insanlardan beni uzak etsin birdaha karşıma çıkma benim yorumlarımı takiip edip madem çok iyi anasın gt çocunla ilgilen...
6.kimse bilemez benim ne çektgimi allahtan baska bu dünyada tek boşanan ben deilim hakkımda ne hayırlıysa onu istedim bu hayırlıymış ben allaha ve kadere inanırım ok.

1 haftadır cezalıydım sana yazdıgım yorumdan ötürü
1- cocugunu ne kadar zamanda gorup gormedıgın benı hıc baglamıyor ve benım hıc cıkarım yok
2- ben cocugumu sevıyorum nokta.
3-ıstersen 20 tane dogur bu kocandan ama yorumlarından goruyorum 3.cocuguna hamıleyken 2.bebegıme hamıleyım sekerlerım dıye yazıyorsun ah ah ne kadarda tatlı.
4-senın bende hakkın ama cok ıstıyorsan bende buyuk oglunun sana ılerıde hakkını haram edecegını hatırlatırım
5-cocugum suan dızlerımde yatıyor senınkı nerde?
6-cok cekmıssın cok cektıgın kocana cocugunuda bırakıp ipin zilin elinde evlenmişssin tebrik ederim biri kucagında öbürü karnında diğeride babanne dede gibi yaşlı insanların elinde ,tebrik ederim analıgını

dip not: sen umurumda degılsın ben senın gıbı ınsanlara normal hayatta selamımı bıle vermem sadece gecenlerde bılmıyorumm nıcklı arkadasa yaptıgın yorumdan oturu ben sana yazdım cunku onun cocukları elinden alınmış ve 10 kusur gundur beklıyordu hem cocuklarını hemde kocasından ayrılmayı sen ona akıl vermısın
kendımı sende gordum
yanı : gerekırse cocuklar bırakılsın kendısıne yenıden hayat kursun ne varkı ne var yanı ne onemı var bacak kadar cocuk ne varkı bır daha dogurur cokmu onemlı
aslında ben sızın benzerı ınsanları tanıyorum nerdenmı eski kocamdan o yuzden onun ıcın ıcımde zerre kadar sevgı kırıntısı yok sokaktakı ınsan benım ıcın daha manalı adam olsun gıdıcem cenazeye puuu rezıl sana hakkım haram zıkkım dıyecegım ınsan kanından canından dusurdugu cocugu bırakırmı bırakır ve aramazmı gıder kendıne yenıden bır hayatmı kurar cocuksuz aglamayan cocuksuz copsuz uzum gıbı hele hele anneler bunu yapan anneler 9 ay sıkıntısını cektıgı emegı nasıl bırakır ıste o yuzden dıyorum ya ben cocugumu cok sevıyorum dıye
ılla yenıden bır hayat kuracaklarsa ben yaptım oldu demekkı oluyormus demekkı o kadarda zor degılmıs cocuklu evlenmek ustelık onume gelenlede evlenmedım ıstedıgım kısıyle evlendım
neyse sana haksızlık ettım senın analıgını sorgulamak bana dusmez
ama sende sakın sakın ıyı bır ana oldugunu dusunme kendını kandırma

Bence eskisi yenisi yok. Anne var annecik var. bende ilk bu konuyu okuduğumda yemin ederim ilk o 1 yaşındayken bırakılan bebeciği düşündüm... Ne olursa olsun ölümde olsa, yıkımda olsa evlat bırakılmaz, bırakılamaz arkadaşım.

Benim annemde 45 sene önce evinden kovulmuş, 3 çocuğu varmış,
2 çocuğunu vermemiş eski eşi, sadece 40 günlük olan kundaktakini, (ablamı) alabilmiş...
2 yaşındayken ablam babamla evlenmiş, babamın ilk evliliği olmasına ve çocuğu olmamasına rağmen gayette güzel sahip çıkmış, annemin çocuklarına, en çok yanındakine bakmış, babalık etmiş, ama diğerlerini de atmamış, bazen yapan adam(vijdansız-merhametsiz) değil,
bulan adam(vijdanlı adam) babalık ediyor, önemli olan yürekte hissetmek.
Ana atmıyorum desin, kale olsun, Allahtan başka kimse ayıramaz. Benim çok güzel bir örneğim var, Babacığım ve Anneciğim...
Şimdilerde nasılmı? 5 miz sözde öz, 3 müz sözde üvey olmak üzere 8 kardeşiz.
Mutlu mesut yaşıyoruz...

ablan babanla mı evlenmiş:53:

ha bende anladım

Tartışıyorsunuz ama boşuna bu konu sahibi konuyu açmış ama kaybolmuş kendisi nerede acaba yalandan can sıkıntısına konu uydurmuş gitmiş.

Back
X