- 1 Nisan 2025
- 37
- 12
- 3
- 33
- Konu Sahibi pazar pogaca
İyi günler , Önceki yazdıklarımı okuyanlar bilir benim ilişkimi ailem istemiyor . Ve ben artık konuşmak için cesaret edemiyorum. Bu kendi kendime yaptığım öz eleştiri , ailesi tanışmaya gelmek istiyor çünkü onlarda merak ediyor doğal olarak benim ailemi mi , fakat benim ailem geçen yıldan beri istemiyor. Annem , içine sinmediği çocuğu begenmediği gurbete gideceğim için sürekli bahaneler üretiyor , ama işin garibi bende bunlara inanıyorum acaba diyorum evlendikten sonra mutlu olmazsam annem ben demiştim derse çünkü küçüklükten beri beni böyle büyüttü . Annenin içine sinmiyorsa vardır bildiği diyor . Ve şuan asla konusu açılmıyor hayat herkes için devam ediyor ama ben sadece hayal alemin de belki birgun kabul ederler diye yaşıyorum. Belki bana kızacaksınız 33 yaşına gelmişsin öğretmen olmuşsun ama hala kabullendiremiyorsun diye , haklısınız ama beni böyle büyüttüler . Kendileri istedikleri gibi yaşadılar , ama konu ben bişey isteyince hayır deyip duruyorlar . Ki babam istediğin oldu da vermedik mi diyen adam annemin doldurmasıyla suan beni bir çıkmaz da bırakıyorlar . Arkadaşlar ben herkesle konuşmaktan yoruldum , öğrencilerim bile beni ezik görüyor eminim , çünkü geçen teki hocam ne zaman istemeye geliyor enişte bey dedi gülerek sustum , gelecek inşallah dedim . Ne olur bana akıl verin acaba bu kadar çok konuştuğum için de mi olmuyor ama ne yapayım akıl almaya çalışıyorum. Hersey nasip kısmet biliyorum Allahım kolaylıkla nasip etsin.