- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi yenievli13
Hayir.birlikte oturmuyoruz.ama birlikte oturandan da hic farkimiz yok.iki sokak otede oturuyor ve bir gun gelemediyse ertesi muhakkak gecelere kadar bizde.. inanilmaz rahat bir kadin.ve ne yazikki basta tavrimi koymayarak onu buna ben alistirdim sanirim..ben isteyken bile eve girp yattigini biliyorum.esimden anahtari aliyo.biliyorum cunku bazen herseyin yeri degisiyo.. inanilmaz rahatsizim.ama en ufak bir mesafe cabamda kadin hemen bni esime sikayet ediyo..aranizda cozun beni karistirmayin dese de ister istemez etkilendigini farkediyorum.
Ailem de araba ile 5 dk mesafe var-yok.annem asiri cekingen biri.yok gelenek gorenek yok su yok bu.evime geldigi ikidir daha.bazen gelmj istedigni biliyorum.kizinin evine felmk istemz mi insan.anne gel desem annene bi soyle yinede ayip olur gizlice toplanms gbi sen bi haber ver o da gelsin diyo.zaten kadin kesin burda oluyo veya hadi gelirse diye ona ben demeden gelmk istemiyolar.yani ailem sanki onunla oturuyorum gibi muamele yapiyor hey allahim ne sacma.ev bnm evim yaa .
Bugun de ne oldu.esim pogacami cok sever.kahvaltiya yap da yiyelm ddi.arkasina da.annemleri de cagr ddi.dun de ablam aramisti sana gelcm dye.esimin haberi yok.disardaydik unuttum demeyi.smdi ablam gelck desem belki annm gelsin dedm diye sanck.offf ne kotu bisey aramizda bunlari konusamamak.
Nasil mesafe koyacagim bu kadinla..yardim lutfen.tum hayatima mudahale etmeye calisiyo evi kndi evi gbi kullaniyo 4aylik evliyiz ilk haftadan bzde kalmaya basladi...
O zaman ses etmedim smdi ise tavr koysam hemn rahatsiz oluyo herks.
Girer yatak odama carsaflari degstrelim der yatagi acar cekmeceleri karistirir gizumun onunde.daha ben yokkn dusunun artik neyapiyodr.ters ters bakiyorm bsey demiyorum anlamiyo.
Annem babam benim evimin onun evi olmadigini buraya rahat gelebileceklerini bilsinler kacar gibi gitmesinler istiyorum..ne yapmaliyim ...
ailen kaynanan yüzünden değil,kendi düşüncelerinden dolayı gelmiyorlar.geldiklerinde kaynananı çağır dediklerinde o zaten her zaman geliyor,ben sizle oturmak istiyorum de.
ayrıca anahtar mevzusunu eşinle konuş.anahtarı annesine vermesin.bazı şeylerin çözümü eşinde,güzellikle eşinle konuşmaya çalış