ailem k.v yuzunden evime gelmiyor..

Hayir.birlikte oturmuyoruz.ama birlikte oturandan da hic farkimiz yok.iki sokak otede oturuyor ve bir gun gelemediyse ertesi muhakkak gecelere kadar bizde.. inanilmaz rahat bir kadin.ve ne yazikki basta tavrimi koymayarak onu buna ben alistirdim sanirim..ben isteyken bile eve girp yattigini biliyorum.esimden anahtari aliyo.biliyorum cunku bazen herseyin yeri degisiyo.. inanilmaz rahatsizim.ama en ufak bir mesafe cabamda kadin hemen bni esime sikayet ediyo..aranizda cozun beni karistirmayin dese de ister istemez etkilendigini farkediyorum.

Ailem de araba ile 5 dk mesafe var-yok.annem asiri cekingen biri.yok gelenek gorenek yok su yok bu.evime geldigi ikidir daha.bazen gelmj istedigni biliyorum.kizinin evine felmk istemz mi insan.anne gel desem annene bi soyle yinede ayip olur gizlice toplanms gbi sen bi haber ver o da gelsin diyo.zaten kadin kesin burda oluyo veya hadi gelirse diye ona ben demeden gelmk istemiyolar.yani ailem sanki onunla oturuyorum gibi muamele yapiyor hey allahim ne sacma.ev bnm evim yaa .
Bugun de ne oldu.esim pogacami cok sever.kahvaltiya yap da yiyelm ddi.arkasina da.annemleri de cagr ddi.dun de ablam aramisti sana gelcm dye.esimin haberi yok.disardaydik unuttum demeyi.smdi ablam gelck desem belki annm gelsin dedm diye sanck.offf ne kotu bisey aramizda bunlari konusamamak.

Nasil mesafe koyacagim bu kadinla..yardim lutfen.tum hayatima mudahale etmeye calisiyo evi kndi evi gbi kullaniyo 4aylik evliyiz ilk haftadan bzde kalmaya basladi...
O zaman ses etmedim smdi ise tavr koysam hemn rahatsiz oluyo herks.

Girer yatak odama carsaflari degstrelim der yatagi acar cekmeceleri karistirir gizumun onunde.daha ben yokkn dusunun artik neyapiyodr.ters ters bakiyorm bsey demiyorum anlamiyo.

Annem babam benim evimin onun evi olmadigini buraya rahat gelebileceklerini bilsinler kacar gibi gitmesinler istiyorum..ne yapmaliyim ...

ailen kaynanan yüzünden değil,kendi düşüncelerinden dolayı gelmiyorlar.geldiklerinde kaynananı çağır dediklerinde o zaten her zaman geliyor,ben sizle oturmak istiyorum de.
ayrıca anahtar mevzusunu eşinle konuş.anahtarı annesine vermesin.bazı şeylerin çözümü eşinde,güzellikle eşinle konuşmaya çalış:34:

bu senin çaçaron kayınvalide durumunu biliyor ve yatak çarşafında ne arıyor tahmin edersin sanırım .... Eşinle aranızı bozmadan kayınvalidene mesefe koymanın zamanı gelmişte geçmiş bile.....

ha sen şimdi diyeceksin ki bilmiyo durumumu hayır biliyor emin ol biliyor....

yatakta ne görecek kaynana,çarşafa bir şey olduğunda öyle kullanmıyorsunuz her halde:34:

bence kapının kilidini boz bilerek yada içinde anahtarı kır ve kilidi degiştirmek zorunda kalın yeni kilitlerde de genelde 2 anahtar luyor biri sizde digeri eşinizde durur. kv. yede anahtar kalmaz. eşın yedegini yaptırmazsa tabiiii.

Yahu birşey istemiyorsanız direk söyleyin ben bu evi istemiyorum diyince anlasın bi zahmet niye olduğunu hiç gelemem öyle şeylere en başından çat çat herşeyi söylemiştim kafam çok rahat böyle şeyleri kocanla hallediceksin ayrıca 2 sokak ötede oturan birinin sizin evde kalması nedemek yahu çüşş:53:

en basından mesafeyi koymazsan sonradan cok zor oluyo ..benimkide oyleydi yani eltime altüst oturuyoruz ama o tasındı ben geldim ona yaptıklarını bildimden taviz vermedim aramız soguktur zaten ama azıcık yüz bulsun hemen başlıyo" su halıyı kaldır yok tvyi ordan al bu tarafa koy "daha bir sürü sey yapmasan olmuyo yasamayan anlayamaz cok zor ALLAH yardımcın olsun mesafe koycan mecbur sogukluk oluyo ama rahat ediyosun ...

bazende kendi kendine küser genelde ben gezmeye falan gidersem hele anneme kalmaya o zaman kesin :) ozaman okadar rahat oluyorum ki tamam küslük kötü birsey ama rahat bırakıyo beni sözde küs ya gelmiyo gitmiyo cagırmıyo bende gitmiyom ohh kafam rahat :)tabi fazla uzun sürmüyo bu rahatlık :)

Okurken uyuz oldum kayinvalidene bu nasil bi dusuncesizlik ya bu insanlar direk kayinvalide olarakmi geliyorlar dunyaya hic mi gelin olmadin be kadin allah yardimcin olsun canim ama is esinde bitiyo biraz mudahil olmasi lazim duruma

benim annem zamaninda babannemden cok cektiginden abimle ayni apartmanda oturduklari halde davet edilmeden hic gitmiyor yengemin yanina :) abim varken zaten cikmaz ne olur ne olmaz diye :1:

Hayir.birlikte oturmuyoruz.ama birlikte oturandan da hic farkimiz yok.iki sokak otede oturuyor ve bir gun gelemediyse ertesi muhakkak gecelere kadar bizde.. inanilmaz rahat bir kadin.ve ne yazikki basta tavrimi koymayarak onu buna ben alistirdim sanirim..ben isteyken bile eve girp yattigini biliyorum.esimden anahtari aliyo.biliyorum cunku bazen herseyin yeri degisiyo.. inanilmaz rahatsizim.ama en ufak bir mesafe cabamda kadin hemen bni esime sikayet ediyo..aranizda cozun beni karistirmayin dese de ister istemez etkilendigini farkediyorum.

Ailem de araba ile 5 dk mesafe var-yok.annem asiri cekingen biri.yok gelenek gorenek yok su yok bu.evime geldigi ikidir daha.bazen gelmj istedigni biliyorum.kizinin evine felmk istemz mi insan.anne gel desem annene bi soyle yinede ayip olur gizlice toplanms gbi sen bi haber ver o da gelsin diyo.zaten kadin kesin burda oluyo veya hadi gelirse diye ona ben demeden gelmk istemiyolar.yani ailem sanki onunla oturuyorum gibi muamele yapiyor hey allahim ne sacma.ev bnm evim yaa .
Bugun de ne oldu.esim pogacami cok sever.kahvaltiya yap da yiyelm ddi.arkasina da.annemleri de cagr ddi.dun de ablam aramisti sana gelcm dye.esimin haberi yok.disardaydik unuttum demeyi.smdi ablam gelck desem belki annm gelsin dedm diye sanck.offf ne kotu bisey aramizda bunlari konusamamak.

Nasil mesafe koyacagim bu kadinla..yardim lutfen.tum hayatima mudahale etmeye calisiyo evi kndi evi gbi kullaniyo 4aylik evliyiz ilk haftadan bzde kalmaya basladi...
O zaman ses etmedim smdi ise tavr koysam hemn rahatsiz oluyo herks.

Girer yatak odama carsaflari degstrelim der yatagi acar cekmeceleri karistirir gizumun onunde.daha ben yokkn dusunun artik neyapiyodr.ters ters bakiyorm bsey demiyorum anlamiyo.

Annem babam benim evimin onun evi olmadigini buraya rahat gelebileceklerini bilsinler kacar gibi gitmesinler istiyorum..ne yapmaliyim ...

Allah sabır versin fakat cahil insanla uğraşmak zor.4.5 yıldır evliyim ve eşimin ailesine eltime görümceme maleseff
çok yakınım.ama gelinlerdende cvp veren ben olduğumdan batmışımdır.herkes herşeyi söyler ama ben ufacık bişey desem olay olur.bende 3 ay öncesine kadar vajinismustum.hem ailesinden dolayı eşimle sıkıntımda çok oluyordu.ama sen vaj.sorununun üstesinden gelmezken çok sıkıntı yaşarsın.kendi eşimden biliyorum.inşallah bir ara detaylı yazarım.ama ilkin vajinismusu yenmeye çalış...

Esinizle konusun, ikinizin evi oldugunu, her iki anne ve babanin da gelmeye hakki oldugunu ama abartmaya hakki olmadigini soyleyin...
Kayinvalidenize karsi bu kadar sessiz kalmayin, surat asmaktan anlamiyorsa, laf arasinda rahatsizliginizi dile getirin, yok hala anlamiyorsa laps diye soyleyin suratina...
Anneniz kizinin evine bu kadar cekinerek gelmemeli, daha neler, anne kiz basbasa bulusmanizdan konusmanizdan daha dogal ne olabilir, oldu olacak ziyaretci defteri tutun...
Anneniz yok kv yi de cagir ayip olur dediginde, anne seninle konusmak istiyorum, ayip mayip olmaz, ben ayarlarim oralari, sen dusunme bunlari diyin...
Benden tavsiye bu kadar, yeri gelince lafinizi esirgemeyin, tamam mevzuyu ucuzlastirmayin ama susmak da cozumd degil unutmayin...

oooo çok geçkalmışsınız tavır yapmakta.

hoooppp noluyor deyeceksin geçecek köşeye. :47: bu ne ya ele avuca sığmaz çocuk gıbı. sen yokken eve gırmek ne demek benim hiç kabul edemeyeceğim bir şey bu. :ssz: yine iyi dsyanmıssınız.

Kusura bakma da iş işten geçmiş
Herşeye taviz veriyosunuz sonra da ay niye geldi niye etti diyosunuz, yahu anahtar vermişsiniz daha ne olsun
Sonra gelip buraya nasıl mesafe koyucam kızlaaaar fikir verin diyosunuz ( Genel olarak söylüyorum bunu )

Mesafe sonradan konulan birşey değildir
Yapınız gereği zaten mesafeli durursunuz, insanlar da ona göre davranır

Ben daha nişanlıyken kayınvalidemin anahtar muhabbeti yaptığını duydum nişanlımdan
Çok şaşırıdım nişanlımla konuştum yok artık daha neler, ben anahtarımı öz anneme bile vermem dedim ve öyle de oldu

UYELIK IPTAL arkadaslar yormayalim kendimizii. Yorum yazmadan diger konularina bakayim dedim bayan yok

Bosa yaziyorz yani

Back
X