Ailem, kedilerim, akrabam,öğrenci olmam??

mraaydm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2025
1
0
1
21
Merhaba benim kız kedim var hamileydi doğurdu 3 yavru kedişim oldu yavru kedilerin birini erkek kediye( kedimin eşine) vereceğim 2 kedi bizde kalacak ben öğrenciyim yani eve herhangi bir maddi destek olamıyorum haliyle kedilerin mamasını kumunu aşısını ailem ödüyor( az sonra soracağım konu hakkında lazım olacakk) neysee bizde kalan yavru kedileri akrabalarım istiyor ama onlara o kadar çok güvenmiyorum ki çünkü bir hevesle istiyorlarmış gibi ve zatwn bu akrabalarla çok yakın da değiliz hatta özel gün vs. Olmasa yılda hiç görüşmeyiz öyle yanii akrabalar arasında ki bence ailem de buna dahil olmak üzere bir kıskançlık var birisinin bir şeyi yeni olmaya görsün kırk yıl konuşulur öyle neysee bu kedi istemeyi de anneme biraz bahsetmişler ama bana soran kimse yok evett kedilerim için harcanan parayı bizzat ben kazanmıyorum ama o kedilerimin kumunu her gün temizleyen suyunu mamasını her gün takip eden benim ama kimsee akrabalarım abim annem kimse bana bu kediler hakkında bir şey danışmıyorlar sırf egolarını şusunu busunu tatmin etmek için bana en mutlu anımda senin kedileri de vercez artık deyip duruyorlar ben vermiycem diyince de kendine krem aldığın kıyafet aldığın paralarla git kediye bir şey al o zaman diyorlar(bu arada bana harçlık olarak aylık bin lira veriyorlar bu parayla giyim temizlik kırtasiye ne ihtiyacım varsa onu almam gerekiyor onun dışında para alırsam çoğunlukla akşamına bir şey bulup beni harcadığım parayla giyimimle kedimle ilgili herhangi bir şeyden dolayı eleştiriyorlar). Sorum şu ben kedilerimi ağlayarak da olsa onların mutlu olabileceklerini düşündüğüm nispeten güvendiğim bir akrabama ya da bir arkadaşıma mı vereyim yoksa bu dediklerini duymamazlıktan gelip öyle devam mı edeyim? Aa bu arada yakında üniye de gideceğim başka şehire ona da dikkat etmenizi rica ediyorumm, teşekkürlerr

Valla bakabilecek sorumluluk alabilecek kişilere verin derim öyle heves uğruna olmaz bu iş oda can taşıyor sonuçta mümkünse ilan açtırıp sahiplendirin
Bakamayacak durumdalarsa vermeyin sokağa salıyorlar sonra

Madem maddi yönden durumunuz kısıtlı, üniversiteye gideceğinizde kedi veya kedilere aileniz bakacak ve de sokakta sahipsiz binlerce kedi varken neden çiftleştirdiniz?

Valla bakabilecek sorumluluk alabilecek kişilere verin derim öyle heves uğruna olmaz bu iş oda can taşıyor sonuçta mümkünse ilan açtırıp sahiplendirin
Bakamayacak durumdalarsa vermeyin sokağa salıyorlar sonra
Yavruluğu geçip fotoğrafları çekip ona buna cins kedi havası yapınca sokağa atarlar, çok net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…