- Konu Sahibi ChiRKinsHeyy
-
kıyamam sana....insanların herşey için bir şansı olmalı ki böyle birşey için ben binlerce şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum....kazansam bile göndermeyecekler derken seni gerçekten okutmak istemiyorlar mı? ama bence sen yine de evde hazırlan, hatta o kadar başarılı ol ki utandır onları...ayrıca kazanırsan burs falan da labilirsin belki de..ya da ankarada bir yer kazanmaya bak...harç parasını da part time iş yaparak çıkar, bir şekilde oku, kendini kurtar
canım peki okul hayatında başarısızmıydın? aileni üzdüğün yıprattığın herhangi bir konu oldu mu? neden sana karşı böyle davranıyor ailen?
canım benim dershane tek yol değil emin ol.
sen dersaneye gitmeden kendi imkanlarınla çalış, güzel bir yeri kazan. burs istiyorum seçeneğini de işaretle.
hala para bahanesi ederlerse harç parasını bursla vereceğini söyle.
hatta ankara gibi büyük bir kentteysen kendine büyük firmalardan burs da bulabilirsin.
aylık maddi yardımda bulunurlar sana.
ailenin okumak konusundaki yorumları hakkında konuşmak istemiyorum. yanlış davranış aşikar zaten.
şu durumda sen azmedip kendi çabalarınla kazanıp, onlara yük olmadan okumaya başarabilirsin bence.
para durumunu ortadan kaldırırsan bahane de kalmaz zaten.
Evet dersane tek yol değil ama benim aklımda hiç bişey kalmamıs , nerden baslayacagımı nereye calısacağımı bile bilmiyorum ki . kitabı acdıgım zaman " niye calısıyosun olmuycak ugrasma bosunaa " diye kemiriyo içimden bi ses . üzülüyorum aklım baska yerlere gidiyo . Niye kimse destek olmuyo niye benim ailem benim arkamda değil diye düşünürken hadi bakalım çalışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?