arkadaslar benim 1 yıllık mutlu bi ilişkim var. ailesini falanda tanıyorum yani ilerde bana huzursuzluk yasatacak gibi değiller zaten bi ablası üst katımızda oturuyo ve kendi halinde bi aile gibi görünüyo ve artık ilişkinin ciddiye binmesini istiyolar yanlız ailem karsı sebebi de erkek arkadasımın üst katımızda oturan ablası ve doğulu olması. ve adetlerinin bizden biraz daha farklı oldugunu düşünmeleri yani annem ve ablam benim o insanla mutlu olabilecegime inanmıyo gibiler çocugu tanımadan ön yargılı bi şekilde red ediyolar annemin diğer gerekçeside çocugun annesini sevmemesi ama ben onunla mutlu olabilecegime inanıyorum ailemi de kesinlikle kırmak istemiyorum ama ondan da vazgecemiyoruım çünkü gercekten bi yıl boyunca ondan vazgecmemi gerektircek bi hareketi olmadı.beni hiç kırmıyo bile hani sesini yükseltse dahi arkasndan haklı olsa dahi aramızda kırgınlık olmasın diye tekrar özür diliyo her konuda alttan alıyo bende onu seviyorum ama suanda ask mantık ve ailem arasında kaldım sizce ne yapabilirim ?