ailem özelde calisan erkek arkadasimi istemiyor.

Onu seviyorum,o da beni seviyor.dürüst biri.ben öğretmenim,erkek arkadasim da özel sektörde. Ayni maasini aliyoruz.ama onun yarin obur gün boşta kalir,mesaisi uzun,o da öğretmen olsa yaninda olur,destek olur diyorlar.tanistirmak istiyorum hergun bir bahaneyle gecistiriyorlar.
Anlamiyorum.niye sorun olsun.arkadaşım asgari ücretin biraz üstünde kazanan biriyle evlendi.
Parayla evlenmiyorum, sevdiğimle evleniyorum diyemedin mi? Amma para düşkünü bir ailen varmış.

1 ay sonra sevgili olunmaya niye bu kadar taktınız kızlar ben4-5 aylık sevgilimden ayrıldım 1 ay sonra fln biriyle sevgili oldum2 sene sürdü sonra 2 senelik sevgilimden ayrldm 10 gün(o civar) sonra sevgili oldum 1 sene de onlan devam ettik sonra ben gene ayrıldım aradan 2 hafta fln geçmştir herhalde sonra gene sevgilim oldu bi 2 sene de onlan dlkfjldkfjg bu sefer ayrılmadım 3. sene olcak dslkgjdlkfgjdg

yalnız şaka maka 5 senedir hiç boş geçmiyomuşum dşlgkdlşfkg

size gelince inattan yapıyosanız elinizde patlar

normalde seven bir insan bu kadar çabuk sevgili değiştiremez de sizde alışkanlık olmuş heralde bide ne kadar rahat söylüyosunuz bir ile 2 sene geçirip 10 gün sonra hop yeni biri ilginç valla genişlik bu olsa gerek

normalde seven bir insan bu kadar çabuk sevgili değiştiremez de sizde alışkanlık olmuş heralde bide ne kadar rahat söylüyosunuz bir ile 2 sene geçirip 10 gün sonra hop yeni biri ilginç valla genişlik bu olsa gerek
hea genişim insanlara geniş muamelesi yapmak da nası bi beyin darlığıysa artık şlfdkşlf

Onu seviyorum,o da beni seviyor.dürüst biri.ben öğretmenim,erkek arkadasim da özel sektörde. Ayni maasini aliyoruz.ama onun yarin obur gün boşta kalir,mesaisi uzun,o da öğretmen olsa yaninda olur,destek olur diyorlar.tanistirmak istiyorum hergun bir bahaneyle gecistiriyorlar.
Anlamiyorum.niye sorun olsun.arkadaşım asgari ücretin biraz üstünde kazanan biriyle evlendi.

Memurluğun garantiside olmayacak yakın zamanda ailen bunu da biliyormu acabaaa

Back
X