Hanfendi neden herşeye karşıt cevap verdiniz anlamadım doktorun dediğini yazdım tabiki yemek yiyor ama gece mamasını kesemedik ve doktorda 2 yaşa kadar anne sütü eğer yoksa devam sütü diyor günde 2 bardak ve bizde bunu gece acikirsa veriyoruz kimseye güvenip çocuk yapmadım sonuçta ben doğumdan beri ki hayatım boyuncada yalnız mücadele eden biriyim bu tarz konuşmanızı hoşlanmadım açıkçası sadece görümcem konusu kendi çocuk yapmamış istememiş sanırım Lux yaşantısından dolayı ve şuan bekar yaşıda geçti artık evlense bile tabi Allah bilir orasını ama yarın öbür gün kv benim çocuğuma bakmam dedin buna bakiyorsan diye sorun yaratır mı diye korkuyorum zaten grmceyle kirginiz bağlarımız kopsun eşim arada kalsın istemem en ince ayrıntısına kadar yazmam bu yüzden bakıcı tabikide olabilir fiyatlarından bilginiz varmı peki kv kendi ihtiyacım var bakarım diye konu açtı ben teklif ettiğimde başlarda kabul etmemiş sonradan kendi demişti bana oyuzden arada kalıp bu konuyu açmıştım uyku eğitimi aldık düzenimiz var fakat geç yatıp geç kalkıyor biz ailece o şekilde yiz çünkü buda kimseyi ilgilendirmez bence eşimde bende evde olunca dodugundan beri çok ilgi den dolayı yada enerji evde atamadığı içinde olabilir bizden kaynaklanıyorsa olabilir sonuçta eşimde bende işe başlayınca düzenli uyku saatimiz hayatimz olacak eminim
Genel olarak tüm çocuklar için süt alimi önemli oldugu deniliyor. Calcium almasi için. Bu sizin çocugunuza özel degil. Yani konuda bahsettiniz "özel beslenme" durumu yoktur. Ve bu süt alimi ille devam sütü olmasinada gerek yok. Gayet normal sütte içebilir 1 yasindan sonra. Devam sütü bir seçenektir. Ve ayni sekilde yogurtta verilebilir, calcium ihtiyaci için.
15 aylik bir çocugun gece beslenmesine ihtiyaci yoktur. Beslenirse bu aliskanliktan olur, aciktigindan dolayi degil. Doktor "gece verin" demedi degilmi? "Uyku egitimi aldik" diyorsunuz da, sanki bir okuldan alinan bir egitimden bahsediyorsunuz gibi. Öyle birsey yok. Düzen dedigin cocugun askam 8de yatmasidir çünkü o saatte uyku hormonlari salgilaniyor ve en kaliteli uykusunu aliyor. Bu yasta uyku, yemekten daha önemlidir. Uyku egitimi üzerine kitaplar var, burda birçok tecrübeli anneler var destek alabilirsiniz gece beslenmesini azaltmak için, ve uykusunu düzene getirmesini için.
Görümce için "evlense bile" düsünceleriniz için aklima bir kelime geliyorda, söylemeyim. Su an maddi manevi sorunlariniz varken, kv'denin ilerde olacakta diger toruna bakma düsüncesi çok yersizdir. Yerinde olsam görümcenin lüks hayatini degil de, su an ki olan problemlerinizi çözmenize bakardim. Ve halen diyorum kv'de bakmak zorunda degildir o cocuga. Maasiniz belli, bunu bastan düsünmeliydiniz.
Ha yazdiklarimi begenmeyebilirsiniz fakat dogru seyleri yaziyorum. Konu açiyorsaniz, her tür yorumada açik olmalisiniz.