- Konu Sahibi askerinkalbi
-
ben 22 sevgilim 24 yaşında. Babasının işini askerden gelince devraldı başa o geçti.Kereste ve orman ürünleri ticaretiyle uğraşıyor.15 yıl önce manisanın bi dağ köyünden gelmişler..Yörükler.Ailem o yüzden uyum sağlayamazsın diyor hiç gönüllü değiller. Okadar kafam karışık ki benmde acaba diyorum gerçekten olmaz mı(
ben 22 sevgilim 24 yaşında. Babasının işini askerden gelince devraldı başa o geçti.Kereste ve orman ürünleri ticaretiyle uğraşıyor.15 yıl önce manisanın bi dağ köyünden gelmişler..Yörükler.Ailem o yüzden uyum sağlayamazsın diyor hiç gönüllü değiller. Okadar kafam karışık ki benmde acaba diyorum gerçekten olmaz mı(
Canım sen önce dedeni tanıştırmak için ikna et. Bi tanışın öyle karar verin vs de. Bir şekilde oturup sohbet edişinden konuşmalarından bir şeyler çıkartacaktır kafasında deden.
Kimse önyargılarla tanınmaz. Tanıyor olsa , öyle söylüyor olsa düşün derdim . Ama önce tanıştır bir şekilde.
Bu arada ablamında eşini istememişti ailem evlenirken. 3yıl oldu ayrılıyorlar. Büyükler bir şey derken haklı olabiliyorlar çoğu zaman. Onu da göz önünde bulundur
sadece dışarıdan bakarak bir aile tanımak imkansız..
bu konuda ailen ön yargılı olmakla birlikte sen de çok acele davranma bu süreçte derim madem çok emin değilsin.
iyice emin olup zaman geçtikten sonra ailenle konuşup bu işi göğüsleyeceğini onlara anlatabilirsin..
yörük olmanın ne farkları var bilmiyorum ama herkesin jendi adetleri zaten vardır bu heryere göre dğeişir. benimde ailem ilk başka evlenmemi istemiyordu ama tanıyınca en kıymetli damadı oldu annemin. babamda herşeyi yapmadan önce eşimden akıl alıyordu. gelgörki biz anlaşamadık boşanıyoruz. ama bence nereli olduğunun önemi yok bunuda yaşlılara anlatmak çok zor. halam diyordu hep göçmenle evlenmezsen halam var deme snei silerim falan. ama tanışınca ailecek sürekli soruyordu eşimi ansıl diye selam söyle diye çok sevmişti yani. inşallah sizde aşarsınız problemlerinizi. hakkınızda hayırlısı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?