Ailem sabrımı taşırdı taşıracak

Bence annen seni düşünmüş çalışıp çalışıp niye kendine bırakmıyorsun diye kardeşin de çiçek istemiyorum demiş kim ne alırsa Alir kardeşinizi değişik buldum annenizin tepkisi normal

Öncelikle paranızı biriktirerek en doğrusunu yapıyorsunuz. Para gençken kazanılır, akarken doldurulur. Şimdi biriktirmezseniz en basiti çocuğunuz olsa ücretsiz izin kullanamazsınız, bambaşka stresler yaşarsınız. Annenizin yaptığı çok çirkin. Konu “kayınvalide görümceme para göndertiyor” şeklinde açılsaydı o eşe neler söylenirdi. Tersi olunca yorumlar da annen seni düşünüyor şeklinde olmuş. Açık açık “avukat” kızını düşünüyor. Büro para kazamıyorsa kapatılır, cepten para vererek yıllarca büronun ayakta tutulması akıl alır değil.

Avukatlar günü için o para çok değil mi yaa? Doğum gününde ne yapıyorsunuz peki sorması ayıp

Valla çok doğru yapıyorsun taviz vermeden aynen böyle devam et
Kendileri ne yapacaklara yapsınlar kayınvalideyi araya karıştırmanın alemi ne o olmasa verecekmisin ömür boyu sanki
Sanki senin evladın akıllıca hareket etsin madem
Tamam sen de memursun düzenli gelirin var da atla deve değil maaşın ikibin göndermek çok fazla geldi bana
Bundan sonra öncesinde hediye çiçek siparişini ver gitsin ben çoktan gönderdim bile dersin

Maddi olarak çok mu örselendiniz zamanında?? Ben kendi ailem tarafından çok fazla kullanıldım o yüzden para kelimesi geçince deliriyorum sizi çok iyi anlıyorum o yüzden

onu bunu bırakın da altın birikimi yapıyorsunuz diye cebinizde hiç mi para olmuyor niye hepsi eşinizde? Hani olmaz anlarım ama birikim yapıyoruz diye kardeşine hediye bile alamamak saçma değil mi? Hiç mi sizin özel harcamanız yok..anneniz haklı hiç mi sana kalan oaran yok diyor benim bildiğim o ay harcama neyse yapılır kalan birikime konur sizin maaşınız niye eşinizde. Tenefüs saati öğretmenler odasına öğrenci niye gelsin ki.. nedeniniz saçma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…