canım sadece başlığı ve bi iki mesajını okudum ankarada olsydım keşke...üzüldüm durumuna..ama belki annen daha doğuma var die gitmiş olamaz mı daha 2 ayın varmış..ablanlara gelince asla takma kafana...ne konuşursa konuşsun..konteynırda kalıyoruz demişsin ne konteynırı yani neden orada kalıyorsunuz ????
son durumunu bilemiyorum bebiş uyancak die inceleyemedim malesef...kan hastalığım var diyorsun ille aileden mi gerekiyor kan yoksa senin kan grubundan birisi kan verse oluyor mu?aynı kan grubundan biri kan verse oluyorsa kayınvalidenlere gitmen dah mantıklı bence varsın bilsinler saklama hastalığını...ama kanın nadir bulunan bi kan grubuysa ve ailende çok varsa aynı gruptan ti sağlığın için kalmalısın ..
tşkler canım benim düşünmen yeter.rahatsızlıgımdan dolayı gittigim hastane takip ediyor ayrıca kan gurubum aynı kişilerden olması lazım ve dokuların tutması lazım bide pastörize edilip verilmesi lazm.k.validemler bu gibi hastalık görmediklerinden bana bişey oldugunda yapacakları şeyleri bilemezler.ayrıca rahatsızlıgımı bilseler eminimki birşey demezler ama eşim ve ben lüzum görmedik.sıkmak zorundayım dişimi.sonucu güzel olucak kızım olucak hayırlısıyla inşlh