ailem sandıklarım ve hayal kırıklıklarım

canım sadece başlığı ve bi iki mesajını okudum ankarada olsydım keşke...üzüldüm durumuna..ama belki annen daha doğuma var die gitmiş olamaz mı daha 2 ayın varmış..ablanlara gelince asla takma kafana...ne konuşursa konuşsun..konteynırda kalıyoruz demişsin ne konteynırı yani neden orada kalıyorsunuz ????
son durumunu bilemiyorum bebiş uyancak die inceleyemedim malesef...kan hastalığım var diyorsun ille aileden mi gerekiyor kan yoksa senin kan grubundan birisi kan verse oluyor mu?aynı kan grubundan biri kan verse oluyorsa kayınvalidenlere gitmen dah mantıklı bence varsın bilsinler saklama hastalığını...ama kanın nadir bulunan bi kan grubuysa ve ailende çok varsa aynı gruptan ti sağlığın için kalmalısın ..

tşkler canım benim düşünmen yeter.rahatsızlıgımdan dolayı gittigim hastane takip ediyor ayrıca kan gurubum aynı kişilerden olması lazım ve dokuların tutması lazım bide pastörize edilip verilmesi lazm.k.validemler bu gibi hastalık görmediklerinden bana bişey oldugunda yapacakları şeyleri bilemezler.ayrıca rahatsızlıgımı bilseler eminimki birşey demezler ama eşim ve ben lüzum görmedik.sıkmak zorundayım dişimi.sonucu güzel olucak kızım olucak hayırlısıyla inşlh

tşkler canım benim düşünmen yeter.rahatsızlıgımdan dolayı gittigim hastane takip ediyor ayrıca kan gurubum aynı kişilerden olması lazım ve dokuların tutması lazım bide pastörize edilip verilmesi lazm.k.validemler bu gibi hastalık görmediklerinden bana bişey oldugunda yapacakları şeyleri bilemezler.ayrıca rahatsızlıgımı bilseler eminimki birşey demezler ama eşim ve ben lüzum görmedik.sıkmak zorundayım dişimi.sonucu güzel olucak kızım olucak hayırlısıyla inşlh

sağlıcakla kucağına al insallah canm bebeğini....Allah yardımcın olsun..

DURUMUNA COK ÜZÜLDÜM PİS7'Lİ..ben ankaralıyım ama ailem ankarad yasıyor ben evlenince karamana yerlestik memuriyetten dolayı..
ama ankarada olmak ve dertlesmek isterdim seninle.. rabbime sıgın, su günler güzel mübarek günler,sen ne dilersen alırsın ins rabbimden..

ama bunu yavrucuguna yansıtma sakın. kesinlikle senin her anından etkileniyor yavrucak.. bak canım sen kendini de aileni de dünyayı da bosla..
manevi anlamda yogun gecir bu iki üc ayını.. hem kendin rahatlarsın hem bebegin.. ben de bazen ailemden kadeslerimden garip garip laflar duyardım,artık duymuyorum sükür ama..

ne denli ızdıraplı oldugunu bilirim.. insan koca evrende yalnız gibi oluyor.. ama işte aileni sen secemezsin.. ins onlara da rabbim temiz düsünceler verir seni de bu durumdan kurtarır.. yine yazıcam..seni de merak ediyor olucam..

insan hayret ediyor boyle seyler duydukca...ne demisler dost kazan dusmani ananda dogurur diye. ne dogru bi laf..

insaAllah hersey yolunda gider ve sen prensesini sag saglim kucagina alirsin, sakin ama sakin ablanin lafina gitme. sagligin icin hangi dogum sekli uygunsa onu yap...Rabbim yardimciniz olsun. buarada benden 1 gun once gozukuyor dogum zamanin, insaAllah sag saglim kurtuluruz ve bebisleri kucagimiza aldigimizda tum kotu seyleri unuturuz :16:

amin amin canım benim.gözlerimi ben nelere yummadım ki.eller yapsaydı keşke tatlım ama işte ah ah.allahım gôrsün.
Hepimiz bazen yummak zorunda kalıyoruz canım bazı şeylere sen Allah'a güven gerisini boşver.Rabbim yardım eder dualarını eksik etme.Sen bu yükü kaldırıyorsunki Allah sana bunu vermiş.Hepimizin farklı dertleri var canım sınav dünyasındayız.Kendine dikkat et bebeğinede prensesin olucakmış maşallah negüzel:nazar::emir_bebek:.Bende pko var eşimdede sperm sayısı normalden az çıktı.Bizde çocuk tedavisine geçtik ve çocuk için uğraşıcaz.Dediğim gibi dertsiz kimse yok.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah canım:16::54:
hepinize çok tşkler yazılanları okuyunca çok rahatlıyorum.sevgilerimle.

Dertler paylaşıldıkça hafiflermiş canım iyi olmana sevindim:34: hiçbirşey senin ve bebeğinden önemli değil:16:

Hiç bayramı bozacak olur mu ya.. Bayram hediyesi o masum yavru. Hem bahane olur herkes görür, tebriğini eder, bayramlaşır. İnşallah bebeğini sağ salim eline alırsın, o da dünya tatlısı olur da annenler şu yaptıklarına bin pişman olurlar. Sen annenlerin kuzususun, oysa kuzunun kuzusu. Allah sabır ve kolay bir doğum versin canım.:16:

Hiç bayramı bozacak olur mu ya.. Bayram hediyesi o masum yavru. Hem bahane olur herkes görür, tebriğini eder, bayramlaşır. İnşallah bebeğini sağ salim eline alırsın, o da dünya tatlısı olur da annenler şu yaptıklarına bin pişman olurlar. Sen annenlerin kuzususun, oysa kuzunun kuzusu. Allah sabır ve kolay bir doğum versin canım.:16:

çok tşkler cnm.ewet o bu dünyadaki en değerli hediyem canımın canı meleğim benim bebeğim.ınşlh yaptıkları şeylerden utanırlar. Allahım hayırlsıyla elime almayı nasip etsin.

Back
X