• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem sevdiğim adama karşı çıkıyor

canozum5555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2018
3
0
36
36
Merhaba,
29 yaşındayım çalışıyorum annem babam vefat etti.yaklaşık altı yıldır evli olan abimin yanında kalıyorum.birini sevdim evlenmeye karar verdik abime açtım konuyu.sorun şu ki sevgilim bundan önce bi nikah atmış ve bi kere de düğün günü aileler tartıştığı için düğünü bozulmuş.sonra o kişiyle iki ay evli kalmış.ben bekar olduğum için abim karşı çıktı.senide bırakır diyor ama sadece ondan kaynaklı bi sorun olmadığını biliyorum.etrafta da bu olaylar başına geldiği için iyi izlenimler bırakmamış.ama ben onu iyi tanıdığımı düşünüyorum fikirlerimiz uyuşuyor. kendi hayatıma bakmak istiyorum ama klasik olarak ya o ya biz denildi.sizce ne yapmalıyım?birbirimizi seviyoruz ve abimleri ikna edemedim

düğünü bozacak kadar ne tartışmışlarki?

İçimden bir ses abin haklı diyor. Tabi ki tanımadan önyargılı olmamak gerekir. Ama bir nişan ve bir düğün bozulan ilişkiler. Hep kız tarafı haksız olacak değil ya. Kızın ağzından dinlesek bir de neler der kim bilir. İyi tanıdığından, gerçekten karakterli biri olduğundan eminsen de tatlı dille elbet abini ikna edersin.

Bir kadın kolay kolay nişan atmaz kolay kolay boşanmaz. Sen görüyorsun herkes kaç kez düşünüyor. Onda mutlaka bir şey vardır. Ailenin bir bildiği bir gördüğü vardır. Lütfen yanlış bir şey yapma. Bitir ilişkini. Sonra çok pişman olursun. Ailenin dediğini yap.

Merhaba,
29 yaşındayım çalışıyorum annem babam vefat etti.yaklaşık altı yıldır evli olan abimin yanında kalıyorum.birini sevdim evlenmeye karar verdik abime açtım konuyu.sorun şu ki sevgilim bundan önce bi nikah atmış ve bi kere de düğün günü aileler tartıştığı için düğünü bozulmuş.sonra o kişiyle iki ay evli kalmış.ben bekar olduğum için abim karşı çıktı.senide bırakır diyor ama sadece ondan kaynaklı bi sorun olmadığını biliyorum.etrafta da bu olaylar başına geldiği için iyi izlenimler bırakmamış.ama ben onu iyi tanıdığımı düşünüyorum fikirlerimiz uyuşuyor. kendi hayatıma bakmak istiyorum ama klasik olarak ya o ya biz denildi.sizce ne yapmalıyım?birbirimizi seviyoruz ve abimleri ikna edemedim
Abinleri dinle.

takılardan dolayı sorun çıkmış.kız tarafı alırdı erkek tarafı alırdı diye aileler tartışmış
Seni üzmek gibi Olmasın ama bana da güven vermedi .
Sevdiğin kişi eğer seni gercekten seviyorsa çıkıp abinlere söylesin savunsun kendini ve sevgisini .

Bana da çok güven vermedi ama 29 yaşındasınız evlenme kararını kendiniz verin bence. Yani istiyorsanız ve guveniyorsanız evlenin. Sonuçta pişman olma ihtimali her evlilikte var. Ama sırf ailem istemiyor diye vazgeçmek bana doğru gelmiyor. Kararlı olursanız aileniz de kabul eder elbet.

Bence abine güven, Sen ona aşık olduğun için tozpembe görüyorsundur muhtemelen , Ama disarda farkli taniniyormus.

2 kez evlenip boşanmış mı yani?
İkisinde de sadece karşı taraf kusurlu olamaz ki, evlenmeyi düşündüğünüz kişide de problem olabilir.
Abinizi dinleyin.
Otuzuma giriyorum diye telaşa kapılıp yanlış evililik yapmayın, zira artık evlilik yaşı 30-35'lere yükseldi.

Merhaba,

Annen baban da olmadığı için seni kolay lokma sanmış bence.Düğun bozulmuş ama iki ay evli kalmış diyorsun. Bu adam sağlıklı degil bence. Hemen kurtul.

Bence de acele etme takılardan dolayı tartışan bir aileye gelin gideceksin böyle düşün örneğin çocuğun ailesi bize laf düşmez demek yerine tartışmayı devam ettirmiş hem hangi kadın iki aylık evli iken boşanmak ister? Şuanda geçimli bir insan olması kendini böyle gösterip göstermediğini kanıtlamaz en azından kesin kararlıysan da mümkün olduğunda süreci uzat ailesiyle içli dışlı ol iyice ölç tart ve gördüğün hiçbir sinyali es geçme iyi değerlendir

Back
X