Ailem sevgilimi eş olarak onaylamıyor..Acil yardım!!!

CANIM AYNI DERT BENDE VAR BENİM ANNEMDE İSTEMİYOR ŞUAN KONUŞTUĞUM KİŞİYİ AMA BEN EVLİKİK DÜŞÜNÜYORUM VE KABUL ETTİRECEĞİM
BENİMKİDE TUTURMUŞ MEMURLA EVLEN AY MEMURLAR SIRAYA GİRMİŞ BEN, BEKLİYO TÖVBE YARRABİ ONUN KIZI BULMUŞ BUNUN KIZI BULMUŞ BURNUMU KAPIDAN DIŞARIMI KOYDURUYO SANKİ HEM HERŞEY PARA SANKİ :(

annemle aslınd açok iyi anlaşırdık her derdimi dinlerdi ama şimdi bana tahammülü yok neden böyle yapıyor anlamıyorum beni kaybetme korkusu diyicem ama çok abartılı :(

acil yardım demişsin ama acil değil ancak zamanla olur. Evlenmene izin vermemiş olabilirler. sana yakın olan bir aile dostundan yada teyzelerinden halandan artık sana faydası dokunabilecek birisinden yardım isteyebilirsin. mesela böyle durumlarda teyzeler anneden daha mantıklı yaklaşabiliyor. anneler kız evlendirme yada onu birinin isteme psikolojisiyle farklı davranabiliyor. böyle birisi annenle konuşabilir. ayrıca altın set alması vs sevginin göstergesi değildirki. sevgilimin annesi beni çok seviyor ama işin içine evlilik girince herşey değişir. allah yardımcın olsun. bu zamanda ailenin huyuna gideceksin. kırmadan orta yol bulmaya çalışacaksın.

dikkafalılık etmemeni herşeyi sukunetle halletmeni öneririm...

1-Önce annenin neden olumsuz yaklaştığını öğrenmeye çalış bence, kadını ezemeyeceği için demişsin ama bazen büyükler bizlerin göremediği öyle şeyleri görüyorlar ki..HEm ben, bir annenin kendi kaprisi için kendi kızının mutluluğunu gölegeleyeceğini hiç sanmam...

2-Karşı tarafı kendi ailen kadar tabıyamazsın..Zaman geçtikçe insanların türlü türlü huyları çıkıyor emin ol..Kadın belki rol yapıyor.Seni istediğini söylemişsin ama ortada aksini söyleyen bir anne var..İyi analiz et, burası sana kalmış artık nasıl becerirsin bilmem.

3- Annenle konuştuklarını asla sevgiline aktarma, istemiyorlar v.s..

4- SEvgili, eş, nişanlı inan bir yere kadar inan...
Kiboş'un dediği gibi "eller kadir kıymet bilmiyor anneeemmm, senin kadar kimse sevmiyorrr annneemm":delphin:

Hakkında hayırlısı olsun.:nazar:

Bence annenin neden böyle düşündüğünü irdelemesin . Annenle kavga etmek yerine iyice konuşmalısın. Sonuçta o senin annen ve hayatta hiç kimse onun kadar senin mutlu olmanı istemez . Bence ezemeyecek olduğu için kabulş etmedi diyorsun ama bir anne böyle düşünmez,hele ki kız annesi...Önyargılı olmadan önce sebeplerini konuş annenle,eminimki senin faretmediğin bir şeyi farketmiştir .

belkide anneniz dışardan bakarak sizin görmediğğiniz şeyi gördü,
hem ne demek annem kafasına göre ezebileceği birini bulamadığı için,
istemiyor olsa gerek,
insan annesini daha hiç tanımadğı içine girmediği bi aileyle kıyaslayabilirmi,
çok yanlışş:delphin:
Allah ım korusun yarın öbür gün sizin yanınızda sırf anneniz olur,
oturup etraflıca düşününce annneni haksız bulabilrsin,
ama anneler hiçbirzaman çocukların kötülüğünü istemezler,
benim annemde bana bunları söylediğinde aynen böyle kızardım,
ama şimdi hak veriyorum keşke dinleseydim biraz diyorum,
bizim göremediğimiz şeyleri annelerimiz görür,
sizde biraz annenizin gözünden bakmayı deneyin bence:delphin:

Yıllar önce aynı durumu bende yaşamıştım, ailem karşı çıkmış ve nedenlerini söylemişlerdi ama benim gözüm körmüş o zamanlar. Şimdi keşke ailemi dinleseydim deyip kafamı vuracak yer arıyorum.
Birisine aşıksanız malesef olumsuz hiçbir yönünü gözünüzün önündede olsa göremiyorsunuz.
Bencede arkadaşım siz sakin sakin düşünüp ailenizin söylediklerini kulak arkası etmeyin.

sevgiline kusur bulsaydı tamam derdim
ama annesi seni istemiyo demesi çok saçma
annesiylemi evlenicekmişsin
ne isteyen kaynanalar gördük şimdi geliniyle düşman olan:delphin:
annesi istemiyo babası istemiyo ablası kardeşi istemiyo diye baksaydık kimse evlenemezdi
kaynanamında bana bayıldığını sanmıyorum ama karşılıklı bi saygı var
haaaa sevgilini beğenmeseydi ozaman ananın sözünü dinle derdim
bence aşkına sahip çık mücadeleni bırakma:delphin:

Back
X