ailem tuhaf görüşü! !

Ben yaklaşık 3 ay once can kopalla görustumm ve 3250 tl ucret soyledi.ve aynı gün 1 hafta once ameliyat ettigi bi kız geldi ve harika bir burnu vardı öncesini sonrasını gösterdiler..eger ben ailemi ikna edebilirsem can beye ameliyat olmayı düşünüyorum tavsiye edebilirim
bende can beyi düşünüyorum çok doktor araştırdım bve içime yatan o oldu hatta bu hafta randevu alacağım istersen sende al randevu beraber gidebiliriz çok çok iyi olur :)

bende can beyi düşünüyorum çok doktor araştırdım bve içime yatan o oldu hatta bu hafta randevu alacağım istersen sende al randevu beraber gidebiliriz çok çok iyi olur :)
Cnm ben kendisiyle gorustum tabi ailemden izinsiz :D su an tek sıkıntı para ve ikna..bi de devlet hastanesinde bi kac doktorla görüsücem ve ameliyat olanların fotograflarına bakıcam

Cnm ben kendisiyle gorustum tabi ailemden izinsiz :D su an tek sıkıntı para ve ikna..bi de devlet hastanesinde bi kac doktorla görüsücem ve ameliyat olanların fotograflarına bakıcam
anladım çok zor bi durum gerçekten çok iyi anlıyorum seni :/ ben kendi paramı kendim biriktirdim izin vermeyeceklerini bildiğim için ve ailemden ayrı yaşıyorum o yüzden ameliyat olduktan sonra ameliyat olacağım olduktan sonra söyleyeceğim ahahaha :D :D umarım bi an önce ikna edebilirsin ailene ve istediğin burna sahip olursun :) ben bu haftaiçi can beyle tekrar görüşeceğim ve ameliyat günü belirleyeceğim. ımmm açıkcası heycan şimdiden başladı bende :) güzel haberlerini bekliyorum sevgiyle kal x X x

anladım çok zor bi durum gerçekten çok iyi anlıyorum seni :/ ben kendi paramı kendim biriktirdim izin vermeyeceklerini bildiğim için ve ailemden ayrı yaşıyorum o yüzden ameliyat olduktan sonra ameliyat olacağım olduktan sonra söyleyeceğim ahahaha :D :D umarım bi an önce ikna edebilirsin ailene ve istediğin burna sahip olursun :) ben bu haftaiçi can beyle tekrar görüşeceğim ve ameliyat günü belirleyeceğim. ımmm açıkcası heycan şimdiden başladı bende :) güzel haberlerini bekliyorum sevgiyle kal x X x
En güzelini yapicaksın bence yaptirdiktan sonra nasıl olsa bisey diyemezler en azından kararlılığını görsünler..para biriktirmis olman da harika umarım en kısa surede ameliyatını olur iyilesirsin simdiden gecmis olsun :))) sen de sevgiyle kal

En güzelini yapicaksın bence yaptirdiktan sonra nasıl olsa bisey diyemezler en azından kararlılığını görsünler..para biriktirmis olman da harika umarım en kısa surede ameliyatını olur iyilesirsin simdiden gecmis olsun :))) sen de sevgiyle kal

teşekkür ederim umarım sende aileni bi an önce ikna edersin :)

Benim burnumda deviasyon vardi çok sıkıntı çektim ama ailem garip karsilamadi hic 4 gun ameliyat olali 3.gun tamponlarim alinmadan doktorun odasinin onunde aglamaya basladim nrden kendime bunu yaptim canim yaniyor diye annemde sen keyfin icin olmadin cok guzel olucak dedi hatta etrafindakilere kemigi egriydi seklinide duzelticek diyomus bende ailemin hic kardi cikmamasina sasiriyorum ama bunda en onemli etken burun tikanikligimdan kaynakli geniz akintisiyla gelisen alerjik astimimdi verem olmus gibi oksuruyodum yani ailem saglik icin olacagima tamamen ikna olmustu ben calisiyorum kendi paramla kimseden yardim almadan yaptiriyorum ailen maddi kismida dusunuyo olabilir ama ailenden biriyle doktora mutlaka gitmelisin eskiden estetik kolay ulasilan bir sey degildi herkese garip gelirdi ama simdi herkes oluyor garip gelmiyor kimseye

Diğer yorumları okumadım belki soran olmuştur kaç yaşındasın?
Eğer yaşın onların eline bakacak bir yaş değilse bence kimseyi dinleme, ailen olabilirler ama hiç kimse senin özgüvenini ve senin psikolojini düşünmüyorsa onların iznine gerek yok.
Zaten bi insan kendiyle ilgili bi kararda neden izin alsın ki ...
İşe gir çalış paranı biriktir illaki çok büyük rakamlar ödemene gerek yok.

Kizlar isin maliyet kısmıda var tabi üniversite hastaneleri çok daha uygun fiyata estetik ameliyatlar yapiyor ben henüz karar vermedim fakat 1000- 1500 arasi rakamlarla yaptirabilirsiniz tabi isim yapmis bi doktor istiyosaniz bilemem aayrıca İstanbul ankara gibi büyük şehirlerde bu tur estetik operasyonların maliyeti fazla oluyor

kızlar merhaba yeniden ben ameliyatımı oldum kurtuldum hiç de pişman değilim limonlu keke kesinlikle katılıyorum. ben çalışmıyorum öğrenciyim fakat kendi paramı biriktirdim ve kendi araştırdığım içime sinen bir doktora ameliyat oldum. ameliyat esnasında ailem bile yoktu yanımda :) ve şu an çok mutluyum gerçekten burnum hala şiş olduğu halde özgüvenim yerine geldi daha mutluyum ve kendimi daha güzel çekici buluyorum. öğrenciyseniz bile bir işe girip paranızı biriktirebilirsiniz. hiç bir şey kararlarınızı etkilemesin moralinizi bozmasın insan istedikten sonra yapamayacağı bir şey yok gerçekten :)

Back
X