ailem ve aşkım arasında kaldım

büyüklerin bir bildiği vardır sanırım bazı noktaları bize yazmamışsındır ,

kim evladının zarar veya üzülmesini ister ve genel olarak büyüklerin dedikleri er geç doğru

çıkar aşk biter ama gerçeklerle yüzyüze kalırsın,canım:olmaz: ne kendini üz nede aileni
yerimseniben

böyle olaylarda bırakın dini memleket ayrımcılığı bile söz konusu neymiş efendim adetlerini bilemezmişiz.
eşim elazığlı zaza ve kürt kültürüyle büyümüş ben ise niğdeliyim ama istanbulda doğup büyüdüm her iki tarafta evliliğimize karşı çıktı ama biz onlardan daha inatçı çıkınca bugün 2.5 yıllık evli olduk işte şimdi ne oldu damadımızdan çok memnunuz gelinimiz bizi hiç kırmaz oldu.
ve eşimle ben çok iyi anlaşıyorum çünkü biz istanbulda istanbul kültürünü yaşıyoruz....
hee diyelim siz evlendiniz eşin müslümanlığı yaşamaya devam etsin sende mensup olduğun dini yaşamaya devam edersin eğer bunu şimdiden kabul etmişseniz sorun yok ama sonradan döneklik olmayacak bunun garantisini almalısın.
ama şunu da unutma ailen bu konuda çok katıysa evliliğinde hep zarar gören sen olursun en ufacık birşeyde biz istememiştik biz sana demiştik sözlerini kaldıramayacak duruma gelirsin hayırlısı olsun diyelim artık hayırlısı neyse hakkınızda o olsun.

Back
X