- 11 Şubat 2018
- 34
- 27
- 3
- Konu Sahibi Papatyam13
-
Bundan cocukmu yapcan ne haddine ailesinin yaninda aileni kotulemesiMerhaba Arkadaşlar,
Ben 4 yıldır Evliyim, kendi Ailem (Halalar, Amcalar) beni eşime vermek istemedi zamanında yada çok problem çıkardıklari için ben öyle düşünüyorum herneyse Düğünüm hiç güzel geçmemişti (kavgalar, küslükler..). Temelimiz böyle olduğunu belirtmek istedim asıl konuya gelicem:
Her annemlere gidişimizde Eşim çok tuhaf davranır, halalarım amcalarla oturmak istemez çıkar gider gezer gelir, veya konuşmaz. Ben anlıyorum tamam eski eskide kalmış neden hala takıyorsun kafana herşeyi unut gitsin moralini bozup durma derim, çünkü artık bende sıkıldım, utanmaya başlıyorum onun bu tavırlarından Ailem ona hiçbirzaman kötü birşey söylemiyorlar hep oğlum derler, ama o hala böyle sinirli sinirli olur, senin halanıda amcanıda demeye başlar hersefasında, ben kaç kere konuşmama rağmen sakin ol geçmiş geçmişde kaldı sevmek zorunda değilsin derim, ama artık bende sabretmekten bıktım!
Kendi Ailesiyle benim ailem hakkında hep sevmiyorum konuşmalarından nefret ediyorum der benim yanımda, hersefasında zoruma gider, yapma sevme tamam ama abartma dememe rağmen hep sinirli tavırlar sergiler.
Daha çok anlatmak isterdim ama siz beni az çok anlarsınız.
Çocuğum yok henüz ama istiyoruz, Soranlar olur diye söyliyim. Yorumlarınızı merak ediyorum....
anne ve babanızı ailesine kötülüyorsa sen git ben gelmiyecegim diyorsa çok da umursamayın eşiniz kendini hint kumaşı sanıyor belli ki ama unutmasın ki koca bulunur ana baba bulunmaz.Herzaman orada değiller ama denk gelince böyle oluyor tesadüfen yani, benim kendi soyadımla ilgili çok ağıza alınmicak şeyler söylüyor, senin sülalenden nefret ediyorum gibi, hatta bundan sonra annenlere kendin gideceksin ben gelmicem diyor.
Esiniz genel olarak size karsi nasil? Yani aile konusu haric?
Genel olarak dinimize çok bağlı, ve aslında iyi bir insan sadece herşeyi hemen yanlış anlıyor kötüye çekiyor düşünmeden, ve hemen kızmaya müsait herşeye.
Onlari sevmiyorsun haklisin da ama benim hatrima saygi duymak zorundasin derdim. Ve şunu bil sen surat asip beni uzdukce onlari hakli cikariyosun lutfen beni yalniz birakma falan derdim ben olsam. Baktim iyilikten anlamiyor o zaman benim ne hissettigimi anla diye ben de senin ailene karsi oyle yapacagim o zaman anlarsin belki derdim ve yapardım.Merhaba Arkadaşlar,
Ben 4 yıldır Evliyim, kendi Ailem (Halalar, Amcalar) beni eşime vermek istemedi zamanında yada çok problem çıkardıklari için ben öyle düşünüyorum herneyse Düğünüm hiç güzel geçmemişti (kavgalar, küslükler..). Temelimiz böyle olduğunu belirtmek istedim asıl konuya gelicem:
Her annemlere gidişimizde Eşim çok tuhaf davranır, halalarım amcalarla oturmak istemez çıkar gider gezer gelir, veya konuşmaz. Ben anlıyorum tamam eski eskide kalmış neden hala takıyorsun kafana herşeyi unut gitsin moralini bozup durma derim, çünkü artık bende sıkıldım, utanmaya başlıyorum onun bu tavırlarından Ailem ona hiçbirzaman kötü birşey söylemiyorlar hep oğlum derler, ama o hala böyle sinirli sinirli olur, senin halanıda amcanıda demeye başlar hersefasında, ben kaç kere konuşmama rağmen sakin ol geçmiş geçmişde kaldı sevmek zorunda değilsin derim, ama artık bende sabretmekten bıktım!
Kendi Ailesiyle benim ailem hakkında hep sevmiyorum konuşmalarından nefret ediyorum der benim yanımda, hersefasında zoruma gider, yapma sevme tamam ama abartma dememe rağmen hep sinirli tavırlar sergiler.
Daha çok anlatmak isterdim ama siz beni az çok anlarsınız.
Çocuğum yok henüz ama istiyoruz, Soranlar olur diye söyliyim. Yorumlarınızı merak ediyorum....
O zaman sen de kendi sulalene kendin gidersin ben de gelmem canim de.Herzaman orada değiller ama denk gelince böyle oluyor tesadüfen yani, benim kendi soyadımla ilgili çok ağıza alınmicak şeyler söylüyor, senin sülalenden nefret ediyorum gibi, hatta bundan sonra annenlere kendin gideceksin ben gelmicem diyor.
anne ve babanızı ailesine kötülüyorsa sen git ben gelmiyecegim diyorsa çok da umursamayın eşiniz kendini hint kumaşı sanıyor belli ki ama unutmasın ki koca bulunur ana baba bulunmaz.
çocuk için düşünmeye devam edin kendisinden sonra torunu da görmeyecek der eşiniz
Cok özel degilse: Halalariniz ve Amcalariniz esinizi neden istemediler? Ve ona ilk basta nasil davrandilar?
Kayınvalidemin yanında ailemi kötülerken bende ister istemez sinirlenip kızdım, kayınvalidemde kavga edicekseniz en iyisi çocuk düşünmeyin diye ara
Sebebini açıkcası tam olarak bilmiyorum, yani adetleri bilmiyordu yol gösteren olmadı ve kına günümde beni kuaföre akşam 18de götürdü normalde o saatte kına başlar... böyle böyle ailemden herkes kızmaya başlamıştı.. neden istemediklerini anneme sorduğumda, kızım onlar sanırım seni başka bir aileye düşündüler demişti.. ama eşimin ailesi varlıklı olmadıkları içinde olabilir demişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?