ailem ve eşim

eyyay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
3.120
4.250
kızlar meraba.artık ne yapacagımı bilmiyorum.eşimin ve ailemin arasında kaldım.gecen cuma gunu babam eşimi aramış bi konuyla ilgili.eşim yoğun calışıyor ve işte telefon acamıyor ve eve gelimce aradı babamı babam acmadt tlf.çünkü eşime küsmüş telefonu acmadığı ve gec döndüğü için.daha öncede babam eşim ya işteyken ya da uyurken aradığında aynısı oldu.bu 3.oldu dedi ve küstü.ama eşim kendi annesine ve babasına da aynı seyı yapıyor.acamıyorsa sonra müsait olunca eve gelince dönuyor ama benim babam küstü.annemle eşim daha önceden sorun yasamıştı babamda küsünce şimdi ikisi birden bana eşin bize değer vermıyo,saygı göstermıyo,sizle görüşmek zorunda değilim der gibi davranıyo dıyorlar.eşim babamı yıne aradı 2 kere ama acmadı.ben arıyorum acmıyorlar.annem mırın kırın konuşuyor.sen evınde mutluysan görüşmemze gerek yok dıyo.ben anlamadım hiçbir sey.ne yapacagım nasıl davranacağım bilmiyorum.

kızlar meraba.artık ne yapacagımı bilmiyorum.eşimin ve ailemin arasında kaldım.gecen cuma gunu babam eşimi aramış bi konuyla ilgili.eşim yoğun calışıyor ve işte telefon acamıyor ve eve gelimce aradı babamı babam acmadt tlf.çünkü eşime küsmüş telefonu acmadığı ve gec döndüğü için.daha öncede babam eşim ya işteyken ya da uyurken aradığında aynısı oldu.bu 3.oldu dedi ve küstü.ama eşim kendi annesine ve babasına da aynı seyı yapıyor.acamıyorsa sonra müsait olunca eve gelince dönuyor ama benim babam küstü.annemle eşim daha önceden sorun yasamıştı babamda küsünce şimdi ikisi birden bana eşin bize değer vermıyo,saygı göstermıyo,sizle görüşmek zorunda değilim der gibi davranıyo dıyorlar.eşim babamı yıne aradı 2 kere ama acmadı.ben arıyorum acmıyorlar.annem mırın kırın konuşuyor.sen evınde mutluysan görüşmemze gerek yok dıyo.ben anlamadım hiçbir sey.ne yapacagım nasıl davranacağım bilmiyorum.

Baban çocuk mu ya koskoca adam çocuk gibi sebepsiz yere küsmüş.

Nasıl davranacağım derken sen durumu izah ettin mi ettin

demek ki küsmeye bahane arıyorlar size.

Üzüldüm durumuna Babanız çocuk gibi tepkiler veriyor niye bu anlayışsızlık

Anlatın siz buraya yazdığınız gibi anlamıyorlarsa da babanız ile annenizin ayıbı

Ben de annem de arasa açmam işim yoksa bile uygun değilsem açılmaz bitti

Eşinize ipotek mi koymuşlar bolerin sıkmayın canınızı eşinizi de üzmeyin

yanlış yaptıklarını,fazla tepki verdikleri zamanla anlarlar,merak etmeyin.Size yakın birine durumu anlatsan,o da gidip annenle konuşsa,hatalı olduğunu söylese olur belki,çünkü dışardan birinin dedikleri önemsenir.

İkisi arasında kaldım demeyin. Bundan dolayı uzulmeyin.
Eşinize " haksızlık yapıyorlar ama sevdiklerinden dolayı kırılıyorlar, sende bir daha ki sefere açamadığında mesaj atarsın olmaz mı ? " şeklinde konuşursunuz.
Babanıza da gönlünü alan bir mesaj atın bence. Durumu anlatın.

Aslında bir büyük aradığında cevap verilir benim öğrendiğim bu
eşiniz haksız bence ,saygıyı saygılı olan hak eder yani onların alınması gayet doğal

Ne yazıkki insanlar yaşlanınca çocuk gibi oluyorlar ve bizde yaşlanınca böyle olucaz .. Havadan nem kapıcaz alınıcaz kırılıcaz küsücez .. Bence haftasonu eşinide al git habersiz kocaman sarılın onlara ve bir çocuğa anlatır gibi durumu anlatın öpüşün barışın 3 günlük dünyada huzurunuz daha fazla bozulmasın ..

Eşimdenden hiç öyle saygısızlık görmedim annem arasa o hemen cevap verir , başka konularda alınganlığı olmuştur ama nede olsa yaşlılar

Babanız çocuk gibiymiş:KK48:
Bekleyin biraz sakinleşsinler anlatırsınız durumu.

Eşinizin genel tavrı bu ise yaptığı yanlış değil.

Babanız olayı cocukça abartmış. Annenizde buna çanak tutmuş. Anneniz ve siz 'Damadın genel halidir' olarak konuşsanız bu olmazdı.

Erkek hassasiyeti değil bu, kadın hassasiyetinden etkilenmiş erkek hali. Muhtemel annenizden etkilenmiş babanız. O sebeple annenizle çözebilirsiniz meseleyi zannımca

Görüşmek istemiyo sanmışlar araları düzelir merak etme eşinde bidaha ki sefere mesaj çeker şu sebepten açamadım diye sonrada arar uzulme sen biraz zaman geçsin birbirlerini tanısınlar böyle sorunlar kalmaz.

Ben eşimin ailesi arayınca açamıyosam mesaj atıyorum kırgınlık olmuyo

X