ben de esim icin tr disina yerlestim,baslarda cok problem oldu,dini,yabanci olmasi,dili vs..ailede tek kiz benim bi de uzaklik meselesi tabi,teyzelerim ayri aglar annem ayri arar aglardi telefonda ama sabir ettim sonunda tanismak icin evimize geldi,babam cok serttir bu arada derdi ki bir gun ciddi dusunen biri olursa cafede parkta asla bulusmicaksin o cocuk eve gelicek evde gorusulucek.Kimisine yanlis gelebilir ama ne kadar dogru davranmis babam anliyorum.Neyse geldi bize tanisildi ymekler yendi muhabbet vs...Baktim babamla bizimki balkonda,Allah dedim ayar veriyo cocuga dil de bilmez filan.Bi baksam kikir kikir ediyolar kirk yillik arkadas gibi.Megerse babam bana iyi es olacagini surdan anlamis.Sofrada hep ekmek yemek misafir diye ondan tarafa kondu esimse butun onune koyulanlari benden tarafa veya benim tabagima koymus.Babam da demis bunda is var uzak da olsa iyi bkar kiza.Sonra evlendik,babamla skyptan konusuruz bazen Aman Allahim canim oglum benim,sen cekil aradan oglumla konusucam der.Gecen konusuyoruz gene,baba ben wcye gideyim gelicem dedi,o da diyor ki sadece bes dakikan var ozlerim bak suren basladi :)) yani o kadar anlattim sunu demek icin aileler anlar...Ailene kulak ver baska memlekete gidiceksin kimsesiz arkasiz bulular istedikleri gibi at kostururlar.Eger bana ailem desydi ki olmaz bununla ben yine esimi secerdim cunku eminim..ama benim de en ufak suphem olsa vazgecerdim.En ufak dahi suphen varsa bu ise kalkisma.Ulke degistirme sorunlari kolay gelip gecen konular degil