• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem ve sevgilim arasında kaldıım :(

24... zaten olabldgnce uzak tutuyrm onu ailemn dedklernden..ama bu iş direk onu ilgilendrdi.. bilgilendrmem gerekiyodu.. :50:

ben 24. o 25 yasında... canım benım zaten buraya sureklı gelıyor ama ılce burası.. dısarda gorusunce dırek mıllet laf soz cıkarıyor.. oncekı geldıgınde el ele bıle tutusmadan yanyana dolastık herkes yorum yapmıs .. babama soylemıstım tansmıstı ama babam cok sınırlendı.. el ele gezmedık sadece yanyana yuruduk dedım.. burası rahat bı yer olsa hıc sorun degıl.. gelsın saatlerce gezelım.. ki hemen gelır...

Aynı yaşlardayız. İlerde kendi doğacak çocuğunu baz al şahsen ben sevgilisinin ailesiyle tanışsın diye şehir dışına ayaklarına kadar gitsin istemem. İlçe küçükse merkeze gidin en fazla İzmir dururken Balıkesir'e gitmek saçma geliyo bana.

Kaldı ki sevgilin de gazlıyo bence seni. Ortada sizi bağlayan hiç bi'şey yok. Hangi baba aaa kızıma evlenme teklifi edecekmiş gitsinler nereye gidiyolarsa der mi?:31: En ince detayına kadar sevgiline anlatıp ailene haksız dedirtmişsin ama 100 babadan %90ı kızını göndermez başka şehre hele ki sevgilisinin akrabasıyla tanışsın diye. Sevgili diyorum çünkü daha öylesiniz.

Back