Ailem ve sevgilim arasında kaldım bana yardımcı olun lütfen

ama sürekli görüşmek istediği için benimle zaman geçirmek istediği için ben bunları söylüyorum yoksa benim açımdan bir problem yok sevgilimde çok anlayışlı aslında olgun biri beni anlıyor bana kaç kere tamam geldiğimizde gerekeni yapcam diyor ama yinede kafama takılıyor nedense acaba vesvese mi bilmiyorum ki
Çok güzel ifade etmişsin canım vesvese tam olarak.Buluşma davetine gitmek istediğini ama elinde olmadığını izah et.Sen ailenle gelip beni istemediğin için buluşamıyoruz gibi suçlayıcı sözler asla kullanma.Ne yapabilirim bir günlük görüşmemiz için ailemde kriz yaşanıyor kesinlikle anlatamıyorum keşke elimde olsa diye belirt.
Bırak seni görebilme isteği/sabırsızlığı onu söz kesme için cesaretlendirsin,acele ettirsin.Böylece acele ettiren/sıkıştıran sen olmayacaksın.

Hmmm yalnız ailen bu düşüncede ise ... ilk yüzükler takılır takılmaz ; bizde söz nişan uzun sürmez diyebilir .

Yani bu da özellikle yaşı genç ise , erkek arkadaşını bi adım geri çekebilir .

Bundan da hemen seni sevmediği anlamını çıkarma ama :)

Sen ailenin talebini dile getirmişsin . Bundan sonra ki konuşmalarınızda bu konuyu açma. Lafı sürekli oraya getirmeye çalışma .

Kendini de sıkma . İyi düşün , iyi şeyler olsun

Çok güzel ifade etmişsin canım vesvese tam olarak.Buluşma davetine gitmek istediğini ama elinde olmadığını izah et.Sen ailenle gelip beni istemediğin için buluşamıyoruz gibi suçlayıcı sözler asla kullanma.Ne yapabilirim bir günlük görüşmemiz için ailemde kriz yaşanıyor kesinlikle anlatamıyorum keşke elimde olsa diye belirt.
Bırak seni görebilme isteği/sabırsızlığı onu söz kesme için cesaretlendirsin,acele ettirsin.Böylece acele ettiren/sıkıştıran sen olmayacaksın.
Sevgilim bana açıkcası ailesiyle konuştuğunu ve istemeye geleceklerini söyledi daha üzerine düşmeme gerek yok ama bu vesvese beni bitiriyor sürekli olacağını ve geleceklerini bana söylesin istiyorum neden böyle birşey istiyorum onuda bilmiyorum zaten evlenmektede acele ediyor yani kısa süre içinde evlenmek istiyor bunlar ozaman mecburen olacak şeyler kaç kere belirtti geleceklerini ama olmadan emin olamıyorum işte ve bana annende acele ediyor dedi hangi tarafa çeksem bilemedim oysa ki kendiside istiyor

Hmmm yalnız ailen bu düşüncede ise ... ilk yüzükler takılır takılmaz ; bizde söz nişan uzun sürmez diyebilir .

Yani bu da özellikle yaşı genç ise , erkek arkadaşını bi adım geri çekebilir .

Bundan da hemen seni sevmediği anlamını çıkarma ama :)

Sen ailenin talebini dile getirmişsin . Bundan sonra ki konuşmalarınızda bu konuyu açma. Lafı sürekli oraya getirmeye çalışma .

Kendini de sıkma . İyi düşün , iyi şeyler olsun
Sevgilim 29 yaşında kendi söylüyor bir an önce evlenmek istediğini ama tanımak istediğinide belirtiyor ben kendimi çok sıkıyorum ve kasıyorum bu konu yüzünden neden bilmiyorum sürekli benimle bu konu hakkında konuşsun ve bana söylesin olacağını istiyorum abartıyormuyum acaba

Bu telas fazla degil mi?

Hem arada kalmamissiniz ki,anneniz evlenin demis arkadasiniz da tamam gelip isteyecegiz demis,arada kalmaniz icin arkadasinizin istemeye gelmiyoruz,ayrilmayalim boyle devam edelim demis olmasi gerekmez miydi?

Bu telas fazla degil mi?

Hem arada kalmamissiniz ki,anneniz evlenin demis arkadasiniz da tamam gelip isteyecegiz demis,arada kalmaniz icin arkadasinizin istemeye gelmiyoruz,ayrilmayalim boyle devam edelim demis olmasi gerekmez miydi?
Evet aslında öyle bende bunun farkındayım ama kafamda sürekli farklı düşünceler var ya beni oyalıyorsa yada olmazsa yada yapmicaksa sözde kalan birşeyse sürekli bahsetsin geleceklerinden felan istiyorum biliyorum aptalca ama elimde olan birşey değil

Back
X