• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinin kuzeninin düğünü

Çok abartıyorsunuz. Altı üstü merhaba, nasılsın diyerek geçecek. Haa evet tüm sülale görüp muhtemelen konuşup sohbetini yapacaklardır. Ama buna takılacak olsanız adamla aynı evde yaşamazdınız bence. Çünkü bu durumda da çevre, sülale ne der diye düşünürdünüz. Sizin asıl çekindiğiniz şey onun diş hekimi olurken sizin lise mezunu olmanız ve kabul etmeseniz de bence de öz güven sorunu yaşıyorsunuz bu durumla ilgili. Öz güveniniz tam olsa bundan çekinmez geçmişteki yaptığınız işleri göğsünüzü gere gere söylerdiniz.
Gitmeyin madem düğüne bu kadar utanıp çekiniyorsanız. Kuzenine de açıklayın durumu. Size değer veriyorsa anlayışla karşılayacaktır sizi.
Aslında özgüvensiz değilim bu aralar gelecek kaygısı içindeyim bu yaşta tekrar üniversiteye başladım vs eskiden okulun önemi yok derdim şimdi de yüksek lisans yapan arkadaşlarım var onları görünce kalbim kırıldı sanırım çünkü potansiyeli yüksek bi öğrenciydim hep sonra bu hale düştüm.

O başka bir konu.
Bu kadar gerildiğin bir durum ise gitme ama düşünce ve davranışların arasında tezat var.
Ne gibi tezat var anlamadım evlenmeyeceğiz diyorum gitmek saçma geliyor şuan ama sonra da bu adam benim sevgilim gelin arkadaşım neden çekiniyorum diyorum. İçten içe herhalde kaynana yerine koydum

Ben ciddi birşey olmadan aile ile tanışma olayı sorun olur diye düşünüyorum ne gerek var o kadar tanımaya karıştırmaya bu sefer dogumgununuzde aramadı o oldu bu oldu oluyor .Ayrıca bende yarın bir gün kızımın sevgilisi ile öyle evime gelsin gitsin istemem ha araştırmayı yapar bilgiyi alırım kimin nesi fesi öğrenirim fakat yarın ayrılırlar belki ne gerek var kaç kişiyle tanisacagim ne lüzumu var kafasindayim.Bu beni bağlar kızımda gidip kimseniin anası babası ile öyle samimi olmasın fol yok yumurta yok zamanı gelince olsun

Ben ciddi birşey olmadan aile ile tanışma olayı sorun olur diye düşünüyorum ne gerek var o kadar tanımaya karıştırmaya bu sefer dogumgununuzde aramadı o oldu bu oldu oluyor .Ayrıca bende yarın bir gün kızımın sevgilisi ile öyle evime gelsin gitsin istemem ha araştırmayı yapar bilgiyi alırım kimin nesi fesi öğrenirim fakat yarın ayrılırlar belki ne gerek var kaç kişiyle tanisacagim ne lüzumu var kafasindayim.Bu beni bağlar kızımda gidip kimseniin anası babası ile öyle samimi olmasın fol yok yumurta yok zamanı gelince olsun
Biz ciddiyiz zaten takılma gibi bi durum yok aramızda sadece benim okulum var evlilik yakında değil ama ara ara konuşuyoruz evlendikten sonra da devam edersin diye ama sıcak bakmıyorum. İlişkilerde evlilik şart değil ilişki işte. Şuan kararsızım anneme de soracağım elbisem vs hazır ayakkabım hazır. Zaten tanıyorlar yani görüyorlar sosyal medyada aileler

Saçma geliyordu hala geliyor ayrıldılar şimdi her fotoda o kız var
Ben sana katılıyorum bence de saçma, fotolarda bir kız kalıyor öyle saçma sapan. Kenarda dururuz ailesine merhaba deyip masamiza geçeriz demek olmaz bence gitme düğüne.

Saöma buluyorum evet ailesiyle şimdiden görüşmek istemiyorum
Yaptıklarınızla düşünceleriniz birbirinden farklı, bu yüzden de nasıl davranmanız gerektiğini kestiremiyor gibisiniz sanki🙄

Sevgilinizin ailesiyle tanışmak istemiyorsanız, kuzeniyle de arkadaş olmamalı, arkadaşlığı gelinlik seçecek kadar ilerletmemeliydiniz.

Şahsi fikrimdir, ben sevgiliyken düğün dernek bayram seyran özel günler sebebiyle sevgilinin ailesiyle uzaktan veya iç içe görüşmelere sıcak bakmıyorum, ne kuzenleriyle ne dayı amca hala teyze gibi akrabalarıyla bir araya geleceğim organizasyonlara katılmam şahsen, ki öyle de yaptım vaktiyle.

Sizin durumunuzdaysa kuzenle düğüne davet edilecek kadar yakın bir bağ kurup sonra ben katılamam demek garip olacak, giderseniz halayla tanışmış olacaksınız, halayla tanışıp düğünde ailesinden köşe bucak kaçmak da yine tuhaf olacak, velhasıl ayak üstü bile olsa anne baba hala bilimum akrabayla tanışmış olacaksınız.

Şu da var düğüne gelen davet ettiğimizde eve de gelir deyip sizinle tanışmak için eve çağırabilir de sonrasında.

Velhasıl önce kendi içinizde tutarlı olmalısınız, henüz ailesiyle tanışmak istemiyorsanız, sevgilinizin hiçbir akrabasıyla da sıcak ilişkiler kurmamalısınız.

Yaptıklarınızla düşünceleriniz birbirinden farklı, bu yüzden de nasıl davranmanız gerektiğini kestiremiyor gibisiniz sanki🙄

Sevgilinizin ailesiyle tanışmak istemiyorsanız, kuzeniyle de arkadaş olmamalı, arkadaşlığı gelinlik seçecek kadar ilerletmemeliydiniz.

Şahsi fikrimdir, ben sevgiliyken düğün dernek bayram seyran özel günler sebebiyle sevgilinin ailesiyle uzaktan veya iç içe görüşmelere sıcak bakmıyorum, ne kuzenleriyle ne dayı amca hala teyze gibi akrabalarıyla bir araya geleceğim organizasyonlara katılmam şahsen, ki öyle de yaptım vaktiyle.

Sizin durumunuzdaysa kuzenle düğüne davet edilecek kadar yakın bir bağ kurup sonra ben katılamam demek garip olacak, giderseniz halayla tanışmış olacaksınız, halayla tanışıp düğünde ailesinden köşe bucak kaçmak da yine tuhaf olacak, velhasıl ayak üstü bile olsa anne baba hala bilimum akrabayla tanışmış olacaksınız.

Şu da var düğüne gelen davet ettiğimizde eve de gelir deyip sizinle tanışmak için eve çağırabilir de sonrasında.

Velhasıl önce kendi içinizde tutarlı olmalısınız, henüz ailesiyle tanışmak istemiyorsanız, sevgilinizin hiçbir akrabasıyla da sıcak ilişkiler kurmamalısınız.
Ben önceden tanisiyorlar sanmıştım. Bu yazdıklarınız çok doğru eğer sonradan kanka oldularsa ailesi ile gorusmeyeyim demek garip kaçıyor.

Ben önceden tanisiyorlar sanmıştım. Bu yazdıklarınız çok doğru eğer sonradan kanka oldularsa ailesi ile gorusmeyeyim demek garip kaçıyor.
Sevgilisinin kuzeniyle sevgilisi vasıtasıyla arkadaş olmuştur muhtemelen.
Tesadüfen karşılaşılır bir selam verilip geçilir ama gelinlik seçecek kadar arkadaş olunmaz, tabii bu dediğim aileyle henüz tanışmak istemiyorsanız geçerli.
Evlilik arefesindeki kuzenin hazırlıklarında fikren bile olsa yardımcı olursanız o da sizi düğüne davet eder, düğüne giderseniz de halaya hayırlı olsun diyeceksiniz, müzik çalacak dans edeceksiniz haliyle sevgilinizin anne babası dahil herkesin gözü üzerinizde olacak, diğer kuzenler yeğenler vs tanışmaya masanıza gelecek, sevgilinizin anne babası sizi masasına davet edecek, böyle oluyor bu işler.
Kimse düğünde sırası değil demiyor direkt dikkat çekip merak konusu oluyorsunuz.

Dediğim gibi ben ailemle ailesi tanışmadan böyle organizasyonlara katılmadım, her ne kadar çağ atladık gibi görünse de gelin-kaynana konularında hala yüzyıl öncesinde kaldık, annesi babasıyla tanışılmamış kadına ağaç kovuğundan çıkmış muamelesi yapılıyor hala.

Üniversite okuyormuşsunuz neden kompleks yapıyorsunuz? Yapacak ne var? Sevgılınız sızı sevıyor önemlı olan bu. Önemlı olan ınsanın kendını gelıstırmesı, dıller bılıyormussunuz ne guzel. Artılarınızı kendınız ön plana cıkartın. Sız cıkartmazsanız kımse görmez. Kendınızı tabırı caızse pazarlamayı bılmelısınız. Her ortamda bu gerekır iş ortamında da . Kendı negatıf yönlerinizi dile bile getirmeyin, bilin geliştirin ama bunları insanların gözüne sokmaya gerek yok. Kımseyı de ılgılendırmez ayrıca sızın ne okuduğunuz. Sızın ılıskınızde bırbırınıze bıseyler katmanız ve yukarı çekmeniz önemli olan. Kendınıze güvenin, sizin artılarınız başkalarının eksileri.. ben olsam tanışırdım. Hemen evlenilecek diye bi kaide yok. Ayrıca siz onları beğenecek mısınız bakalım? Sizde bi görmelisiniz. Neticede armut dibine düşer. Aileyi tanımalısınız.

bu çocuğun kuzeniyle beraber gelinlik seçecek kadar samimiysen tabii kş düğününe gitmen gerekir. el mahkum ana babasıyla da tanışacaksın. hem iş resmiyete binmeden ailelerle tanışılmasın hem de kuzeniyle kanka olayım olmuyor işte. öbür türlü medeniyetsiz görünürsün.

Ben beni öyle ya da böyle rahatsız hissettirecek bir yere gitmeyi tercih etmem. İçinize sinmiyorsa gitmeyin

Yalnız sen kendini böyle ezdikçe başkaları daha çok ezer ki ezilcek bir tarafında yok ne güzel kendini geliştiren bir genç kızsın. Ailesiyle tanışmak istemiyorsan da gitme bir bahane bul ama ciddi düşünüyorsan eninde sonunda tanışacaksın kaçışın yok

Biz ciddiyiz zaten takılma gibi bi durum yok aramızda sadece benim okulum var evlilik yakında değil ama ara ara konuşuyoruz evlendikten sonra da devam edersin diye ama sıcak bakmıyorum. İlişkilerde evlilik şart değil ilişki işte. Şuan kararsızım anneme de soracağım elbisem vs hazır ayakkabım hazır. Zaten tanıyorlar yani görüyorlar sosyal medyada aileler
Hanımefendi ciddi olabilirsiniz takılabilirsiniz yada beraber yaşayabilirsiniz bunların hepsi sizi ilgilendirir .Aileler işin içine girince o işin büyüsü bi kaçıyor şimdi evlilikde düşünmüyorsunuz ya yarın annesi o niye bana öyle baktı ablası doğum günümde niye aramadı ha bu tip değil çok elit ailedir onlar daha farklı konuşur bu böyle Ben kendi kızım için konuştum ben sıcak bakmıyorum ne zaman bir karar verilir tanisilir niye ilişki diye ailesi müdahil herşeyden haberli olsun.Bu fikir beni bağlar

Merhaba dersiniz bende o kadar medeniyetsiz sayılmam fakat i iş merhaba ile kalmıyor yemeğe çağırırlar onu sorarlar bunu sorarlar sonra samimiyet olur sonrada bir sürü şey ben böyle düşünüyorum genelde akış bu şekilde merhanadan öteye geçmeyi gereksiz buluyorum

doktora yapmış diş hekiminin yaşı vardır
aranızda kaç yaş var

Back
X