- 25 Ağustos 2014
- 21.326
- 51.223
- 798
- Konu Sahibi rubycikokata
O başka bir konu.Yani şuan evlilik yolunda değiliz demek istedim
Bu kadar gerildiğin bir durum ise gitme ama düşünce ve davranışların arasında tezat var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O başka bir konu.Yani şuan evlilik yolunda değiliz demek istedim
Aslında özgüvensiz değilim bu aralar gelecek kaygısı içindeyim bu yaşta tekrar üniversiteye başladım vs eskiden okulun önemi yok derdim şimdi de yüksek lisans yapan arkadaşlarım var onları görünce kalbim kırıldı sanırım çünkü potansiyeli yüksek bi öğrenciydim hep sonra bu hale düştüm.Çok abartıyorsunuz. Altı üstü merhaba, nasılsın diyerek geçecek. Haa evet tüm sülale görüp muhtemelen konuşup sohbetini yapacaklardır. Ama buna takılacak olsanız adamla aynı evde yaşamazdınız bence. Çünkü bu durumda da çevre, sülale ne der diye düşünürdünüz. Sizin asıl çekindiğiniz şey onun diş hekimi olurken sizin lise mezunu olmanız ve kabul etmeseniz de bence de öz güven sorunu yaşıyorsunuz bu durumla ilgili. Öz güveniniz tam olsa bundan çekinmez geçmişteki yaptığınız işleri göğsünüzü gere gere söylerdiniz.
Gitmeyin madem düğüne bu kadar utanıp çekiniyorsanız. Kuzenine de açıklayın durumu. Size değer veriyorsa anlayışla karşılayacaktır sizi.
Ne gibi tezat var anlamadım evlenmeyeceğiz diyorum gitmek saçma geliyor şuan ama sonra da bu adam benim sevgilim gelin arkadaşım neden çekiniyorum diyorum. İçten içe herhalde kaynana yerine koydumO başka bir konu.
Bu kadar gerildiğin bir durum ise gitme ama düşünce ve davranışların arasında tezat var.
Biz ciddiyiz zaten takılma gibi bi durum yok aramızda sadece benim okulum var evlilik yakında değil ama ara ara konuşuyoruz evlendikten sonra da devam edersin diye ama sıcak bakmıyorum. İlişkilerde evlilik şart değil ilişki işte. Şuan kararsızım anneme de soracağım elbisem vs hazır ayakkabım hazır. Zaten tanıyorlar yani görüyorlar sosyal medyada ailelerBen ciddi birşey olmadan aile ile tanışma olayı sorun olur diye düşünüyorum ne gerek var o kadar tanımaya karıştırmaya bu sefer dogumgununuzde aramadı o oldu bu oldu oluyor .Ayrıca bende yarın bir gün kızımın sevgilisi ile öyle evime gelsin gitsin istemem ha araştırmayı yapar bilgiyi alırım kimin nesi fesi öğrenirim fakat yarın ayrılırlar belki ne gerek var kaç kişiyle tanisacagim ne lüzumu var kafasindayim.Bu beni bağlar kızımda gidip kimseniin anası babası ile öyle samimi olmasın fol yok yumurta yok zamanı gelince olsun
Ben sana katılıyorum bence de saçma, fotolarda bir kız kalıyor öyle saçma sapan. Kenarda dururuz ailesine merhaba deyip masamiza geçeriz demek olmaz bence gitme düğüne.Saçma geliyordu hala geliyor ayrıldılar şimdi her fotoda o kız var
Yaptıklarınızla düşünceleriniz birbirinden farklı, bu yüzden de nasıl davranmanız gerektiğini kestiremiyor gibisiniz sankiSaöma buluyorum evet ailesiyle şimdiden görüşmek istemiyorum
Ben önceden tanisiyorlar sanmıştım. Bu yazdıklarınız çok doğru eğer sonradan kanka oldularsa ailesi ile gorusmeyeyim demek garip kaçıyor.Yaptıklarınızla düşünceleriniz birbirinden farklı, bu yüzden de nasıl davranmanız gerektiğini kestiremiyor gibisiniz sanki
Sevgilinizin ailesiyle tanışmak istemiyorsanız, kuzeniyle de arkadaş olmamalı, arkadaşlığı gelinlik seçecek kadar ilerletmemeliydiniz.
Şahsi fikrimdir, ben sevgiliyken düğün dernek bayram seyran özel günler sebebiyle sevgilinin ailesiyle uzaktan veya iç içe görüşmelere sıcak bakmıyorum, ne kuzenleriyle ne dayı amca hala teyze gibi akrabalarıyla bir araya geleceğim organizasyonlara katılmam şahsen, ki öyle de yaptım vaktiyle.
Sizin durumunuzdaysa kuzenle düğüne davet edilecek kadar yakın bir bağ kurup sonra ben katılamam demek garip olacak, giderseniz halayla tanışmış olacaksınız, halayla tanışıp düğünde ailesinden köşe bucak kaçmak da yine tuhaf olacak, velhasıl ayak üstü bile olsa anne baba hala bilimum akrabayla tanışmış olacaksınız.
Şu da var düğüne gelen davet ettiğimizde eve de gelir deyip sizinle tanışmak için eve çağırabilir de sonrasında.
Velhasıl önce kendi içinizde tutarlı olmalısınız, henüz ailesiyle tanışmak istemiyorsanız, sevgilinizin hiçbir akrabasıyla da sıcak ilişkiler kurmamalısınız.
Sevgilisinin kuzeniyle sevgilisi vasıtasıyla arkadaş olmuştur muhtemelen.Ben önceden tanisiyorlar sanmıştım. Bu yazdıklarınız çok doğru eğer sonradan kanka oldularsa ailesi ile gorusmeyeyim demek garip kaçıyor.
Hanımefendi ciddi olabilirsiniz takılabilirsiniz yada beraber yaşayabilirsiniz bunların hepsi sizi ilgilendirir .Aileler işin içine girince o işin büyüsü bi kaçıyor şimdi evlilikde düşünmüyorsunuz ya yarın annesi o niye bana öyle baktı ablası doğum günümde niye aramadı ha bu tip değil çok elit ailedir onlar daha farklı konuşur bu böyle Ben kendi kızım için konuştum ben sıcak bakmıyorum ne zaman bir karar verilir tanisilir niye ilişki diye ailesi müdahil herşeyden haberli olsun.Bu fikir beni bağlarBiz ciddiyiz zaten takılma gibi bi durum yok aramızda sadece benim okulum var evlilik yakında değil ama ara ara konuşuyoruz evlendikten sonra da devam edersin diye ama sıcak bakmıyorum. İlişkilerde evlilik şart değil ilişki işte. Şuan kararsızım anneme de soracağım elbisem vs hazır ayakkabım hazır. Zaten tanıyorlar yani görüyorlar sosyal medyada aileler