• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem ve sevgilim... Ne yapacağım ben?:(((

yorumlarınız için tesekkür ederim arkadaslar.ev almasının nedeni cocuklarının acıkta kalmasını istemiyor, zaten evliliğin devam etme nedenide cocukların psikolojisini düşünmeleriydi, bosanacaklarından emin olmamın nedeni ise hem eşiyle olan bir ses kaydını dinledim bosanma üzerine digeride ilk baslarda arkadas olarak konusrken bundan bana bahsediordu. kızlarla konusmasının nedenide eşinin baskılarından ve yaptıgı cahilce hareketlerden bunalmıs olması yani bi şekilde rahatlama istegi.. buarada eşini zaten 2 yıldır sürekli aldatıor.. yani evlilik zaten bitmiş kızlar

Ne enteresan bir üçlü vesselam
Kk yı nerden buldun kuzum sen?
Birkaç gündür Gönül Ablayı geçtik valla
Enteresann yaa
Ipler bir kontrol edilsin bakalım.

yaa sürekli bişeylerin yalan oldugunu sunu bunu arastırıosunuz hayret bişey hersey dogru adam söledikten sonra bisüre sadece konustuk hala sevgili deildik yani ne didiosunuz böle sacma sapan bence sizde güvensizlik hat safhada

Yok arkadaşım ben size inanıyorum..
Evli adamlarla beraber olan tek siz misiniz canım bu memlekette?gamyoncuiremsu

deryacık o zaman sen evli olduğunu bile bile bir ilişkiye başlamışsan zaten hatayı en baştan yapmışsın.

evli ve iki çocuklu adam, 2 senedir karısını aldatıyor ihtiyaçları için!!!!!, sen de son sevgilisisin, bu adamın karısını boşayıp seninle evleneceğine inanıyor ve güveniyorsun. bizde güvensizlik var diyelim, sende de güven tavan yapmış maşşallah.

yaa sürekli bişeylerin yalan oldugunu sunu bunu arastırıosunuz hayret bişey hersey dogru adam söledikten sonra bisüre sadece konustuk hala sevgili deildik yani ne didiosunuz böle sacma sapan bence sizde güvensizlik hat safhada

Maşallah arkadaşım 2,5 ayda nasıl bir güven verdi bu adam sana pesss takılma lise mezunu olduğuna devam et onun hayatından ne deryalar gelir geçer ...

Lale bu millet KK yı nerden duyuyoda
Hemen ilk mesajlarında kocamı aldatıyorum
Evli adamla beraberim
Yok evlilik dışı hamileyim
Falan konuları Açılıyor 15 gündür..

Sonuçta KK da sadece hayatın içinden yokki
Enteresan ya

Yooo ben sana gayet inanıyorum, inanmadığım tek nokta onun evli olduğunu bilmemen, bence biliyordun ama engelleyemedin kendini. Her neyse konu bu değil zaten. Konu senin gerçeklere gözünü kaptmak konusundaki ısrarın.

Çok canın yanar Derya inan bana tahmin bile edebileceğinden çok. Bunu göze alabiliyor musun? Gerçekten bu kadar acı çekmek istiyor musun? Eğer istiyorsan buyur devam et. Ama bunca insan sana bir şey söylüyorsa bence bi dur ve düşün.

:1shok: pesss pesssssss
güveni tartısıyoruz şimdide acaba sana güvenilir mi?
bence türkiye daha bunu asamadı astıgını düşünen insanlarda azınlıktadır evli ve 2 cocuklu bir adam ve genc sevgilisi yok daha neler

Lale bu millet KK yı nerden duyuyoda
Hemen ilk mesajlarında kocamı aldatıyorum
Evli adamla beraberim
Yok evlilik dışı hamileyim
Falan konuları Açılıyor 15 gündür..

Sonuçta KK da sadece hayatın içinden yokki
Enteresan ya

Zeyno
arkadaş google'a yazmıştır,kadın+aşk+evli+hamile+2 bebe diye KK çıkmıştır..
Bence normal..şakkıdı
Kişi o anki acısı neyse onu yazıyor google'a..
Ben de saç parlatıcısı yazdıydım 2 vakit öncehihoyyyt

kendine güven demedim dikkatini cekerim insanlara güvensizlik...

hakkaten buna inanıyorsunuz, söylediğinizi mantıklı buluyorsunuz di mi...
Allahım yaaaaaaaaaa.....

değil tabi lalişim...
o ilk de değil son da...
bunu yazmak için kkyı bulmuş...
sonra yine kky bulup şöyle bir konu açacak...eski karısını aldatan kocam beni de aldatıyor...
ya da arkadaş adamla evlendikten sonra, adamın sonraki sevgilisi konu açar...kk da çakışırlar...püffffffffffffff

hakkaten buna inanıyorsunuz, söylediğinizi mantıklı buluyorsunuz di mi...
Allahım yaaaaaaaaaa.....

değil tabi lalişim...
o ilk de değil son da...
bunu yazmak için kkyı bulmuş...
sonra yine kky bulup şöyle bir konu açacak...eski karısını aldatan kocam beni de aldatıyor...
ya da arkadaş adamla evlendikten sonra, adamın sonraki sevgilisi konu açar...kk da çakışırlar...püffffffffffffff

Şu evliler de bekarların halinden hiç anlamıyor canım:dilcikar:

Zeyno
arkadaş google'a yazmıştır,kadın+aşk+evli+hamile+2 bebe diye KK çıkmıştır..
Bence normal..şakkıdı
Kişi o anki acısı neyse onu yazıyor google'a..
Ben de saç parlatıcısı yazdıydım 2 vakit öncehihoyyyt

:roflol::roflol::roflol::roflol:
repi acciiip hakettin lalişim...
ammaaa beklemem lazım....

Belkim öyledir nerden biliyosun
Niye biiz kekeliyo bunlar acep ya?
püff

eee...sonra...arkadaş başka konu açar...
ben mühendisim o lise mezunu...boşverin evli olmasını felan...bu sorun olur mu der...
evliliği yazmaz bile...
cevap verin sorun olur mu...

Olirr Zira Eğitim Karı ve Koca arasında ciddi uçurumlar açar
derim Şahsi kanatim kafamçokkarıştı
Naynn sendemi mühendistin,
Anlarsın belkim halindenlaelaelaelaelae

kızlarr nerden başlasam bilemiorum ama çok bunaldım 2,5 aylık bir birlikteliğim var erkek arkadasımla nette tanıstım ilk görüşmemizde ondan cok hoslandım ama bitürlü bana sevgili gibi davranmıordu. ben nedenini sormaya basladım benmle sevgili olamayacagını bunun için önemli nedenlerinin oldugunu söylüordu. bende eger evli deilsen hersey aşılır diodum. sonunda bitmek üzere olan bir evliliği ve 2 cocugu oldugunu söyledi. yıkıldım. ayrılmak istedim. sonra bi şekilde devam ettik. buarada bosanması için 5 ayı var cünkü eşine ev aldı ve borcları bitirip bosanma kararı almışlar.

buarada o 31 yasında ve lise mezunu eczane kalfası bende mühendisim kamuda calısıorum. bosandıktan 1 yıl sonra ailemle tanısıp evlenmek istior benmle ama ben aileme 2 cocugunun oldugunu bosandıgını ve lise mezunu kalfa oldugunu söledigimde cok sorunlar cıkacak biliorum. aynı memleketteniz ve dogum günlerimiz bile aynı birbirimizi cok sevioruz ben mantıklı bakabiliorum ama o daha baglı bana ne yapsam bilmiorum lütfen akıl verin bana :((((

heh şöyle tam yazdığın iyi oldu...
diğer konunda böyle değildi..
neyse gelelim bu konuya...
Okumuşluk okumamışlık sorun olmazda,senin gönlün nasıl razı olucak evliliği yıkmaya...
2 evladı babasız bırakmaya...
hepsini geçtim cidden sevgilinin boşanacağınımı zannettin..:olmaz:
bence yanılıyorsun...
Eşini falan bırakmaz sevgilin..
Boşanmada hikayedir söyleyeyim ben sana..
Yol yakınken dön bu yanlıştan...
Geç kalınca çok üzülürsün sonra...

bende diğer konunuzdaki durumunuza yorum yapmışdım sorunn değil kendi bilen biriyse diye sevgilin...ama o lise ve üniversite mezunu olması dert bile değilmiş...sen hala etiketi mi sorun ettin bunca olayların içinde şaşdım kaldım....:1shok:aileniz bu olaylarımı kabullenir etiketi mi ??

Yooo valla ben Deryaya inanıyorum. Doğrudur yani, beraberdir.
Derya, şu aşağıya yazacağımı günde 10 defa oku, belki sana bir şeyler anlatır.
Sen şu anda kiminle berabersin biliyor musun? Söyleyeyim sana....

Henüz sadece 2.5 aydır tanıdığın, evli, 2 çocuklu, eşini 2 yıldır aldattığı yetmiyormuş gibi, 2.5 aydır da bir genç kızın duygularıyla oynayan yalancı bir erkekle.

Gerisi sana kalmış.Hayat senin.

Belkim öyledir nerden biliyosun
Niye biiz kekeliyo bunlar acep ya?
püff

Olirr Zira Eğitim Karı ve Koca arasında ciddi uçurumlar açar
derim Şahsi kanatim kafamçokkarıştı
Naynn sendemi mühendistin,
Anlarsın belkim halindenlaelaelaelaelae

opsssssssssssssss...ben nişanlanmış ayrılmış adamı bile kaç ay düşündüm olm...üstelik eski nişanlı evliydi başkasıyla...
meendislik düşünme işidir...ben de görevimi ifa ediyorum tam olarak...herkes edecek diye bişey yok...püffffffffffffffff.....

Borçlarını beraber ödüyorlarsa da siz evlenirsiniz ve sen kocana verirsin mühendis maaşını,o da karısına yollar,ay pardon,eski karısına..O güüül gibi geçinip giderken,sana dikenleri batar:1closedeyes:
Eşin de eski karısına karım çok kültürlü,beni aşıyor diye dert yanarken bi bakarlar,aynı yataktalar yine-tatlicadiarzu-
Sen de aldatılmanın dayanılmaz hafifliğiyle savrulursun yaprak gibi senağlama
Acıklı mı oldu :uhm:
Dur bir dakika,şöyle de olabilir,sen aslında aldatılanın karısı değil de kendin olduğunu anlayacak anlayış kültürüne vakıf olup bir anda,ben kimim neyim şeklinde bir silkelenme ve titremeyle kendine gelirsin,sevgilin eşin olmaz,eski eş düşman olmaza.s
Bu nasıldı :uhm:

Son düzenleme:
sinirlerim bozuluyor bazen..
yanlisini biliyorsun konu acmana gerek yok..
ha actin bizi dinleyecek misin???
dinleyeceksen adam seni resmen oyaliyor...
BU ISTEN SANA HAYIR GELMEZ...NOKTA..

Yooo valla ben Deryaya inanıyorum. Doğrudur yani, beraberdir.
Derya, şu aşağıya yazacağımı günde 10 defa oku, belki sana bir şeyler anlatır.
Sen şu anda kiminle berabersin biliyor musun? Söyleyeyim sana....

Henüz sadece 2.5 aydır tanıdığın, evli, 2 çocuklu, eşini 2 yıldır aldattığı yetmiyormuş gibi, 2.5 aydır da bir genç kızın duygularıyla oynayan yalancı bir erkekle.

Gerisi sana kalmış.Hayat senin.

Belkim iki sene olmuştur canım Onu yazalı
Belkim hafıza sorunu yaşıyordur
Belkim b12 eksikliği vardır
Belkimde belkim
püfff
yavan

Back
X