Ben ailem ile onu önceden tanistiramazdim cünkü ailem cok dar görüslüdür erkek arkadasi olayi falan ters hatta TABUdur!hersey görücü usulu mantiginda hala...
Söyle bi durum var ailemin onu istememesi tek basina yasiyor olmasi kimse ona dur veya söyle yap dememsi kendi kafasina göre biridir diye, senden hevesini alip yollar 2 gün sonrasi, veya döver söver süpheleri..o yasina kadar neler görmüs gecirmis kimbilir diyorlar...
Bide su var..annem aramizda ne konusuyorsak mesela telefonda duymak istiyor iste benle nasil konusuyor tavri nasil gibisi..ama ona ne???bana dedikleri seyler belki o duydugunda hosuna gitmez hem rahat olamamki!!! Ama yok neymis ben akli basinda biri olsam öyle yaparmisim dinletirmisim!!
Ailem zaman istedi gidip yasadigi yerde onu arastircam diyor ama gelip istemeleri 3 hafta oluyor ve hala bi faliyet yok..karsi tarafta illaki tabiki bi cevap iyi veya kötü istiyor ona göre kararlarini alirlar ama yok bizimkiler ne hayir diyor ne evet uzatmak istiyorlar sogutmak olaydan!
O türkiyeden degil oda almanyadan ama uzagiz görüsemiyoruz istesek hemen
Ailemin sütten agzi yansa böyle yapmazdi dediklerimi istedigim kisiyi kale alir biseyler yaparlardi.Ben arastirmayin demiyorum hatta karsi tarafta herkeze sorabilirler adres numarada verebilirim diyor..ama cabuk olsun diyorum!
Onlarin akli fikri hala onlarin istedigi gibi damat adayi bulmak ..dindar camiden cikmayan mesela
Hatta ayrildigim nisanlimdan diyorlarki...biz yaptik ve biz ayirdik senin hic bi etkenin yoktu ..lafa bakin ben demeseydim karsi cikmasaydim neden dügün olmadi ozaman?????
Ve bu olmasa baskasinada öyle yapacaklar!
Yas komplexim yok yasimida hic ama hic göstermiyorum ama simdi bulmusum istedigim anlasabildigim kisiyi ...yasanabilecek seylerim var niye erteleyeyim ve elle tutulacak bi kötü huyu yok hani bazi bastan kriterler olur mesela
Aile baskasi herzaman vardi bi bu konuda degil ama bukadarina basardimya ona sükür...ama bana zincirlerimi kirdirmak istemiyorlar hep onlarin himayesinde onlarin komanda altinda olmasini istiyorlar.giymeme ne yedigime kadar..sen bilmessin ne gördünki..eee tabi ne gösterdinizki...parmagimida emmiyorum elbette ama onlar beni daha 7 yasinda gibi görüyorlar biz olmadan sen hicsin diyebiliyorlar!!!Sizce bu normal bi edilecek lafmi????
Okadar laflar ediliyorki o yazdigim cabasi hic kimse bunlara sabir edecegini sanmiyorum inanin..samimi arkadaslarim bile sende peygamber sabrimi var diyorlar mesela..ama ben hadi yine ailemdir beni bu zamanda kadar büyüttü elimi sicak sudan soguk suya degirmedi..istemeden cogu seyimi yaptilar...ama tabiki islerine gelen seyleri!!!hadi ailendir diyorum susuyorum bi kac ay tanidigin birine aileni degismiceksin herhalde diyorum kendi kendime amasida var iste.....
Yok iste annem kafa tutuyor babama...hep senin yüzünden iste bunlar kiza izin verdin calismasina araba aldin rahat gidip gelsin diye, cepi var..seni cok rahat biraktik falan filan..ne rahati evimden isime gelen birisiyim direk ..arkadaslarima bile dogru dürüst nebilim bulusmaya veya alisverise cikmiyorum bumu rahaat hayat???hatta en basit alisverise bile izin cok cogu zaman tek basina...bülbülüm altin kafeste adeta ama onlara göre öyle degil
Ama sakin akliniza gelmesin haaa bi kurtulus ariyorsun falan ..yok öyle bisey ben yinede hayatimdan memnunum ama bi eksikligim var iste...o kisiyi gördüm,isindim biri ve onunla bi ömür sürdürebilecegimin kanatindayim ...cok asiri bi istedimde yok..cok zor biride degilim oda degil!
Ailem sende akil yok parmaginda oynatacak birine varmak var bide seni parmaginda oynatacak birine varmak var...o bize asla yanasmaz saymaz bizi diyorlar..eh siz bastan böyle yaparsaniz yanasmaz tabi kim yanasir istenmedik olarak???
Ailem bu isi uzatmak istedigi kesin ama sebeb yok iste problem bu ve kabullenmek istemiyorlar belirli korkularindan dolayi...ama benim sucum günahim ne onlarin istedigi olsa mutlumu olacagimi saniyorlar acaba olmadi iste gördük...istedikleri cikmassa otur oturdun yerde evlenmicen ozaman diye bagiriyorlar basimizi yakacagina!!!
Bilmiyorum acayip cikmazdayim arkadaslar bukadarini hak etmedimi düsünüyorum
Sizce bi istemeden sonra kac hafta mühlet olur kiz evinin cevap vermesinin öyle bisey varmi????