ailem yüzünden evliliğimde başlayan sorunlar

eşim bana demek baban bu yüzden bu kadar meraklıydı bizi evlendirmeye dedi . seni bana kapattı kullanıyor bizi demeye getirdi. siz olsanız kırılmaz mısınız
Yooo adam doğruları söylemiş . Sizin kolunuza takılacak altınları babanız abiniz için istemiş yahu ötesi var mı ? Hayatımda böylesini duymamıştım

Üsluba bak vay vay, babana yap sen bu atarları kolaysa . Fazla sürmez boşanırsın tekrar zaten bu kafayla .
neden bu kadar kalbiniz kötü hiç anlamıyorum. insanlara kötü kalbinizle kötü kötü yorumlar yapıp kötü cevap alınca da zorunuza gidiyor. ben boşansam ne boşanmasam ne birinin karmaşasını daha da körükleyince mutlu mu oluyorsunuz ?

neden bu kadar kalbiniz kötü hiç anlamıyorum. insanlara kötü kalbinizle kötü kötü yorumlar yapıp kötü cevap alınca da zorunuza gidiyor. ben boşansam ne boşanmasam ne birinin karmaşasını daha da körükleyince mutlu mu oluyorsunuz ?
Siz kötü deyince kötü olmuyorum bu bir . İşi gücü olan başından bir evlilik geçmiş koca kadınsınız . Babanıza annenize sınır çizemiyorsunuz daha . Altın istenir mi ayıp değil mi ? Seneye alsaydı abiniz de evini . Kendi arabası da varken 20 günlük ailenin arabası vırt zırt istenir mi ? 20 günlük evlilik de yatılı misafir olur mu ? Bu tuhaflıklara cinnet geçirip sınır koymayan siz . Gayet de bu evlilik de biter bu gidişle . 20 günde aileniz yüzünden kavgalar başlamış bile

Hayır diyemedim, kapıdan çeviremedim… burda bir erkek eşini ezdirince topa tutuyoruz ya aynısı kadın için de geçerli. Eğer ailenize sınır çizemeyecekseniz ne diye evleniyorsunuz ki? Evlendiğiniz kişiye yazık değil mi?
evlendiğim kişi neden ben hayır dememe rağmen babam onu aradığında sıkıntı yok baba al diyor ? Mesaj atıyorum babam arabayı istedi işimiz var dedim seni de arar sen de aynısını de diyorum yine de sıkıntı yok baba al diyor . Sonra beni arıyor bıktım senin ailenden diyor . Ben napayım peki ?

evlendiğim kişi neden ben hayır dememe rağmen babam onu aradığında sıkıntı yok baba al diyor ? Mesaj atıyorum babam arabayı istedi işimiz var dedim seni de arar sen de aynısını de diyorum yine de sıkıntı yok baba al diyor . Sonra beni arıyor bıktım senin ailenden diyor . Ben napayım peki ?
Baban despot bir adam belli eşin bile çekiniyor . Babana kızıp acısını da hep senden çıkaracak o da belli . Sınırı sen çizeceksin , senin ailen senin baban , senin annen .

Al arabayı tek başına tatile çık temiz

Baban despot bir adam belli eşin bile çekiniyor . Babana kızıp acısını da hep senden çıkaracak o da belli . Sınırı sen çizeceksin , senin ailen senin baban , senin annen .
Kız sinir çiziyor kp damattan destek alıyor burada işleri karıştıran damat aslında

Kınamak istemiyorum ama dünüründen yapacakları bilezikleri istemek çok ayıp ya, sizi rezil etmişler. Babanız baştan sona hatalı, eşinizle niye tartışıyorsunuz ki? Eşiniz de hayır diyemiyorsa açmasın telefonunu.
Ayrıca bir arabası var onunla gidebilir. Çocuk hastalanırsa hastaneye abiniz götürsün.

Kız sinir çiziyor kp damattan destek alıyor burada işleri karıştıran damat aslında
Bence çizmiyor . Hep böyleymiş baba konu sahibine karşı. Evde hiç değer görmemiş hep abisi değer görmüş . Sadece atanıp para getirmeye başlayınca bi tık iyi davranmışlar . Yeni eşiyle ilgisi yok yani . Konu sahibi onların gözünde sömürülecek bir evlat hayat boyu .

Yani bunu açıkladığıma inanamıyorum. Çok basit değil mi? O elin oğlu siz öz evlatlarısınız. Siz anne babanızla iki üç gün küs kalırsınız bir süre sonra hiçbir şey olmamış gibi düzelirsiniz ama eşinizin öyle bir durumu yok ayrıca eşiniz de kayınpederiniz de sizin ailenizin saçmalıklarıyla uğraşmak zorunda değiller tabi ki siz sınır çizeceksiniz.

Bence çizmiyor . Hep böyleymiş baba konu sahibine karşı. Evde hiç değer görmemiş hep abisi değer görmüş . Sadece atanıp para getirmeye başlayınca bi tık iyi davranmışlar . Yeni eşiyle ilgisi yok yani . Konu sahibi onların gözünde sömürülecek bir evlat hayat boyu .
Evet öyle konu sahibi de biliyor da eşi bi tuhaf yok de adama olsun bitsin benim hastane işlerim var desin kırmak istemiyorsan mesela. Çok pasif

keşke elimden fazlası gelse. ağlayarak söyledim anneme yuvamı dağıtacak bu tavırlarınız diye . yani ben babamın karşısına oturup bunları söylesem bana bağırır ortalık karıştırıyorsun gökhanı da sen kışkırtıyorsun der öyle bi baba var bende .

Ya ben bilezik meselesini anlamadım zannettim ki abinin sana düğünde takacağı bileziği geri istediler 😂 yorumlarda görünce ancak algılayabildim.

düğünde kızına takılacak bileziği dünüründen oğluşu için isteyen bir baban var inanılmaz bir durum bu. Kusura bakma ama baban çok yüzsüz ve sen bunlara yaranamazsın seni düşünmüyor sana ve eşine saygı duymuyor boşuna alttan alıp gönlünü yapmaya çalışma. Sınırlarını çiz ama eşin de hayır demeyi öğrenmeli. Üzüldüm gerçekten ailen çok anlayışsız umarım eşinle aran bozulmaz bu yüzden

Evet öyle konu sahibi de biliyor da eşi bi tuhaf yok de adama olsun bitsin benim hastane işlerim var desin kırmak istemiyorsan mesela. Çok pasif
Zaten sessiz bir adam diye de belirtmiş . Konu sahibine tecrübeli üyeler yazıyorlar uyarıyorlar , böyle giderse bu evlilik de boşanma ile biter deyince kötü kalpli oluyoruz . O baba ve anne durmayacaklardır ki . Konu sahibinde de kararlılık yok psikolojide yansıtma mıydı başka birşeymiydi adı tam hatırlayamadım ama eşini suçlu bulmaya başlamış bakın babası yerine.

keşke elimden fazlası gelse. ağlayarak söyledim anneme yuvamı dağıtacak bu tavırlarınız diye . yani ben babamın karşısına oturup bunları söylesem bana bağırır ortalık karıştırıyorsun gökhanı da sen kışkırtıyorsun der öyle bi baba var bende .
Bak benim de kız evladım var seni onun yerine koyarak uyarmak amacım . Ben de boşanmış ailede büyüdüm . Ben de despot bir dedeye sahiptim ama sınırlarımı ta 17 yaşında çizdim izin vermedim . Senin de bunu yapman lazım . Sen bir bireysin çünkü. Anne babanın saçmalıklarına da katlanmak zorunda değilsin .

Back
X