ailem yüzünden evliliğimde başlayan sorunlar

Siz o belgeyi yapay zekaya mı hazırlattınız?
Evet ben de şüphelendim. hiç böyle bir darp raporu/adli rapor görmedim ki sırf dün 8 tane adli rapor tuttum. Raporda kullanılan ifadeler de yaygın olarak kullanılan ifadeler değil.
Şimdi tekrar baktım ve evet özellikle sonuç kısmında yaralanmanın BTM ile giderilip giderilemeyeceği kesinlikle yazılır. Zaten raporun dizaynı da çok saçma gelmişti ama yapay zekanın kurumları taklit edeceğini (ya da insanların bu kadar saçmalayabileceğini) düşünmediğimden hastane sistem farklılığı heralde diye düşünmüştüm.
Bariz hanfendi bizim aklımızla alay ediyor. Allah akıl fikir versin, ne diyelim

Son düzenleme:
Evet ben de şüphelendim. hiç böyle bir darp raporu adli rapor görmedim ki sırf dün 8 tane adli rapor tuttum. Raporda kullanılan ifadeler de yaygın olarak yazılan ifadeler değil.

Ben yapay zeka olduğunu düşünüyorum. Darp edilen yerdeki, dokudaki ödem-morartı ne kadarlık ölçülerde bu eklenmemiş. Buna bakıyorlae adli belgelerde. Belgeyi hekim bilgiaayarda doldurup, çıktısını alıp, imzalayıp, hastaya veriyor, hasta yani darpa uğrayan kişi bu çıktısı alınmış kağısı hastane polisine imzalatır. Daha sonra savcılıkta ya da emniyette şikayetçi olunur. Bu kadar uzun hikaye halinde olay öyküsü yazmıyorlar.

Ben yapay zeka olduğunu düşünüyorum. Darp edilen yerdeki, dokudaki ödem-morartı ne kadarlık ölçülerde bu eklenmemiş. Buna bakıyorlae adli belgelerde. Belgeyi hekim bilgiaayarda doldurup, çıktısını alıp, imzalayıp, hastaya veriyor, hasta yani darpa uğrayan kişi bu çıktısı alınmış kağısı hastane polisine imzalatır. Daha sonra savcılıkta ya da emniyette şikayetçi olunur. Bu kadar uzun hikaye halinde olay öyküsü yazmıyorlar.
Evet o raporları düzenleyen benim, önceki mesajımı editledim bariz eksik ve saçma bir template
İnsanların ilgi çekmek sempati kazanmak için yapacağı şeylerin sınırı yok, çok garip bir dönemdeyiz

Evet o raporları düzenleyen benim, önceki mesajımı editledim bariz eksik ve saçma bir template
İnsanların ilgi çekmek sempati kazanmak için yapacağı şeylerin sınırı yok, çok garip bir dönemdeyiz
Ama ben şüphemi yazar yazmaz attı belgeyi . Gerçek olduğuna inandım çok da üzüldüm . Emin misiniz belge konusunda ? Bana gerçek gibi gelmişti 🧐

Adı soyadı da var açıkça belge de bekarlık soyadı yani ve evlilik soyadını gizlemiş sadece . Abisi ile aynı soyadı . Yeni evlendi ya bekarlık soyadını da kullanıyordur diye düşündüm . Bilemedim kafam karıştı .

Evet ben de şüphelendim. hiç böyle bir darp raporu/adli rapor görmedim ki sırf dün 8 tane adli rapor tuttum. Raporda kullanılan ifadeler de yaygın olarak kullanılan ifadeler değil.
Şimdi tekrar baktım ve evet özellikle sonuç kısmında yaralanmanın BTM ile giderilip giderilemeyeceği kesinlikle yazılır. Zaten raporun dizaynı da çok saçma gelmişti ama yapay zekanın kurumları taklit edeceğini (ya da insanların bu kadar saçmalayabileceğini) düşünmediğimden hastane sistem farklılığı heralde diye düşünmüştüm.
Bariz hanfendi bizim aklımızla alay ediyor. Allah akıl fikir versin, ne diyelim
Ben de benim gördüklerim gibi olmayabilir her yerde diye düşünmüştüm. Yazana çok da dikkat etmedim. Çok garip gelmişti sadece abisinin bu kadar iş ilişkilerini riske etmesi bu parasızlıkta.

Adı soyadı da var açıkça belge de bekarlık soyadı yani ve evlilik soyadını gizlemiş sadece . Abisi ile aynı soyadı . Yeni evlendi ya bekarlık soyadını da kullanıyordur diye düşündüm . Bilemedim kafam karıştı .
yapay zeka böyle adli olaylarda yapmaz bence gerçek bu kadar detaylı yapamaz

Valla kan bağı vs diyenlere sakın inanma . Senin gerçekte bir ailen yok . Kayınbabana anlat herşeyi , savcılığa da anlat . Başka türlü bunlardan kurtulamazsın . Gerçekten üzüldüm . Eli kırılsın .
Olay sonradan oldu farkında mısınız? Olayın ilk başında yorum yaptım. Anne babanı sil diyemezdim heralde, ne bileyim ben abisinden dayak yiyeceğini ya da abisiyle bu tip sorunları olduğunu, yazdığı yazıda hiç darp ettiklerinden bahsetmemiş. Meğer böyle huyları varmıs ailenin, müneccim de değilim. Her anne baba da kötü değil, tabi ki genel yorum yapacaktım. Elleri kırılsın inşallah, bu başka bir boyuta evrildi konu. Benim yorumla alakası yok.

avukat gerekli tüm deliller toplandıktan sonra dava dilekçesi için tekrar arayacağım sizi dedi şikayetçi de olduk dediğim gibi ama salınmış maalesef olay sırasında alkollü olduğu için . İçim o kadar kötü ki
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm umarım cezasını çeker para delisi olmuslar

avukat gerekli tüm deliller toplandıktan sonra dava dilekçesi için tekrar arayacağım sizi dedi şikayetçi de olduk dediğim gibi ama salınmış maalesef olay sırasında alkollü olduğu için . İçim o kadar kötü ki
Cok geçmiş olsun, eşiniz ile sureci yürütün. Çok üzgünüm

Benim için konu inandırıcılığını çok önce kaybetmişti açıkçası. Eşiyle sevisemeyecek, onu itecek kadar travması olduğunu söyleyip 1 gün sonra bunu hemen aşması ve çok iyi gittiklerini söylemesi. Konu ne zaman sönümlense yeni ve aşırı büyük bir olayın olması gibi bir kac tane detay sebebiyle ben konudan koptum.
Ne kadarı doğru ne kadarı etkileşim nedeniyle uyduruluyor bilemiyorum ama bana geçmiyor.

Olay sonradan oldu farkında mısınız? Olayın ilk başında yorum yaptım. Anne babanı sil diyemezdim heralde, ne bileyim ben abisinden dayak yiyeceğini ya da abisiyle bu tip sorunları olduğunu, yazdığı yazıda hiç darp ettiklerinden bahsetmemiş. Meğer böyle huyları varmıs ailenin, müneccim de değilim. Her anne baba da kötü değil, tabi ki genel yorum yapacaktım. Elleri kırılsın inşallah, bu başka bir boyuta evrildi konu. Benim yorumla alakası yok.
Yok olabilir konuyu başından takip etmemişsinizdir sadece biraz aksi ama kızlarını seven aile sanmışsınızdır . Maalesef Palu ailesi gibiler . Ölen bebeğinin mezarına gitmesine izin vermeyecek kadar kötüler

Konu inandırıcılığını yitirmiş ama belki bazı yerler doğrudur diye yazayım ben.

Şimdi ailesi varlıklı tek evlat olan eşiniz çocuk sahibi olamadığı için ( erkek kaynaklı) ilk eşi ondan boşanıyor.

Bu tipteki aileler hemen hiç evlenmemiş bir kız ararlar önce, sizin geçmişinizi de biliyorlar neticede ( yanlış anlaşılma olmasın benim değil ailenin zihniyetinden bahsediyorum).

Gidipte hamile olarak baba evine dönen birine pek talip olmazlar yani üzgünüm oluyorlarsa bunun iki sebebi vardır.

Bir sorunun eşinizden olmadığı inancı sizden çocuğu olur düşüncesi, ikincisi ise çocuğu olmayacağı bilindiği için eşinize talip çıkmaması( küçük yerde duyulur bunlar )

Sonuç olarak babaların anlaşması ile yapılan bir evlilik bence, babanız en baştan ben bu evliliği yaparım ama şu kadar para isterim demiş bir nevi başlık parası kpeder ve eşiniz verecekmiş zaten siz öğrenince ( eşinizin kredi çekmesini) ortalık karışmış olay bundan ibaret.

Benim için konu inandırıcılığını çok önce kaybetmişti açıkçası. Eşiyle sevisemeyecek, onu itecek kadar travması olduğunu söyleyip 1 gün sonra bunu hemen aşması ve çok iyi gittiklerini söylemesi. Konu ne zaman sönümlense yeni ve aşırı büyük bir olayın olması gibi bir kac tane detay sebebiyle ben konudan koptum.
Ne kadarı doğru ne kadarı etkileşim nedeniyle uyduruluyor bilemiyorum ama bana geçmiyor.
Üşenmedim ai analizi yaptım. Buyrun buradan yakın. 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• Screenshot_20260917_150432_com.android.chrome_edit_7585572479570.webp
    Screenshot_20260917_150432_com.android.chrome_edit_7585572479570.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 307
Hahahah aynısını ben de yaptım paylaşacaktım ama görselde boyanmış yerler var diye mi ai diyor bilemedim. O yerleri dahil etmeyip alttaki bölümleri attığımda gerçek çıktı, ai değil dedi

Hahahah aynısını ben de yaptım paylaşacaktım ama görselde boyanmış yerler var diye mi ai diyor bilemedim. O yerleri dahil etmeyip alttaki bölümleri attığımda gerçek çıktı, ai değil dedi
Google görsellerdeki darp raporu şablonları çok farklı görünüyor. Uzun uzun açıklamalar falan yok. Buradaki doktor ya da sağlık memuru arkadaşlar daha iyi bilir tabi ben sisteme hâkim değilim. 🤷🏻‍♀️

Sadece 20-25 gün içinde bu kadar olay olması dizi senaryosu gibi hissettirdi. Yani konu sahibinin ailesi problemli insanlar bunda hemfikiriz. Ama sanki olaylar uyduruluyor ki biz onlara daha çok saydıralım, yani aşırı duygusal bir destek ihtiyacı var konu sahibinin. Eşinin bir anda telefonda aslan kesilmesi, kayınailenin inanılmaz bir şekilde ona arka çıkmaya başlaması vs. Sanki herkes konu sahibinin kafasının içinde bir karakter ve onu duygusal tatmin edecek şekilde davranıyorlar. Gerçekse Allah yardımcısı olsun ama duygusal destek için uyduruluyorsa durum çok daha vahim. 🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• 1789670421172.webp
    1789670421172.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 228
Yapay zekaya sordum böyle cevap verdi adli islemleri yapamaz

Eklentiler

• Screenshot_20260917-224952.webp
    Screenshot_20260917-224952.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 216
Konu sahibi doğru mu söylüyor bilmiyorum ama yapay zekayla yapılmış mı diye yine yapay zekaya sorup, onun verdiği tahmini de “%97 sahte” diye paylaşmak pek mantıklı değil.

Back
X