- Emoji Skoru
- 469
- Puanlar
- 18
Mesela bi keresinde şöyle bişey olmuştu bu okullardaki birer haftalık tatillerin yeni çıktığı zamanlardı benim de annemlerin evinde bi odam vardı ablamla ikimizindi ablam gidince onun bazasını benimkiyle birleştirdim bi çalışma masası bi dolap vs var bide üniversiteden bir arkadaşım kızıma anne yani bi yatak hediye etmişti bu elelenin elektrikli beşiklerindendi ninni falan çalıyordu . Onu kurup yatakla birleştirmiştim ama bebeğimi kaybettikten sonra sökmedim öyle duruyordu o odada ders falan çalışıyordum yemeklere bile çıkmazdım babam yemekten sonra arkadaşlarıyla dışarı giderdi o zaman çıkardım denk gelmemek için onunla . Neyse bu tatillerin birinde abim yengem ve yeğenim geldi yeğenim küçüktü o zaman. Normalde de gelirlerdi abimin odasında kalırlardı . O zaman geldiklerinde yengem süedanın yatağı büyük biz orda kalalım bebek aramızda yatacak falan dedi ben de tamam ben abimin odasında yatarım dedim bu sefer yengem canım biz eşyaları oraya koyduk da bebek uyandıkça eksiklerini alırız falan seni de uyandırırız gerek yok dedi ben salonda yattım . Onlar gelmeden önce de beşiği kurulu bi şekilde gömme dolabın içine yanlamasına soktum. Sabah abimle babam dışarı çıktılar o gün işte o denizlideki tarlaları sattıkları gündü resmi işleri falan vardı yengem de ablamla görüntülü konuşuyordu bebek ağlayınca odaya bi gittim nasıl çıkardılar o dolapta onu nasıl buldular en ufak fikrim yok ama çocuğu benim bebeğimin beşiğine bir güzel yatırmışlar sonra da utanmadan bu otomatikmiş gece boyu sallandı durdu çok rahat ettik falan dediler söktüler götürdüler abimle beşiği . Annem ne dedi biliyor musunuz? Kime yarayacak orda duran beşik abartma herşeyi dedi