ailem yüzünden evliliğimde başlayan sorunlar

Kazen bey etiketlemeleri görmeyebilir çünkü aktif etmediyse bildirimleri kapalıydı.

Hayır mümkün değil, emin olmadan birleştirme işlemi yapılmaz ki zaten 30 Ekim 2025’te çift üyelikle konular açtığı ve konuları gerçeklikten uzaklaştığı için + üyelikleri 3 kızkardeş kullandıklarını söylediği için ve bunların hepsi yasak olduğundan üyelik birleştirilmesi yapılmıştı.

Üyeliklerin birleştirilmesinin akabinde konu sahibi üyelik iptali yapıp gitmişti.

30 Ekimde üyelik iptali yaptıktan 2 gün sonra 1 Kasım 2025’te suhendann üyeliğini alarak sitede aktif olmaya devam etti.
Zort :D

Teşekkürler cevap için abla 💖 Bu arkadaş kronik hikayeci yani anlaşıldı merkez.

Bebek kaybı ile ilgili buna teselli mesajı atanların ahi tutar ama ben diyeyim... Bu kadar alçaklık olmaz

Zort :D

Teşekkürler cevap için abla 💖 Bu arkadaş kronik hikayeci yani anlaşıldı merkez.

Bebek kaybı ile ilgili buna teselli mesajı atanların ahi tutar ama ben diyeyim... Bu kadar alçaklık olmaz
Ne geçiyor ellerine buralara böyle hikayeler yazınca

Canım profili kapadın diye hiçbir şey göremiyor değiliz, o attığım konu tam profilinde.
Katipçiğim sen akıllı kadınsın, şimdi bu üye öğretmen mi ebe mi ? Ebeyse okullarla ilgili konudaniye öğrencilerini şikayet etti ? Sühendan sen kimsin ?

Katipçiğim sen akıllı kadınsın, şimdi bu üye öğretmen mi ebe mi ? Ebeyse okullarla ilgili konudaniye öğrencilerini şikayet etti ? Sühendan sen kimsin ?
Orman koruma memuruymuş aynı zamanda @papatya76arzu 'nun bulduğu mesaja göre.

Aşırı derecede kafam karıştı bir an yine bazı üyeler benim konumda kendi aralarında kavga ettiler falan sandım isimler o kadar alakasız
Arkadaşlar tek kelime anlamasam da benim başka kız kardeşim yok serebral palsili bi kardeşim var ablam da burayı bilmez etmez bana bile kızdı oraya buraya yazma herşeyini diye . Dilara kim ben onu da anlamadım biri ağrı demiş ora ne alaka kim ebeymiş onu da anlamadım . Biri bana bişeyleri özetleyebilir mi
Masummm

downtownda kahve içtiğim ve çocuğunun okulunda görev yaptığımı tesadüfen öğrendiğimiz arkadaş kullanıcı adını bulamıyorum çünkü mesaj kutuma abuk subuk eski mesajlar gelmiş lütfen ortaya çıkar mısın okuyorsan
Bacı ne diyon ? Ya sen tedaviliksin ya biz tedavilik olacağız az kaldı

Ben orman koruma memurluğunun gerçekliğine inanıyorum şahsen.
Fake meslek olarak kimsenin aklına gelmeyecek bir meslek. Yani fake öğretmen olur, hemşire olur, mühendis olur, avukat olur ama fake orman koruma memuru da olmaz artık ya :D

Ben orman koruma memurluğunun gerçekliğine inanıyorum şahsen.
Fake meslek olarak kimsenin aklına gelmeyecek bir meslek. Yani fake öğretmen olur, hemşire olur, mühendis olur, avukat olur ama fake orman koruma memuru da olmaz artık ya :D
Çok fazla Amerikan dizisi izleyip Ranger olmak istedi belki bilemeyiz :D

Teşekkürler cevap için abla 💖
Rica ederim ☺️

Genel bir bilgilendirme olsun, tek tek bütün üyelerle ilgili not tutmuyoruz ama şüpheli bulduğumuz ya da üyelerin şüpheli bulduğu üyeler ve içerikleri hakkında veya yöneticileri kandırdığını sananlar, bazı şikayet raporları vs vs hakkında not tutarız biz.

Not tutma sistemimizde zaman zaman üyelerin hafızalarından da yararlanırız.

Sayfalarrrrr sayfalarrr önce içim dışım vesvese oldu yazmıştım cidden öyleyim hâlâ,
Bazı nsanlara düşüncelerini, merhametlerini,kimi zaman da fikirlerini sorgulattınız,anneler burada empati yaptı üzüldü,

özür dilemek erdemdir bu arada
Ben gerçekten üzülmüştüm ya bebek kaybı şiddet boşanma sıkıntılı aile

Sitedekilere acımasız demiş bir de şaka gibi ya

Ben gerçekten üzülmüştüm ya bebek kaybı şiddet boşanma sıkıntılı aile
Tabii insanız sonuçta haliyle üzülüyor insan :(
Ama Ben bipolar aile bireyiyle yaşıyorum,en baştaki sayfalarda tek yorum yaptım,asla inanmadım,hiç inandırıcı değildi,hatta boşandıktan 5 ay sonra evlendim dedi,orada emin oldum

Sayfalarrrrr sayfalarrr önce içim dışım vesvese oldu yazmıştım cidden öyleyim hâlâ,
Bazı nsanlara düşüncelerini, merhametlerini,kimi zaman da fikirlerini sorgulattınız,anneler burada empati yaptı üzüldü,

özür dilemek erdemdir bu arada
Şu kıyafet veli eğitimle ilgili konuya da yazmış 🙈

Sitedekilere acımasız demiş bir de şaka gibi ya
Darp raporundada azar çekmişti 🤣

Cidden akil sağlığından şüphe ettim bu kadar entrikaları nasıl düşünüp yazdın, çevrende mutlaka birinin başına geldi sende bunu kendi lehine çevirip kendin yaşamış gibi anlattin,
Ve oğlunun olduğunu birçok yerde yazmış hamilelik gruplarında bir sürü mesajı var
Gerçekten çocuğu varsa bu kafayla nasıl çocuk yetiştiriyor bunlar anlamak zor 🤦‍♀️

Back
X