Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz 1 aydır aramızda olduğunuz için konulara duygusal yaklaşmanız doğal ama buradaki tecrübeli üyeler bilir, zeynepguven1986 vakası yaşadık, cavidan vardı karnındaki bebeğine yorgan örterdi o direkt ben trollüm diye bağırırdı içerikleriyle ama olsun.Ben gerçekten üzülmüştüm ya bebek kaybı şiddet boşanma sıkıntılı aile
Kaos arıyormuşuz bak bak . Bu konular gayet dramatik , kadının ezildiği , bebek ölümü olan bir konuydu . Kaos arasak eğlenceli konu dolu.4 aylık bir anneyim. Ailem uzakta iş arkadaşlarım derdimi açamayacağım kadar egoist insanlar . Hastanede dışında bir tane dostum yok. Bir adam sevdim peşinden ailemden kopup geldim bir hayat kurdum. Evliliğimizin başından beri mesafeli olduğumuz ailesiyle doğuma yakın barışması ve aşırı kaynaşması canımı sıktı ve burdan paylaşmak istedim. Daha önce iki konu açtım merak eden okuyabilir. Bana resmen seni kim sallıyor sen hiçbişey yapamazsın sen bişey yapabilcek biri değilsin demeye getirilen cümleler kuruldu. Ben aptal değilim hepiniz kadar ayırıyorum doğruyu yanlışı. Ama ben anneyim sürekli...
- suhendann
- Yorumlar: 14
- Forum: Bebek / Çocuk Büyütürken
Sitedekilere acımasız demiş bir de şaka gibi ya
Ben cidden insanlar neden böyle hikayeler uydurur anlam veremiyorumHenüz 1 aydır aramızda olduğunuz için konulara duygusal yaklaşmanız doğal ama buradaki tecrübeli üyeler bilir, zeynepguven1986 vakası yaşadık, cavidan vardı karnındaki bebeğine yorgan örterdi o direkt ben trollüm diye bağırırdı içerikleriyle ama olsun.
Yıllarca kadın gibi yazışan bir arkadaşımız vardı, salladığı yalanlar ortaya çıkınca aniden hastaneye yatırılan bir arkadaş vardı, bir tanesi öldü mesela kocası veda mektubunu buldu.
KK Kadınlarının bünyesi alışık, sizde alışırsınız![]()
Bu konuya olan inancimi kaybetmiştim, yazmayı bırakmıştım ve patlamasını merakla bekliyordum yine yanilmamisim. Ne anlıyorlar bir de bebeğimi kaybettim diye insanlara duygu sömürüsü yaptı. Son olaylar zaten 25 günlük evlilikte son 1 haftada yaşandı inanılacak gibi değildi. Amaç nedir senaryo yazarı mi arkadaş deneme mi yapiyo burada? @Mune bunların derdi ne abla ya?
@cilek.yagmuru uyanmış mevzuya ama o hesap bununla bağlı değildi o zaman tabii
Kadın da haklı, infial getiren konu değil bu. Bunları da çok fazla konuşmalarından, hikayeyi çok dallandırıp budaklandırmalarından, bir süre sonra ne yalan söylediğini unutup başka bir şey anlatmalarından falan anlıyoruz. Gerçi ben burda çok farklı birinden şüphelenip rapor etmiştim.Henüz 1 aydır aramızda olduğunuz için konulara duygusal yaklaşmanız doğal ama buradaki tecrübeli üyeler bilir, zeynepguven1986 vakası yaşadık, cavidan vardı karnındaki bebeğine yorgan örterdi o direkt ben trollüm diye bağırırdı içerikleriyle ama olsun.
Yıllarca kadın gibi yazışan bir arkadaşımız vardı, salladığı yalanlar ortaya çıkınca aniden hastaneye yatırılan bir arkadaş vardı, bir tanesi öldü mesela kocası veda mektubunu buldu.
KK Kadınlarının bünyesi alışık, sizde alışırsınız![]()
Arkadaşlar kız kardeşim uzun süredir atama bekliyor muhafaza memuru kendisi . Atanma umuduyla uzun süredir çocuk düşünmüyorlardı ama allah nasip etti şu an 3 aylık hamile ve ne yazık ki yıllardır beklenen alım ilanı dün gelmiş . Kpss puanı yüksek ancak parkur mülakatında yük taşıma vesaire var üstelik sağlık raporu istiyorlar gizleme durumu yok gebeliğini . Gebelik sebebiyle mülakata çağırılmamaktan korkuyor bu konularda sistem nasıl işliyor bilgi sahibi olan var mı ?
Ahanda buyrun şimdi ogretmenmi muhafaza memurumu ebemi ne bu![]()
Naptın ? Şimdi düşünür dururum kim diye ?Kadın da haklı, infial getiren konu değil bu. Bunları da çok fazla konuşmalarından, hikayeyi çok dallandırıp budaklandırmalarından, bir süre sonra ne yalan söylediğini unutup başka bir şey anlatmalarından falan anlıyoruz. Gerçi ben burda çok farklı birinden şüphelenip rapor etmiştim.
Oğlan mı ? Hani kızdı vefat eden bebek ? Kardeşim orman koruma memuru yazmış . Hey allahım kaçıncı kardeş bu ? Mitoz bölünme mi yaşıyorlar ?Ve oğlunun olduğunu birçok yerde yazmış hamilelik gruplarında bir sürü mesajı var
Gerçekten çocuğu varsa bu kafayla nasıl çocuk yetiştiriyor bunlar anlamak zor![]()
Ben cidden insanlar neden böyle hikayeler uydurur anlam veremiyorum
Kadınların yaşadığı zorluklar malum o yüzden evlilik aile gibi konularda gerçek olma ihtimali yüksek gibi geliyordu da artık ciddiye almamak gerekiyor sanırım. Çok tuhaf insanlar var Allah akık fikir versin![]()
Yok anacığım ben artık yemem 3 abla artı senin aynı hesabı kullandığınızı. Sana hikayende başarılarrrrrrBiz 4 kız kardeşiz. Burda en büyük ablam hamilelik sürecinde sonrasında kayınvalidesi ile yaşadığı problemler alakalı yazdıktan sonra bir süre diğer ablam yazmış ve biri şikayet edince sanırım hesabı iptal edilmiş o yüzden ben hesap açtığımda beni sıkı sıkı uyardılar başka birinin kullandığından bahsetme diye. Bahsettiğiniz erkek bebek ablamın bu yüzden bazı yerlerde yeğenim bazı yerlerde bebeğim olarak geçiyor ve ever yeğenimin kafa çevresi sorunuyla çok uzun süre uğraştık. Eniştem de doğulu ve illallah bir ailesi var benim de babaannem doğulu dedem acıpayamdan kocaeliye göç etmiş bir ailenin oğlu babam da oralı
Babamın ilk evliliğinden olan ama kendi ablamdan daha yakın olan nursena ablam var ara ara o da kullanmış . Kendisi orman muhafaza memuru şefiyle alakalı bir içerik yazmış baya linçlenmiş sanırım sonra kullanmamış . Ama kendi ablam burayı lise yıllarından beri kullanıyor ve daha önce de burda hesapları yüzünden problem yaşamış . 2 değil 3 hesap var yani son kullandığım benim hesabım bir nursena bide zehra dilara ablamın var hesabı diğer kardeşimiz zaten bahsettiğim gibi spli .
Hiç kimse ruh hastası değil yani . Herkesin kendine has bi yaşantısı var ve kardeş olduğumuz için bu kadar paralel hepsi .
2 yaşında oğlum var yazmışOğlan mı ? Hani kızdı vefat eden bebek ? Kardeşim orman koruma memuru yazmış . Hey allahım kaçıncı kardeş bu ? Mitoz bölünme mi yaşıyorlar ?![]()
İnandırıcılığı kalmadı artık olayınBiz 4 kız kardeşiz. Burda en büyük ablam hamilelik sürecinde sonrasında kayınvalidesi ile yaşadığı problemler alakalı yazdıktan sonra bir süre diğer ablam yazmış ve biri şikayet edince sanırım hesabı iptal edilmiş o yüzden ben hesap açtığımda beni sıkı sıkı uyardılar başka birinin kullandığından bahsetme diye. Bahsettiğiniz erkek bebek ablamın bu yüzden bazı yerlerde yeğenim bazı yerlerde bebeğim olarak geçiyor ve ever yeğenimin kafa çevresi sorunuyla çok uzun süre uğraştık. Eniştem de doğulu ve illallah bir ailesi var benim de babaannem doğulu dedem acıpayamdan kocaeliye göç etmiş bir ailenin oğlu babam da oralı
Babamın ilk evliliğinden olan ama kendi ablamdan daha yakın olan nursena ablam var ara ara o da kullanmış . Kendisi orman muhafaza memuru şefiyle alakalı bir içerik yazmış baya linçlenmiş sanırım sonra kullanmamış . Ama kendi ablam burayı lise yıllarından beri kullanıyor ve daha önce de burda hesapları yüzünden problem yaşamış . 2 değil 3 hesap var yani son kullandığım benim hesabım bir nursena bide zehra dilara ablamın var hesabı diğer kardeşimiz zaten bahsettiğim gibi spli .
Hiç kimse ruh hastası değil yani . Herkesin kendine has bi yaşantısı var ve kardeş olduğumuz için bu kadar paralel hepsi .
Kafayı hamilelik, bebek, erken doğum vs. tarzı bozan bir erkek olduğunu düşünüyorum. Birde daha önceki fake konulardan anladığım kadarıyla bu tür konular genelde aşırı romantik ve duygusal bakış dille yazılıyor.Ya sen tatlı su kurnazı mı sanıyorsun kendini @suhendann herkes aptal bir sen akıllı. Erkek olma ihtimaline daha çok inandım şu an. Erkekleri yakalarsın da "kim, nerde, kim görmüş, nasıl " moduna girerler ya tepkilerin aynı öyle. Beynin resetlendi bir anda sakin ol![]()
@Heytttt beBen de birkaç eski mesajı buldum
Hesaplar parayla mı açılıyor da herkes birbirinin hesabına giriyor :) bırak bu işleriBiz 4 kız kardeşiz. Burda en büyük ablam hamilelik sürecinde sonrasında kayınvalidesi ile yaşadığı problemler alakalı yazdıktan sonra bir süre diğer ablam yazmış ve biri şikayet edince sanırım hesabı iptal edilmiş o yüzden ben hesap açtığımda beni sıkı sıkı uyardılar başka birinin kullandığından bahsetme diye. Bahsettiğiniz erkek bebek ablamın bu yüzden bazı yerlerde yeğenim bazı yerlerde bebeğim olarak geçiyor ve ever yeğenimin kafa çevresi sorunuyla çok uzun süre uğraştık. Eniştem de doğulu ve illallah bir ailesi var benim de babaannem doğulu dedem acıpayamdan kocaeliye göç etmiş bir ailenin oğlu babam da oralı
@Heytttt be Tam alıntı yapamadım sanırım 1 önceki sayfada yazdım birkaç yerde daha oğlum var falan yazmışOğlum 43 günlük