ailem yüzünden evliliğimde başlayan sorunlar

Henüz 1 aydır aramızda olduğunuz için konulara duygusal yaklaşmanız doğal ama buradaki tecrübeli üyeler bilir, zeynepguven1986 vakası yaşadık, cavidan vardı karnındaki bebeğine yorgan örterdi o direkt ben trollüm diye bağırırdı içerikleriyle ama olsun.
Yıllarca kadın gibi yazışan bir arkadaşımız vardı, salladığı yalanlar ortaya çıkınca aniden hastaneye yatırılan bir arkadaş vardı, bir tanesi öldü mesela kocası veda mektubunu buldu.

KK Kadınlarının bünyesi alışık, sizde alışırsınız ☺️
Mune abla cavidanda ilk yazdığında güzel yaziyordu ortalarda saçmalıyordu ama komikti baya güldürüyordu, bunun gibi kac gündür uzmuyodu insanları

Biz 4 kız kardeşiz. Burda en büyük ablam hamilelik sürecinde sonrasında kayınvalidesi ile yaşadığı problemler alakalı yazdıktan sonra bir süre diğer ablam yazmış ve biri şikayet edince sanırım hesabı iptal edilmiş o yüzden ben hesap açtığımda beni sıkı sıkı uyardılar başka birinin kullandığından bahsetme diye. Bahsettiğiniz erkek bebek ablamın bu yüzden bazı yerlerde yeğenim bazı yerlerde bebeğim olarak geçiyor ve ever yeğenimin kafa çevresi sorunuyla çok uzun süre uğraştık. Eniştem de doğulu ve illallah bir ailesi var benim de babaannem doğulu dedem acıpayamdan kocaeliye göç etmiş bir ailenin oğlu babam da oralı

Babamın ilk evliliğinden olan ama kendi ablamdan daha yakın olan nursena ablam var ara ara o da kullanmış . Kendisi orman muhafaza memuru şefiyle alakalı bir içerik yazmış baya linçlenmiş sanırım sonra kullanmamış . Ama kendi ablam burayı lise yıllarından beri kullanıyor ve daha önce de burda hesapları yüzünden problem yaşamış . 2 değil 3 hesap var yani son kullandığım benim hesabım bir nursena bide zehra dilara ablamın var hesabı diğer kardeşimiz zaten bahsettiğim gibi spli .

Hiç kimse ruh hastası değil yani . Herkesin kendine has bi yaşantısı var ve kardeş olduğumuz için bu kadar paralel hepsi .
Kıvranıp durma, @Kazen kızabiliyor böyle şeylere.

Arkadaşlar bu site zeynepguven vakasını atlattı. O konuyu hiç unutamıyorum arkası yarın gibi gelip gelip anlatıyordu. Herkeste üzülüyordu ☺️ o KV deyide öldürmüştü sonunda orda patladı zaten illa çıkıyor ortaya

Arkadaşlar bu site zeynepguven vakasını atlattı. O konuyu hiç unutamıyorum arkası yarın gibi gelip gelip anlatıyordu. Herkeste üzülüyordu ☺️ o KV deyide öldürmüştü sonunda orda patladı zaten illa çıkıyor ortaya
Koltuğu evi yanandi o değil mi? Bu arkadaşta da aynı arkası yarinlik var aynı kişi bile olabilir :)

Babamın ilk evliliğinden olan ama kendi ablamdan daha yakın olan nursena ablam var ara ara o da kullanmış . Kendisi orman muhafaza memuru şefiyle alakalı bir içerik yazmış baya linçlenmiş sanırım sonra kullanmamış . Ama kendi ablam burayı lise yıllarından beri kullanıyor ve daha önce de burda hesapları yüzünden problem yaşamış . 2 değil 3 hesap var yani son kullandığım benim hesabım bir nursena bide zehra dilara ablamın var hesabı diğer kardeşimiz zaten bahsettiğim gibi spli .

ablam da burayı bilmez etmez bana bile kızdı oraya buraya yazma herşeyini diye . Dilara kim ben onu da anlamadım biri ağrı demiş ora ne alaka kim ebeymiş onu da anlamadım .

Ablam burayı bilmez etmez dediniz, şimdi iki ablam da burayı kullandı, ikisinin de hesabı var diyorsunuz?

Dilara kim anlamadım, Ağrı ne alaka, ebe kim dediniz.
Hepsi ablalarınızmış?

Kocası kanepe yakan manyak dimi😂

Koltuğu evi yanandi o değil mi? Bu arkadaşta da aynı arkası yarinlik var aynı kişi bile olabilir :)
Evet evet koltuğu yanandi.
Bir iki yıl önce yine bir konuda zeynep anildi ,benim yazmisti ama şimdi bulamıyorum belki hala aramizda☺️☺️

Ablam burayı bilmez etmez dediniz, şimdi iki ablam da burayı kullandı, ikisinin de hesabı var diyorsunuz?

Dilara kim anlamadım, Ağrı ne alaka, ebe kim dediniz.
Hepsi ablalarınızmış?
Dönmekten kendi başı döndü, dediklerini de unutuyor artık :D Niye hala çabalıyor anlamadım

offff simdi bana 1 aylik gecmis konusu cikti , cavidan i ögrenicem , zeynepguven i ögrenicem , cok isim var cok :KK57:

neden yapiyorsunuz böyle isler ?:confused:
Began'a da bakın :D Jinekologun bile yürüdüğü koca yürekli kadın :D

Biz 4 kız kardeşiz. Burda en büyük ablam hamilelik sürecinde sonrasında kayınvalidesi ile yaşadığı problemler alakalı yazdıktan sonra bir süre diğer ablam yazmış ve biri şikayet edince sanırım hesabı iptal edilmiş o yüzden ben hesap açtığımda beni sıkı sıkı uyardılar başka birinin kullandığından bahsetme diye. Bahsettiğiniz erkek bebek ablamın bu yüzden bazı yerlerde yeğenim bazı yerlerde bebeğim olarak geçiyor ve ever yeğenimin kafa çevresi sorunuyla çok uzun süre uğraştık. Eniştem de doğulu ve illallah bir ailesi var benim de babaannem doğulu dedem acıpayamdan kocaeliye göç etmiş bir ailenin oğlu babam da oralı

Hiç kimse ruh hastası değil yani . Herkesin kendine has bi yaşantısı var ve kardeş olduğumuz için bu kadar paralel hepsi .
Hepinizin yazım tarzı ve kendini kanıtlama çabası da aynı yani öyle mi? Vov.

Dönmekten kendi başı döndü, dediklerini de unutuyor artık :D Niye hala çabalıyor anlamadım
Dilara kim dedi, burada hesabı olan ablasıymış.
Ağrı ne alaka dedi, Dilara'nın kocası Ağrılı.
Ebe kim dedi, Dilara ebeymiş.
Hep Dilara yüzünden :D

O Zeynep var ya beni kendimle çok celistirdi. Millet o kadar üzülüyor ki , seni düşünüyorum , üzüldüm vs yazıyorlar ben duygusuz muyum neden ben üzülmüyorum diye düşünüyordum. Birde bazıları Zeynep hanım yazıyordu yorumlarda hsjsjs

Yok yok kesin erkek 😅 düşündü geldi. Bir anda aydınlandı. Kendince şahane yalanını buldu.

" Tamaaaam yaa hatırladım ben onu. Sen yanlış anladın yavrum. O benim kuzenimin kız arkadaşı. Sen buna mı bozuldun." Minvalinde bir açıklama olmuş. Sonraki hamle, Sen bana güvenmiyor musun agresifligiyle üste çıkış benzeri bir şey olacak heralde🤣

Back
X