ailem yüzünden evliliğimde başlayan sorunlar

Milana gibi bir niki vardı o üyenin ve yanlış hatırlamıyorsam sassy patladıktan sonra aslında yüzyüze değilde sadece telefonda görüştüklerini söylemişti, sözleşmiştik bize gelecekti (eve) falan gibi bir şeyler demişti.
Evet Milana 22. Benim aklımda bir kez dışarıda buluştukları kalmış. Nostalji treninde kendisi yazmıştı bugün çok okuyan olmustur denk gelen arkadaşlar düzeltsin beni yanlışsam.
İşin daha da ilginci ikisinin üyelik tarihi aynıydı. Fakat çok aklı başında bir üyeymiş kendisi, yazdıkları ve tavrı da itimat uyandırdı zannediyorum ki konuda epey yazışıldı ve bu konu bir soru işareti olarak kaldı.

Süeda nerdesin bacım ? Konun evrim geçirdi . Seni özledik .

Evet Milana 22. Benim aklımda bir kez dışarıda buluştukları kalmış. Nostalji treninde kendisi yazmıştı bugün çok okuyan olmustur denk gelen arkadaşlar düzeltsin beni yanlışsam.
İşin daha da ilginci ikisinin üyelik tarihi aynıydı. Fakat çok aklı başında bir üyeymiş kendisi, yazdıkları ve tavrı da itimat uyandırdı zannediyorum ki konuda epey yazışıldı ve bu konu bir soru işareti olarak kaldı.
Bu kadar tesadüfe ben inanmam gün ay yıl aynıydı .

Bu kadar tesadüfe ben inanmam gün ay yıl aynıydı .
Sizle hemfikirim bu kadarı kurguda olur. Kendine persona yaratanlar sen şu kişisin dense sıyrılacak kıvraklıktalar tıpkı Suhendan gibi. Bu sebeple muhatap olan üyeler şüphelerini o kadar açık yazmadılar muhtemelen. Bir de iki üyenin sergilediği karakterin farklı olduğu kanısı hakimdi. Ben temkinli olmayı severim ancak bu konuyla beraber anlıyorum ki septik yaklaşanların tavrı gayet yerinde.

eşim bana demek baban bu yüzden bu kadar meraklıydı bizi evlendirmeye dedi . seni bana kapattı kullanıyor bizi demeye getirdi. siz olsanız kırılmaz mısınız
Kocan senden daha akıllı bu söylediği bunu tescilliyor

Back
X