• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AİLEM...

Acaba biraz durumu uzatmanızda fayda olabilir mi
Şimdilik bırakın durum stabil kalsın
Erkek arkadaşınız ve siz 1 sene daha bekleyin
Bakalım nasıl evrilecek bu durum
erkek arkadaşımla o şekilde karar aldık üstlerine gitme evin tek kızısın tamam belki hayal ettiği kişi çok farklı olabilir ama sanada saygı duyacaklardır bekleyelim dedi

merhaba arkadaşlar daha öncede sıkıntılarımı farklı başlıklar açarak anlatmıştım. problem annemin erkek arkadaşımı asla kabullenememesi... 8 aydır annemle asla anne kız ilişkisi yaşayamıyoruz. erkek arkadaşımı söylediğimden beri bana etmediği hakaret kalmadı ne ezikliğim kaldı ne düşmüşlüğüm ne o..pu olmam her türlü hakareti yedim. sebebi ise ailesini küçük görmesi erkek arkadaşımı bir türlü sevememesi ve mesleğini küçük görmesi... ki erkek arkadaşımla hiç tanışmadı ailesinide hiç tanımıyor ön yargılarıyla yaklaşıyor... erkek arkadaşımı faceden bulup ona ve ailesine hakaret edici mesajlar atmış erkek arkadaşımda kızınız beni istediği sürece ben vazgeçmeyeciğim demiş..beni her gün dövmeye hakaret edip tükürmeye devam edince travma geçirdiğimi anladığım an psikologa gittim ve doktorum problemin bende olmadığını annemin narsist kişilik bozukluğu olabileceğini beni bir proje olarak gördüğünü kendi istemediği biriyle olduğum için sinir krizi geçirdiğini söyledi... bunu babama anlattığımda ben zaten annenin böyle bir problemi olduğunu biliyorm dedi.. neden bir şey yapmadın bu zamana kadar dediğimde annen doktora gider mi dedi.

benim yanımda olan babam annemi kaybetme korkusuyla artık annemin tarafına geçtiğini asla bana destek olmayacağını açıkladı. nasıl yani beni kimden isteyecekler dediğimde amcandan isterler biz seni sildik dedi. sonrasında bir gün biz seni sildik anne baban olarak oğlan seni neden silmesin dönecek kapında yok dedi çok kırıldım çokkkk yıprandım... arkadaşlar daha erkek arkadaşımı tanımadan etmeden bu şekilde davranıp beni silmeleri bana çok dokunuyor... annesi babasından istenmeyen başka aile fertlerinden istenen arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun ne yapacağımı bilemiyorum...
Ve kusura
evlenirken problem çıkardılar mı yani bizden istemesinler gitsinler başkasından istesinler dediler mi özel değilse cevaplarsanız sevinirim
Benim ailemden istediler ama tüm akrabaları
evlenirken problem çıkardılar mı yani bizden istemesinler gitsinler başkasından istesinler dediler mi özel değilse cevaplarsanız sevinirim
Ailemden istediler ama söyle bişey var tüm akrabalarım arkamda durdu herkes arkamda durunca da bişey diyemediler büyüklerimizin bildiği vardır dediler herkes eşim için biz ona kefiliz falan dedi o şekilde oldu yani bide beni kime şikayet ettilerse sert cevap aldılar anneannemden falan

ben mühendisim erkek arkadaşım polis üniversite mezunu. ailesinin faceden fotolarını bulmuş giyimleri hoşuna gitmemiş bizim ailemize layık değillermiş.. ailesini küçümsüyorlar ama annesi babası lise mezunu benim annem babamsa ilkokul mezunu. ikisinede defalarca dedim bakın sizlerin eğitimi bu ama kendinizi ne kadar güzel geliştirdiniz yetiştirdniz mevkinin makamın ne önemi var diye... annem asla annlamıyor kendine bize onları mı layık gördün şu çirkin giyimlerine varoşluklarına bak diyor..ancak annemin narsist olmasını doktorumla konuştuktan sonra netleştirdim. her şeyime müdahaleci bi tavrı var onun dediklerine gittiğimde benden iyi yok söylediklerine zıt görüşüm varsa benden kötüsü yok... ev dışında bana müthiş iyi davranıyor evdeyse aşağılayıcı konuşuyor narsistlerin en büyük özelliği dışarıya iyi rolü davranmalarıymış herkesin onun ne kadar iyi bi anne olduğunu konuşmalarını istiyor dışarda çok değişik hal ve hareketlere giriyor bilmiyorum bu durumu nasıl çözeceğim...
Bu yorumunuzdan sonra size hak verdim. Bence meslekleriniz uyumlu. Biriniz mühendis diğeri lise mezunu falan olsa anneniz hakli derdim.
Bana kalırsa çok muhattap olmamaya çalışın ailenizle. Eğer babanız da destek olmuyor amcanizdan istenmenize razı oluyorsa asıl siz silin o aileyi. Koca insanlar ama çocuktan beterler.

Ve kusura

Benim ailemden istediler ama tüm akrabaları

Ailemden istediler ama söyle bişey var tüm akrabalarım arkamda durdu herkes arkamda durunca da bişey diyemediler büyüklerimizin bildiği vardır dediler herkes eşim için biz ona kefiliz falan dedi o şekilde oldu yani bide beni kime şikayet ettilerse sert cevap aldılar anneannemden falan
beni destekleyeceklerdir ailem ancak anneminn herkese karşı kırıcı konuşmaları oluyor ondan dolayı sert tepki göstereceklerini düşünmüyorum :KK43:

Öncelikle kimsenin evladının ölmesi kimseyi mutlu edemez bu lafı çok yanlış ! Kendisi zaten bu tavrıyla cahilligini göstermiş olmuş açıkçası zor allah yardımcın olsun benim kuzenim de birini istedi ailesi sileriz dedi sonra ailesinin uzaktan akrabasıyla evlendirildi şimdi boşanıyor dayak hakaret ailesine şimdi çektiriyor sizin yüzünüzden diye annesi de tabii sizlaniyor kızım ben bilmedim böyle olacağını falan yani bizim üzerimizde acı çekmeden rahat etmezler allah yardımcın olsun

Bu yorumunuzdan sonra size hak verdim. Bence meslekleriniz uyumlu. Biriniz mühendis diğeri lise mezunu falan olsa anneniz hakli derdim.
Bana kalırsa çok muhattap olmamaya çalışın ailenizle. Eğer babanız da destek olmuyor amcanizdan istenmenize razı oluyorsa asıl siz silin o aileyi. Koca insanlar ama çocuktan beterler.
olgun olmayışları canımı sıkıyor ya zaten kızım biz sana uygun görmedik ama yinede senin arkandayız demelerini o kadar bekledim ki...

beni destekleyeceklerdir ailem ancak anneminn herkese karşı kırıcı konuşmaları oluyor ondan dolayı sert tepki göstereceklerini düşünmüyorum :KK43:
Benimkide öyle illa sen haklısın diyecekler yoksa düşman kesiliyor ama mutlaka geçemeyeceği birileri vardır bu arada sevgiliyken vurduğu yerlerin izi hala duruyo

Öncelikle kimsenin evladının ölmesi kimseyi mutlu edemez bu lafı çok yanlış ! Kendisi zaten bu tavrıyla cahilligini göstermiş olmuş açıkçası zor allah yardımcın olsun benim kuzenim de birini istedi ailesi sileriz dedi sonra ailesinin uzaktan akrabasıyla evlendirildi şimdi boşanıyor dayak hakaret ailesine şimdi çektiriyor sizin yüzünüzden diye annesi de tabii sizlaniyor kızım ben bilmedim böyle olacağını falan yani bizim üzerimizde acı çekmeden rahat etmezler allah yardımcın olsun
anneme onuda söyledim senin istediğin biriyle evlenip mutsuz olacağıma lütfen yanımda ol da kendi sevdiğimle evleneyim dedim ancak nuh diyor peygamber demiyor...

Benimkide öyle illa sen haklısın diyecekler yoksa düşman kesiliyor ama mutlaka geçemeyeceği birileri vardır bu arada sevgiliyken vurduğu yerlerin izi hala duruyo
benimde öyle kolumda derin bir iz var inşallah dediğiniz gibi olur sizin gibileri dinledikçe ferahlıyorum Allah herkesin yardımcısı olsun

Ne kadar onyargili yorumlar yapilmis
Bunlari yapan erkek koca olunca vurun abaliya , kadin anne olunca olur mu oyle sey
Gayet de oluyor , narsistlkk erkeklere has bir bozukluk degil , kadinlarda da var
27 yasindasiniz , kocaman kadinsiniz , eger sevgilinizden eminseniz aldirmayin annenize babaniza

Babaniz da ayni burdaki narsist kocasindan bosanamayan kadinlar gibi iste , kolesi olmus annenizin

Hergun bdv de bu cins kocalardan muzdarip kadinlar konu aciyor , kimse onlara sasirmiyor da size sasirmis herkes , saka gibi

benim en büyük korkumda o zaten annemin ne yapacağını kestiremiyorm ailesinden birini bulup onlarada hakaret etmesnden bu olaylara onlarıda dahil etmesinden korkuyorum...
Öyle olursa çocuğun ailesi de size küser, bu sefer gereksiz aranız bozulur. Anne babanız bence hasta onları siz düzeltemezsiniz. İnsanları muhattap etmeden nikahlanın bence.
Bu arada benim babam da sıkıntılı. Evlenmeme izin vermezsen ertesi gün kaçarım zaten param var sana ihtiyacım yok, neden düğün yapamadığını tüm akrabalarına kendin anlatırsın dedin(ki söylediğimi de yaparım). Sonuç olarak çok karşı tarafla muhattap etmeden evlendim.

Ne kadar onyargili yorumlar yapilmis
Bunlari yapan erkek koca olunca vurun abaliya , kadin anne olunca olur mu oyle sey
Gayet de oluyor , narsistlkk erkeklere has bir bozukluk degil , kadinlarda da var
27 yasindasiniz , kocaman kadinsiniz , eger sevgilinizden eminseniz aldirmayin annenize babaniza

Babaniz da ayni burdaki narsist kocasindan bosanamayan kadinlar gibi iste , kolesi olmus annenizin

Hergun bdv de bu cins kocalardan muzdarip kadinlar konu aciyor , kimse onlara sasirmiyor da size sasirmis herkes , saka gibi
narsistlikle ilgil o kadar kitap okudum video izledim ki insanın arkadaşı eşi nişanlısı sevgilisi narsistse bi şekilde kopma şansı var ancak benimki annem... anne olunca durumlar bambaşka yöne geliyor..
babam konusunda da gerçekten haklısınız annemden korkuyor onu terk edeceğini düşünüyor ve kızını beni siliyor... bir kızın herhalde en önemli dayanağı babasıdır babam arkamda durmadığında yıkıntım iki katına çıktı..

benimde öyle kolumda derin bir iz var inşallah dediğiniz gibi olur sizin gibileri dinledikçe ferahlıyorum Allah herkesin yardımcısı olsun
İnşallah canım ha bu arada hiç kabul etmezler
Bu arada hiç kabul etmezlerse de kendi tercihleri sen evleneceksin sonuçta o adamla sen yaşayacaksın sen onları sayıp onlardan Rıza almaya calismissin ve eğer annen benim anneme azıcık benziyosa elalem ne der diye yine arkanda durur istemese bile

Öyle olursa çocuğun ailesi de size küser, bu sefer gereksiz aranız bozulur. Anne babanız bence hasta onları siz düzeltemezsiniz. İnsanları muhattap etmeden nikahlanın bence.
Bu arada benim babam da sıkıntılı. Evlenmeme izin vermezsen ertesi gün kaçarım zaten param var sana ihtiyacım yok, neden düğün yapamadığını tüm akrabalarına kendin anlatırsın dedin(ki söylediğimi de yaparım). Sonuç olarak çok karşı tarafla muhattap etmeden evlendim.
sonum ona doğru gidiyor zaten annemle babamı karşı tarafla muhattap etmeden amcamlarla işi halledeceğim sanırım. allah sizinde yardımcınız olsun

İnşallah canım ha bu arada hiç kabul etmezler

Bu arada hiç kabul etmezlerse de kendi tercihleri sen evleneceksin sonuçta o adamla sen yaşayacaksın sen onları sayıp onlardan Rıza almaya calismissin ve eğer annen benim anneme azıcık benziyosa elalem ne der diye yine arkanda durur istemese bile
elalem benim umrumda değil sen benim istediğimi yapmıyorsun diyor kim ne düşünürse düşünsün diyor :KK43:

sonum ona doğru gidiyor zaten annemle babamı karşı tarafla muhattap etmeden amcamlarla işi halledeceğim sanırım. allah sizinde yardımcınız olsun
Canım ben 5 yıldır evliyim zaten annem vefat etti 2 yıl önce,babamla da 3 yıldır görüşmüyorum. Evlenmemeiş olsam, ailem yüzünden eşimikırsam şu an bekar evimde yapayalnız oturuyor olurdum.

Canım ben 5 yıldır evliyim zaten annem vefat etti 2 yıl önce,babamla da 3 yıldır görüşmüyorum. Evlenmemeiş olsam, ailem yüzünden eşimikırsam şu an bekar evimde yapayalnız oturuyor olurdum.
allah rahmet eylesin...eşinizle umarım aranız iyidir daha da iyi olur. bakıyorum o kadar bencil davranıyorlar ki bende diyorum artık kendimi düşünme vaktim geldi...

anneme onuda söyledim senin istediğin biriyle evlenip mutsuz olacağıma lütfen yanımda ol da kendi sevdiğimle evleneyim dedim ancak nuh diyor peygamber demiyor...
Rabbim ona uslu akıllar versin bence bir hayat geri gelmiyor diren ama sakin ha sakin aileni silme silerek yapma rızalarıyla olsun bekle acelen yok eni sonu pes edecekler bak özel hayatımı pek anlatan biri değilim ama sana şunu söyleyebilirim 22 yaşında 3 çocuklu sevdiginle evlenmiş biri olarak tecrübeli olarak söylüyorum aileni silmeden basarabilirisn 👸

Back
X